Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 15 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Έρχεται ακριβώς στη ώρα μας η δεσποινίς . Αν και σχετικά αργά τη περίμενα ίσως κουρασμένη λίγο αλλά ανταποκρινόταν σε όλα σαν να είχε ξεκινήσει η μέρα της

Πρώτη εικόνα θετική . Ύψος άνω του μετρίου μακριά ξανθά μαλλιά σα μπούκλες casual εμφάνιση τζινεκι και ροζ γόβες . Όμως έβγαζε θηλυκότητα από πάνω ως κάτω .

Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε ήταν το χαμόγελο της . Κάτσαμε να μιλήσουμε λίγο στο καναπέ γιατί με έβλεπε πρώτη φορά αν και σκεφτόμουν καιρό να τη δω , ρώτησα τι θα ήθελε να προσφέρω ζήτησε λευκό κρασάκι . Ρώτησε ευγενικά αν μπορεί να καπνίσει φυσικά δέχτηκα . Είπαμε λίγα πράματα στη αρχή όμως ήταν με ένα συνεχές χαμόγελο και ωραίο γέλιο όταν της έλεγα κάτι αστείο που έδειχνε ότι το διασκέδαζε και όχι να γελάσει σαν επαγγελματίας και μόνο

Ζήτησε να φρεσκαριστεί και να βάλει κάτι πιο σεξυ το οποίο ήταν ένα μαύρο κορμάκι με στρινγκ μαύρο και κάλτσες με δαντέλα μαύρες πάνω στις ροζ γόβες της . Και έκανε και μπάνιο που ίσως για τη γνώμη μου να έκατσε παραπάνω ώρα μέσα αλλά θεωρώ ότι είχε έρθει κατευθείαν από άλλο πελάτη όποτε δε της είπα κάτι .αυτο ήταν και το μόνο αρνητικό ίσως για έμενα στη συνάντηση

Στα του αγώνα τώρα ρώτησε τι μου άρεσε τι με ευχαριστεί και γενικά ακολουθούσε τις οδηγίες μου παίρνοντας όμως και πρωτοβουλίες για να δοκιμάσει τυχόν νέες στάσεις η πρακτικές που θα μου άρεσαν και ρώταγε αν θα το έκανε έτσι η να άλλαζε κάτι .


Πήρα κάποια φιλία με γλώσσα δε έχω παράπονο απλά δε ηταν διαρκείας όπως της mia η της dida που είναι οι απόλυτες στο τομέα αυτό για εμένα τουλάχιστο . Όμως αν έκανα κίνηση ανταποκρινόταν χωρίς ξίνιλες. Ίσως τη άλλη φορά γιατί θα θελα πραγματικά να τη ξαναδω να λυθεί περισσότερο . Ξεκίνησε να φιλάει λαιμό και στήθος αισθησιακά πριν προχωρήσει παρακάτω .
Στα της πίπας που είναι και βασικό στοιχείο ήταν σίγουρα πολύ βαθιά μέχρι λαρύγγι σε κάποιες περιπτώσεις με περιποίηση γλύψιμο της κάτω περιοχής και εναλλάξ πάλι . Μια πίπα μια γλύψιμο μπαλάκια . Κάναμε απλές στάσεις στο σεξ λόγω ώρας κούρασης μου και ψυχολογίας μου από κάτι που είχε συμβεί πριν έρθει . Τη άλλη φορά θα ναι σίγουρα όλα καλύτερα . Όμως όλα πήγαν καλά τελείωσα με cim δυο φορές χωρίς ιδιαίτερο θέμα .

Στα διαλείμματα είπαμε κάποια λίγα πράματα για τη ζωή της σαν πρώτη επαφή όμως ακόμα και στα σοβαρά ήταν διαρκώς με ένα χαμόγελο σαν να λέει δε πειράζει στη ζωή είναι γραμμένα και αυτά για να γίνουν . Δε πρόκειται να πω τπτ προσωπικό της όπως δε κάνω για καμία κοπέλα όταν μου εκμυστηρεύεται κάτι γιατί τις σέβομαι μέχρι αηδίας . Θα υπάρξει επανάληψη μιας και θα είναι όλο το μήνα εδώ και θα έχουμε περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο .


Ένα ευχάριστω μεγάλο στη ελσα από το γραφείο για τη άμεση ανταπόκριση της σε ένα αίτημα μου και στο κλείσιμο της συνάντησης παρόλο που ήταν ήδη αργά . Όλα τα κορίτσια του γραφειου δίνουν τα πάντα τουλάχιστο το τελευταίο μήνα που είμαι και πιο τακτικός πελάτης για να με εξυπηρετήσουν στο έπακρο . Για σήμερα όμως οφείλω ευχαριστώ στη Νικολ και στη ελσα ιδιαίτερα .

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
4.565
Πόντοι:
5.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, bigmountain, xagnostos2006 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού