Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 18 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Berna δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι γνωστή κορυφαία επιλογή, αλλά είπα να γράψω δύο λόγια για την εμπειρία μου στο νέο της τουρ.

Ανοίγει η πόρτα και βλέπω μια καλοντυμένη, κομψότατη γυναίκα, με κοντή μίνι μαύρη δερμάτινη φούστα και λευκό πανωφόρι, μου θύμισε τον Αι Βασίλη. Με θυμήθηκε αμέσως, αρχίσαμε τα αστειάκια και μέσα μου αναρωτιόμουν γιατί δεν την έχω συναντήσει περισσότερες φορές και αναλώνομαι σε αδιάφορες επαναλήψεις.

Εμφάνιση πολύ κοντά στις φωτογραφίες, οι οποίες όπως μου είπε είναι ερασιτεχνικές χωρίς καθόλου επεξεργασία. Σώμα όχι μοντελέ αλλά φανερά πιο αδυνατισμένη από την προηγούμενη φορά. Ψηλή γυναίκα με πλούσιο φυσικό στήθος χωρίς ιδιαίτερη πτώση και καταπληκτικά μάτια. Καθαρή, περιποιημένη, αρωματισμένη και μέσα στο χαμόγελο. Αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η διάθεση και η συμμετοχή, πραγματικά για σεμινάριο! Ήταν φανερό ότι ενδιαφέρονταν σε όλη τη διάρκεια να ευχαριστήσει με χαμόγελο χωρίς να κλέβει καθόλου χρόνο ή μα και μου.

Τέτοιες παρουσίες χρειαζόμαστε για να ανανεωθούμε τις γιορτές. Και για να μην ξεχνιόμαστε, να προσέχετε αυτά τα διαμαντάκια που μας προσφέρουν όμορφες στιγμές. Καλό μήνα και καλές γιορτές σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
151
Likes:
10.785
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, hornyasfuck, Antonis_Greece4 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού