Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 34 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 89609
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλημέρα συνάντηση χθες με τη Σίντι στο Παγκράτι χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μία ψηλή ξανθιά με γωνίες στο πρόσωπο Ουκρανέζα εντυπωσιακής εμφάνισης ντυμένη.
Μετά τις χαιρετούρες και τα σχετικά( το κορίτσι φωνάζει από μακριά ότι είναι επαγγελματίας βίζιτα). Ξεκινάμε με αναγνωριστικά φιλιά και χουφτώματα και πιάνει δουλειά με πίπα γονατιστή . Εντάξει η Πίπα Της Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο σαν να ψιλοέκανε αγγαρεία γδυνοντας την αποκάλυψε ωραία ενισχυμένα βυζιά μία ελαφριά χαλάρωση στην κοιλιά αλλά και ένα υπέροχο σετ από λεπτά και καλλίγραμμα κώλομαγουλα και πόδια. Ξεκινήσαμε σεξ στην αρχή Δεν ήταν κάτι Ουάου και χωρίς πρωτοβουλίες από μέρους της Μέχρι που την έστησα σε μία πολυθρόνα γονατιστή με το ένα πόδι πάνω στο μπράτσο και Κλείδωσα τα χέρια της στην πλάτη της εκεί καρφώνοντας τη μούνα της πότε σιγά και πότε βαθιά και κτητικά επειδή μάλλον της αρέσει να είναι υποταγμένη εκεί άρχισε να με χύνει και έχασε την αυτοκυριαρχία της όσο έπαιζα με το δάχτυλο με την ροζ δουλεμένη σούφρα της
Σειρά είχε το ροζ κωλοτρυπίδι της που μάλλον δεν την καυλώνει να το δίνει απλά το κάνει για τα έξτρα χρήματα οφείλω να της αναγνωρίσω ότι ήταν τίμια και παρόλο που ζορίστηκε να τον πάρει και το πήγαμε σιγά και ευγενικά δεν έκλεβε στο στήσιμο.
Απλά περίμενε να τελειώσει η ταλαιπωρία του σφικτηρα της.
Δεν ξέρω γιατί αλλά η συγκεκριμένη μου έβγαλε το βίτσιο να Την ταΐσω χυσια έτσι λοιπόν αδειασα στο στόμα της όπου και τα ήπιε.
Παίχτηκε ένας γύρος διαρκείας σχεδόν μία ώρα η αίσθηση που αποκόμισα είναι μία όμορφη και εξυπνη επαγγελματίας βίζιτα πού δεν βάζει κόφτες αλλά δεν παίρνει και πρωτοβουλίες Δεν ξέρω αν θα την ξανά έπαιρνα .
Αν και αναλογιζόμενος τα χρήματα που πλήρωσα στο πρόσφατο επαγγελματικό μου ταξίδι στο Βερολίνο για κάποιες Ανθυπομέτριες βίζιτες η συγκεκριμένη με το πακέτο που προσφέρει είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 29, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
260€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Analripper
Ανώτερος
Εγγραφή:
23 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
2.719
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, doc_lin, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2023
Πες μας για το Βερολίνο !!!
;)
Δώσε στοιχεία και πληροφορίες σε παρακαλώ!
Χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1