Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 28 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σώμα: Ψηλή κοπέλα, σφιχτή πολύ, χωρίς ίχνος λίπους. Ψάχνεις να βρεις να τσιμπήσεις, στεγνή εντελώς. Κάποτε μου αρεσαν αυτά τα σώματα, τώρα θα ήθελα λίγο περισσότερο πιασιματάκι (υπάρχει σε στήθος και κώλο). Στήθος φτιαγμένο, μικρό σχετικά μεγεθός, ταιριάζει με το υπόλοιπο σώμα. Πέρα από τα πιασίματα, θα την ήθελα μερικά κιλά παραπάνω. Νομίζω η τελευταία φωτο με το γαλάζιο φίλτρο είναι πιο αντιπροσωπευτική του πόσο σκίνυ είναι
Πρόσωπο: Εδώ τώρα.. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστα σε εμάς, τα έχω ξαναδει όμως σε κεντρική-ανατολική ευρώπη. Σκεφτείτε το εξής: Στενό πηγούνι, ψηλά ζυγωματικά. Μύτη αν την συγκρίνει στο χιλιοστό είναι αναλογικά μεγάλη (ελάχιστα) σε σχέση με το πρόσωπο, και ενώ των περισσοτέρων μας εχει κατεύθυνση προς τα κάτω ή προς τα κατω και έξω, η δική της έχει προς τα έξω. Το σχήμα της είναι ωραίο όμως, ειδικά αν την δεις προφίλ. Αυτά που θα ήθελα εγω να κάνει για να είναι πιο ευχάριστη στα ματια μου είναι να αλλάξει χτένισμα (μου αρέσει το αγορέ, αλλά το συγκεκριμενο νομίζω την μεγαλώνει) και να βγαλει φρύδι.
Συμμετοχή / επιδόσεις: Θέλει να σε ευχαριστήσει, σε αυτό δεν θα χάσεις. Σχεδόν παρακαλάει να της ζητήσεις να κάνει πραγματάκια. Είναι ωστόσο αματούρι, στην πίπα ειδικά θέλει εξάσκηση (ξέρω ότι βοηθάτε όσο μπορείτε σύντροφοι. Δυστυχώς οι δύο καλύτερες πεοβδάλουσες που ήξερα είναι μακαρίτησες, αλλιώς θα τις έστελνα).
Σόσιαλ: Από άνετη έως "ευκαιρη" που έλεγε η γιαγιά μου. Μια ελαφρή προφορά στο ΝΤ όταν δεν προσέχει και ενα - δύο μάινορ λαθάκια προδίδουν ότι δεν έχει ελληνική καταγωγή.
Οβερολ:Χαρηκα που την συνάντησα, όμως φοβάμαι ότι για την συχνότητα με την οποία (δεν) παίρνω call girls, δεν είναι αρκετά ψηλά στη λίστα για επαναληπτικό. Από αυτές που θα ξαναβλεπα είναι θεση ~ 4,βαλε και τις καινούργιες που θελω να δω, θα αργήσω να ξανακαλέσω

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
daddycool
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
1.429
Πόντοι:
376
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Atroxistos, ZeroTolerance και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού