Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 100 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 297776
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μπορεί να λένε άλλοι ότι κουράστηκε και ότι την νοιάζει περισσότερο το iqos αλλά εγώ είδα εντελώς διαφορετικά πράγματα. Καταρχήν, το επίπεδο της ξεπερνάει της συνηθισμένης επαγγελματίας, ξέρει την δουλειά απέξω και ανακατωτά ενώ η αλαζονεία που νομίζεις ότι δείχνει είναι η σιγουριά που έχει για αυτό που κάνει και πηγάζει από τον εθισμό της στο σεξ. Απλά αν πέσεις στα χέρια της θα κάνεις σπάνιο γαμήσι, χωρίς υπερβολή.
Χειρίζεται μαεστρικά την συζήτηση στην αρχή και σε προετοιμάζει για αυτό που θα ζήσεις δείχνοντας ότι έπεσες σε καλά χέρια. Από τα φιλιά που ξεκινάει με πάθος, στην πίπα που συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο, φτάνεις σε σημείο να λες καλύτερα να προδοθώ και να χύσω παρά να ξεκινήσω έναν γύρο με διάρκεια λίγων δευτερολέπτων.
Η σωματάρα της είναι άψογη και καθαρή με απόλυτα ξυρισμένη την ευαίσθητη περιοχή. Δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση το γλείψιμο μου αφού τελείωσε ο πρώτος γύρος με χύσιμο στα βυζιά. Η πούτσα μου είχε σηκωθεί χωρίς ακόμα να βάλει χέρι και ξεκινήσαμε το σεξ με cow. Το πήδημα που κάνει δεν περιγράφεται... όλο ενέργεια με έβαλε κάτω και με ξεζούμισε, σίγουρα όσοι δεν ξέρουν πολλά θα τους μείνει αξέχαστη η εμπειρία μαζί της. Από κάτω, σε ιεραποστολικό την πήρα για λίγο γιατί η μαγεία μαζί της είναι στο πισωκολλητό που έχει την άψογη θέα αλλά και τον τρόπο να γαμιέται που δεν ανταγωνίζεται καμία γκόμενα. Συνέχισε να δίνεται με βογγητά και με πολλά απανωτά καρφώματα πάνω μου με τρόπο που να μην προκαλεί πόνο αλλά να τον παίρνει βαθιά και δυνατά. Ξέδωσα όπως δεν είχα ξεδώσει εδώ και μήνες.... η ενεργητική συμμετοχή ήταν απόλυτα αληθοφανείς.
Στο τέλος δεν τραβήχτηκα, τον έχωσα για μια τελευταία φορά μέσα της και αισθάνθηκα έναν μικρό σπασμό από το μουνί της.
Η γκόμενα έδειχνε ευχαριστημένη μαζί μου και εγώ ένιωθα πολύ περισσότερο μαζί της. Πήρε τα μετρητά στο τέλος ενώ έκανε εμφανή την επιθυμία της να με ξαναδεί. Εκτός από επαγγελματίας στο σεξ το έχει και στο το εμπορικό κομμάτι, προσωπικά μου έδωσε την εντύπωση ότι μια δεύτερη φορά μαζί της θα είναι ακόμα καλύτερη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 27, 2023
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.082
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, koutavoulias, koinos_thnitos και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Δεκεμβρίου, 2023
Φίλε είδα αυτό που είπες αν δεν ξέρουν πολλά θα τους μείνει αξέχαστη η εμπειρία, επειδή εγώ είμαι 18 και δεν έχω πάει με κάποια και θέλω να κλείσω escort πιστεύεις αξίζει για πρώτη ;
24 Δεκεμβρίου, 2023
Τι να σου πω τώρα... ναι αξίζει αλλά είναι πολύ σύνθετο θέμα αυτό για να είμαι σίγουρος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2