Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 62574
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πάντα απ' όταν άρχισα να ασχολούμαι με το site εδώ έβλεπα την λέξη στανταράκι. Τι σημαίνει να έχεις στανταράκια; Κοπέλες που τις ξέρεις, τις εμπιστεύεσαι, θα τις βρεις για ραντεβού, θα περάσεις τέλεια και θα γίνεις τακτικός πελάτης. Γιατί λέω να είμαι έτσι και να μην εξερευνώ, να μην πηγαίνω με πολλές γυναίκες που θα μου δώσουν διαφορετικά πράγματα; Γιάτι δεν είμαι πλούσιος και δεν έχω τρομερές ανοχές για ανεπαρκή ραντεβού όπως το τελευταίο μου με την MIla.
Ξενερωμένος που δεν παίχτηκε επαναληπτικός γύρος στην διάρκεια της 1 ωρας που ήταν το ραντεβού, ξυπνάω με καύλες και απογοήτευση μαζί. Και αποφασίζω να καλέσω το τελευταίο γραφείο που με άφησε ευχαριστημένο εντελώς και συγκεκριμένα (μιας και ήταν πρώτη φορα διαθέσιμη από τις φορές που έχω ρωτήσει) μια κοπέλα που έχω δει ως ανεξάρτητη και το κράτησα για μένα για να έχω τις στιγμές μας στο μυαλό μου ως κάτι ξεχωριστό και όχι ως άλλη μια κριτική για άλλη μια απλή κοπελα. Τόσο ωραία ήταν. Άλλωστε η κοπέλα είναι γνωστή και έχει πολύ πράμα να διαβάσει κανείς.
Παρ'ολα αυτά, κάτι που δεν έχει ειπωθεί πολύ είναι πόσο καλή αντιμετώπιση έχει η κοπέλα αν σε γνωρίζει και της έχεις φερθεί καλά. Για αυτό και την κάλεσα για να αναπτερωθεί το ηθικό μου.
Σώμα; Πορνοσταρ. Βυζάρες (ψεύτικες μεν, καυλα δε) να χεις να πιάνεις μέχρι να μη νιώθουν τα δάχτυλα. Ματάρες, γλώσσα φωτιά, χείλη έμπειρα και κώλος αρμονικός με τα υπόλοιπα. Σε αντίιθεση με την προηγούμενη εμπειρία μου, την είδα και είχα καυλώσει στο μαξιμουμ σε δευτερόλεπτα. Διάθεση για πολλές αταξίες και συνεχή πειράγματα. Τα χέρια μου στα μαλλιά της, το στόμα της μπουκωμένο, ήχοι στοματικού που απο μόνοι τους με φέρνανε στο οριο, σε κοινή θεα ο κώλος της να με προκαλεί. Τι βλάκας είμαι λέω, γιατί δεν ήρθα εδώ εξαρχής.
Πολύλεπτο doggy, καμία αντίρρηση. Όχι υπερβολικές αντιδράσεις, αλλά ούτε μονότονες. Ίσως ήθελα λίγο παραπάνω φωνή αλλά δεν μπορείς να τα χεις όλα. Δαχτυλα απο μόνος μου δεν προσπάθησα γιατί ξέρω τι θέλει η κοπέλα. Αίσθηση ιδιαίτερα ζωντανή, σα να το κάνω με κοπέλα που τα χουμε χωρίς προφύλαξη μου θύμισε (εννοείται φορούσα σκούφο αλλά ήταν τόσο καλή η αίσθηση).
2 γύροι με τα όλα τους. Πίπα αρκετά οκ, δεν έμεινα πολύ εκεί. Ήθελά να ξεδώσω στο σεξ. Από τις λίγες φορές που όταν τελείωσα, την έβλεπα να περπατάει και καύλωνα κι άλλο. Είναι για μένα η κοπέλα που με έκανε να αρχίσω να αναθεωρώ τα στανταράκια.Αν και δεν ασχολούμαι full-time με το άθλημα ίσως πρέπει να βρω κι εγω ενα. Ίσως βρηκα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
588
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Thanos1990, Triant, Random User 123 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2023
Πολύ σωστά τα λες!! γ αυτά που είπες και για πολλά ακόμα, είναι η μοναδική που βλέπω εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα
review reaction 1 hornyasfuck, JBone28, Pa Luki Luk και 1 ακόμα μέλος
27 Νοεμβρίου, 2023
Πολύ ωραία τα λες φίλε... Νομίζω συμφωνώ με τα περισσότερα αν όχι με όλα. Το καλύτερο είναι ότι πέρασες καλά και ξέδωσες...
review reaction 1 hornyasfuck, JBone28
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2