Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 44 10
Call-Girls 142659
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Δυο λογια για μια συναντηση με προσδοκιες υψηλες και αποτελεσμα πολυ κατωτερο, κατι σαν τα παιχνιδια του Ολυμπιακου στο μπασκετ πολλες φορες.

Εμφανιση: ανοιγω την πορτα και βλεπω μια κοπελα λίγο διαφορετική στο πρόσωπο, όχι τόσο μουνάρα όσο στις φωτογραφίες με ενα ντύσιμο οχι τοσο σεξυ οσο θα ηθελα και μια εκφραση σα να ξαφνιαστηκε οταν με ειδε. Ισως επειδη εχει συνηθισει σε νεώτερους; Ισως επειδή δεν της άρεσα; Δεν ξέρω. Πάντως μόλις της έδωσα τα χρήματα ήταν αρκετά διεκπαιρεωτικά τα πράγματα. "Where is bathroom?" "Take off clothes". Εγώ γουστάρω να τα κάνω λίγο πιο αισθησιακά αυτά τα πράγματα. Να μπούμε λίγο στο παραμύθι, στον ρυθμό του έρωτα και της σεξουαλικής αποπλάνησης.
Έρχεται στο δωμάτιο, του ρίχνει μια ματιά, ξενερώνει και αρχίζει να ξεντύνεται. Της λέω στα αγγλικά "έχεις συνηθίσει σε πεντάστερα ε; εδώ ένα ταπεινό τριάρι έχουμε..". Προς έκπληξη μου το κατάλαβε ολόκληρο και άρχισε να μου απαντάει με καλά αγγλικά και να μου δίνει συμβουλές ενω ξεντυνόταν. Το πήγε λίγο παραπέρα βέβαια αλλά τουλάχιστον είχαμε επικοινωνία. Πάμε στον αγώνα τώρα..
Σεξ: Δεν την έψηναν ιδιαίτερα τα φιλιά και πήγε κατευθείαν στην πίπα αφού πρώτα εντελώς αντιασθησιακά με φώναξε να ανέβω στο κρεβάτι. Γενικά έλειπε λίγο το θέατρο (ή η πραγματική χημεία). Δεν ήμουν ο τύπος της και φαινόταν. Πίπα εξαιρετική, παραλίγο να χύσω στα 5 λεπτά. Υγρή, βαθιά, γρήγορη και αργή εκεί που έπρεπε. Εκεί φτιάχτηκα φουλ και κάπως σα να ξεπέρασα τα προηγούμενα. Σεξ για λιγότερο από 10 λεπτά που δεν έχω να θυμάμαι και πολλά εκτός απο το οτι δεν ήταν ιδιαίτερα υγρή. Εδώ παρατήρησα και πιο αναλυτικά το σώμα της που εκτός του στήθους δεν μου άφησε κάτι για να θυμάμαι. Κώλος οκ, κοιλιά πολύ μέτρια, πόδια το ίδιο. Doggy καλή, από πάνω καλύτερη. Τέλος στο σώμα της και μπανάκι.
Και εδώ άρχισα κάνω σκέψεις για το πως θα βελτιωθεί το δεύτερο μισό ώστε να μην είναι απλά ένα αδιάφορο ραντεβού. Αμ δε.. Βγαίνω και η κοπέλα ήταν στο κινητό για λίγο. Της πιάνω κουβέντα και την έπιασε κι εκείνη καλά και δεν την άφηνε. Πέρασαν 10 λεπτά της λέω φτάνει το σεμινάριο διακόσμησης να κάνουμε και κάτι πιο πρακτικό τώρα. "Only 15 minutes left. 5 minutes to dress and 5 to shower properly". Αρχίζω τα αντεπιχειρήματα, τα χάδια, τις προσπάθειες για φίλιά αλλά δεν. Και εκεί ξενέρωσα απίστευτα αλλά δεν την πίεσα πιο πολύ. Της είπα "easy first date for today. easy client". Κατάλαβε και την ειρωνεία και τουλάχιστον εκτίμησα τον κοινό κώδικα επικοινωνίας αλλά δεν πληρώνουμε 150 γι αυτό. Ευθύνομαι σίγουρα εγώ που δεν το διαχειρίστηκα αλλιώς αλλά από όσα διάβασα περίμενα άλλο ραντεβού. Ελπίζω οι επόμενοι να έχουν καλύτερα σπίτια...

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
588
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 old boy, doc_lin, stadeos και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2023
αμα σκας 150 κ δεν εισαι ο τυπος της κατι δεν παει καλα κ σιγουρα δεν φταις εσυ για αυτο...
review reaction 1 hornyasfuck, JBone28
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1