Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 28 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με Νικόλ λοιπόν, δεν θα επεκταθώ πολύ, έχουν γραφτεί αρκετά πρόσφατα!
Μελέτησα το νήμα και τις φωτό πριν προσπαθήσω να κλείσω ραντεβού. Ομολογώ ενθουσιασμένος από το κορμί, μια μικρή απορία για το πρόσωπο.
Βέβαια με αρκετά τίμιο δωράκι στα 100ε, σκέφτηκα ότι αξίζει μια δοκιμή.
Σέβομαι πολύ τις κοπέλες που δεν κάνουν πολλά ραντεβού την μέρα και κρατάνε υψηλή την ποιότητα των υπηρεσιών. Η Νικόλ είναι μία από αυτές. Ίσως δυσκολευτείτε να κλείσετε άμεσα ραντεβού αλλά όλα γίνονται με υπομονή και επιμονή.
Κλείστηκε λοιπόν το ραντεβού και βουρ για το ξενοδοχείο! Ένα μόλις διαθέσιμο δωμάτιο όταν πήγα, το 13 μου λέει η κοπέλα! Αναρωτήθηκα αν είναι καλός οιωνός Χμμμ;
Χτύπημα πόρτας και βλέπω μια ψηλή κοπέλα να μπουκάρει! Πρόσχαρη, μέσα στην τρέλα!
Για να είμαι ειλικρινής το πρόσωπο σε συνδυασμό με το κοντό μαλλί δεν με ενθουσίασε.. Αυτά είναι όμως υποκειμενικά.. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Οπότε προτείνω ο καθένας ας κρίνει μόνος του. Κάτι που έκανα κι εγώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Τα ρούχα έφυγαν και αποκάλυψαν το κορμί των φωτογραφιών. Δεν γυμνάζεται αλλά λόγω παλιάς ενασχόλησης και γονιδίων, παραμένει άψογο!
Από κει και πέρα έπαιξαν γλωσσόφιλα, πολύ καλό στοματικό που πέρασε και από @@, ωραίο καθαρό μουνάκι που ανταπέδωσα γλύψιμο και κάρφωμα σε διάφορες στάσεις όπου έδωσε ρέστα ειδικά στο cowgirl.
Το τέλος μας βρήκε με δυνατό πήδημα ιεραποστολικά όπου έκανε κίνηση ματ. Έβλεπε ότι κρατιόμουν με δυσκολία και ξαφνικά μου άρπαξε τα @@ και άρχισε να τα ζουλάει.. Φυσικά τελείωσα σαν λυσσασμένος Πλατύ χαμόγελο
Ακολούθησε ευχάριστο σόσιαλ όπου ήταν πολύ συζητήσιμη.
Πολύ cool τυπάκι η Νικόλ με decent δωράκι. Ομολογώ ότι με είχε σε φουλ στύση με την διάθεση και το κορμί της αν και δεν είναι του στυλ μου οι ψηλές μοντελέ με κοντό μαλλί.
Όταν κατέβηκα και είπα στην ρεσεψιόν ότι μου φάνηκε κάπως μικρό το δωμάτιο σε σχέση με τα άλλα, μου είπε ναι αλλά πήρες γυναικάρα! χαχα
Αυτά τα λίγα! Καλή συνέχεια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Antidote
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
6.391
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Atroxistos, Annapurna, Milfomaniac και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού