Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 57 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 141219
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντησα την Ντιβα μετά απο καιρό και μπορώ να οω οτι τη βρήκα καλύτερη απο την τελευταία φορά. Μου είπε οτι τον Αύγουστο που μάλλον ειχε σταματήσει έκανε κάθε ημέρα γυμναστική. Ίσως να έκανε και διατροφή, πάντως τη βρήκα πιο στεγνή απο την προηγούμενη φορά. Οχι μοντελέ, αλλά κανονική. Χάρηκε που με είδε ενώ θυμήθηκε πόσο καιρό είχαμε να τα πούμε. Στο σεξ τώρα αφού πήγαμε και οι δύο στο μπάνιο για να πλένουμε τα χέρια μας ξεκινήσαμε τη μάχη. Λόγω υψους αλλά και δύναμης δεν είναι μια γυναίκα που την κουμαντάρεις εύκολα. Βέβαια ειχα παει προετοιμασμενος. Ειχα φροντισει να είμαι ξεκούραστος και πνευματικά απο τη δουλειά αλλά και σωματικά, αποφευγοντας σκοπίμως το γυμναστήριο την προηγούμενη. Ξεκινήσαμε με λιγα τριψιματα όρθιοι ενώ φορούσε και τα τακουνια της που το απολαμβάνω αλλα σταματησα απότομα για να μην ολοκληρώσω πάνω της πριν καν μπω μεσα της. Πέρασμα προφυλακτικου και λιγου τζελ απο τη μερια της και ξεκινήσαμε ιεραποστολικα. Άλλαζα συνέχεια στάσεις ώστε να καθυστερήσω το τέλος απο τη μεριά μου. Την πήρα και στα όρθια κάποια στιγμή ενώ απο την κάβλα και την αδρεναλίνη δεν καταλάβαινα κούραση. Δε θυμάμαι καν πότε ήρθε το πρ το τέλος. Γρήγορα μπήκαμε και οι 2 στο ντους εναλλάξ και στη συνέχεια ξεκινήσαμε πάλι στο ίδιο τέμπο. Αυτή τη φορά έκανα οικονομία δυνάμεων αλλά η κάβλα δεν έπεφτε. Επικεντρωθηκα σε πιο ξεκούραστες στάσεις για εμένα. Δεν παραληψα όμως να θαυμάσω την κορμαρα της και τις ποδαρες της σε όρθια σταση με την πλατη της στον τοίχο. Το τέλος για εμένα ήρθε με εκεινη στα τέσσερα. Στο χρόνο που απέμεινε συνέχισα να την ερεθίζω με το δάχτυλο ενώ εκείνη χρησιμοποιούσε ενα μικρό δονητή με μπαταρία. Δυστυχώς όμως και για τους 2 ο χρόνος δεν αρκούσε. Φεύγοντας ένοιωθα αβαζωγονημενος. Ανυπομονώ να το επαναλάβω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 22, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
3.739
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, THV, delipas και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Νοεμβρίου, 2023
πες της να παει να κανει μπανιο με betadine και να κλειστει σε κανενα αποστειρωμενο πυργο να μην τη βλεπουν τα μικροβια...
εγινε πουτανα κ φοβαται να την ακουμπησουν σαν τον καντακουζηνο
review reaction 3 hornyasfuck, Don Pornos, bigmountain
26 Νοεμβρίου, 2023
Έρωτας η Diva? Ρε τι άλλο θα ακούσουμε. Αυτή που σκουπίζεται συνεχώς με χαρτομάντηλα
review reaction 3 hornyasfuck
26 Νοεμβρίου, 2023
@Rughfucker εμένα πάντως δε με ψεκάζει. Απο την άλλη δεν κρίνω αυτους που δεν τους αρέσει ούτε αυτους που τους αρέσουν γυναίκες ή συμπεριφορές που δεν αρεσουν σε εμένα. Οι επιλογές είναι πολλές και ο καθένας επιλέγει οτι θέλει. Και δε χρειάζεται να το αναλυουμε και πολυ. Όποιος απο εμάς κολλάει κάπου είναι γιατί βρίσκει κάτι που δεν το βρίσκει αλλού.
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3