Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με αυτην την βραζιλιανικη κωλαρα στο μυαλο μου δεν μπορουσα να ξεφυγω χωρις να την κλεισω σε ραντεβου.
Εγιναν ολα τα απαραιτητα και το βραδυ βρεθηκαμε στο χωρο της οπου με περιμενε με ωραιο υφακι, γκομενας με αυτοπεποιθηση που ξερει γιατι γαμιεται.
Μεσα μου ενιωσα να ζεσταινομαι οταν την ειδα, το αιμα ζητουσε δραση, κατι λογικο για καυλωμενο αντρα και με την εμφανιση της.
Ειναι σχεδον ιδιο το πακετο της με αυτο που βλεπετε στις φωτογραφιες αλλα χωρις το φωτοσοπ. Δεν θελει βιαστικες κινησεις, δεν στο παιζει με ψευτικο τροπο οτι τα εχετε και δεν θα σου δωσει φιλι απο την αρχη αλλα πανω στο παιχνιδι, της βγαινει η θηλυκοτητα και σου δινει οτι περιπου θα σου εδινε μια γκομενα. GFE θα το ελεγα το ραντεβου μαζι της αλλα το G δεν ειναι απλη περιπτωση. Γουσταρει πολυ το γλειψιμο στα ενισχυμενα βυζομπαλα αλλα και στις τρυπες της δειχνει μεγαλο ενθουσιασμο. Ηταν στεγνη και καθαρη στην αρχη αλλα υγραινει απο τις καυλες και κανει καλες προσπαθειες με στησιματα για να δινεις πονο. Το τσιμπουκι ηταν ωραιο με κοιταγμα στα ματια στην αρχη αλλα ηθελα να βαλω δαχτυλο και της ζητησα 69. Εκει πασαλειψα και την αλλη τρυπα με αποτελεσμα να αγριεψει στην πιπα και σχεδον να εξαφανισει το πουλι μου μεσα της.
Καναμε δυο γυρους πλουσιους σε στησιματα, καβαλημα και πισωκολλητο, τα καλυτερα. Οπως και στα προκαταρκτικα δεν βιαστηκε να δειξει δηθεν καυλες αλλα οτι της βγηκε στην συνεχεια μου ηταν υπερ αρκετο. Το μουνι της εχει καλη αισθηση και κουναει το κορμι της με χαρη στο cow. Απο κατω στα τεσσερα σου παιρνει το μυαλο ο κωλος, σκεφτομουν να τον παραβιασω αλλα δεν τολμησα, δεν τον δινει και δεν ειναι τυπακι για μαλακιες.
Εχυσα στα βυζια στο πρωτο γαμησι και στον κωλο στο δευτερο. Με περιποιηθηκε με αγκαλιες και ψευτο μασαζ στο ενδιαμεσο. Πληρωσα το βασικο προγραμμα στο τελος και μπηκα στην λιστα με τους ικανοποιημενους πελατες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 21, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
4.740
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, maradona7, Yatoputso και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού