Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 2 10
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Συνάντηση (λέμε τώρα) με την εν κόγω κορασίδα.

Κάτι με έτρωγε από την πρώτη μέρα που την είδα, να πάω μαζί της, αλλά λίγο η έλλειψη χρόνου, λίγο το ότι δεν υπήρχε και σχόλιο για την συγκεκριμένη στο γραφείο που ήταν στην Αθήνα, με έκαναν να περιμένω λίγο. Έχουν περάσει 2 εβδομάδες που το γραφείο την έχει εδώ (δεν πιστεύω εδώ και 2 εβδομάδες ότι δεν την προτίμησε κανείς εδώ επάνω). Άντε λέω να κάνω το κασκαντεριλίκι σήμερα κι αν αποτύχει, απέτυχε. Είδα και 2 επιπλέον φωτό που είχε η αγγελία από το γραφείο στην Αθήνα και λέω ότι δύσκολα να μην είναι αυτή εμφανισιακά.

Κλείνω ραντεβού και φτάνω στο ξενοδοχείο. Με μία καθυστέρηση 5 λεπτών παίρνω αριθμό δωματίου κι ανεβαίνω. Αντικρίζω ένα πολύ όμορφο πρόσωπο, νορμάλ ύψους, που με τις γόβες που φορούσε έπαιρνε λίγο boost. Φορούσε ρόμπα από πάνω, αλλά οκ. Θεωρώ ότι εμφανισιακά είναι ακόμα μία τύπισσα που κυκλοφορεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η οποία προσέχει τον εαυτό της και θα την προσέξεις στο δρόμο. Προσπάθεια να σπάσει τον πάγο στην αρχή, μπάινω στο ντουζ και βγαίνω να ξεκινήσει ο αγώνας.

Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο κουμπωμένη στην αρχή κι αρχίζω το πασπάτεμα, και να περιεργάζομαι το σώμα της για να ξεκουμπώσει. Ωραίο δέρμα, βυζάκι που γέμιζε η παλάμη και κωλαράκι λίγο μπαμπάτσικο θεωρώ (δεν το περιεργάστικα και πολύ). Γενικά λίγο γυμναστήριο το θέλει για να σφίξει το σώμα της, αλλά σε γενικές γραμμές είναι οκ το σώμα της. Βγάζω τις γόβες και μου ζητάει συγνώμη που δεν πρόλαβε να κάνει πεντικιούρ. Και θεωρώ ότι αρχίζει να σπάει ο πάγος.

Και κάπου εκεί έρχεται η μεγάλη ήττα!! Πάω να ξεκινήσω γλυφομούνι και μου λέει ότι δεν μου αρέσει το γλυφομούνι. Γλύψε όπου θες μου λέει, αλλά όχι μουνι. Λέω όντως, και μου λέει ότι δεν της αρέσει. Οπότε ο αγώνας έλαβε τέλος πριν καν αρχίσει. Της εξηγώ ότι δεν μπορώ να πληρώσω για κάτι που αναφέρεται και δεν το προσφέρεις . Άρχισε να λέει ότι κάνω καλό τσιμπούκι και σεξ, αλλά της λέω ότι δεν μου αρκεί, γιατι μ'αρεσει πολύ το γλυφουμούνι και το 69. Μου είπε αν θέλω να μιλήσω για άλλη κοπέλα του γραφείου, αλλά της είπα όχι. Καλώ το γραφείο τους λέω ότι δεν μπορώ να κάτσω έτσι και μου λέει οκ. Μου κράτησε ενα 20αρικο για το χρόνο που έκατσα, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να μαλώνω για το 20αρικο, οπότε της το άφησα κι έφυγα.

Μου ζήτησε συγνώμη και μου εξήγησε ξανά ότι δεν της αρέσει. Τη χαιρέτησα κι έφυγα. Ούτε υστερίες, ούτε μαλακίες. Και 2 λόγια για το γραφείο. Φτιάξε τους καταλόγους στην τελική σωστά!! Ρωτήστε τι αρέσει στην κάθε κοπέλα και τι όχι και φτιάξτε το!! Αν και θεωρώ ότι με τα λεφτά που δίνουμε δεν πρέπει να πει κι η κάθε κοπέλα όχι σε κάτι τέτοιο, εκτός αν υπάρχει θέμα υγείας. Οπότε βρες καλύτερα κάτι άλλο να βιοποριστείς. Επίσης δεν μου άρεσε ο απαθέστατος τρόπος που μου απάντησε το γραφείο όταν τους κάλεσα να τους πω ότι δε θέλω να κάτσω. Απλά μου είπαν οκ και το έκλεισαν. Εξυπηρέτηση ούτε καν από το Lidl.

Υγ: Στο διάλογο που κάναμε μου έιπε ότι το λέει σε όλους και όλοι της λένε οκ, κανένα πρόβλημα. Να δεχτώ ότι το είπε για να με τουμπάρει, ΑΛΛΑ πίστευω ότι κάποιοι το έχουν δεχτεί. Κι αν το δέχεστε, ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΗΣ δεν υπάρχει εδώ να το αναφέρει, να αφήσει μια κριτική, να μαθαίνουμε κι οι υπόλοιπο ή μονο 5-10 σα μαλάκες καθόμαστε και γράφουμε;; Καλά γαμήσια σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 12, 2023
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
20€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Σεπ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
1.264
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 missak 43, Γιώργος Παπ., Μακεδνος και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Νοεμβρίου, 2023
Θεωρώ πολύ εμπεριστατωμένη την κριτική σου , και μπράβο για την ακριβή αποτύπωση της συνάντησης . Κύριος , σωστός θεωρώ , έτσι όπως χειρίστηκες και την κοπέλα και το γραφείο

Συμφωνώ κι επαυξάνω ότι όταν προσφέρονται καποιες υπηρεσίες πρέπει να είναι ακριβείς , κι οχι copy paste για όλες τις κοπέλες . Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με :

- υπηρεσίες που βολεύουν τις κοπέλες και οχι τον πελάτη (αν δεν θέλεις εννοείται σεβαστό , αλλά ενημέρωσε την καρτέλα )
- συναγωνιστές που πάνω στη καυλα της στιγμής , ή λόγω απειρίας , δέχονται να συμβιβαστούν σε κάτι που δεν έχει συμφωνηθεί , αντί να σηκωθούν να φύγουν
- εφόσον υπάρχει ζήτηση , την προσφορά θα την κανονίζουν όπως τους βολεύει
- γενικά ο επαγγελματισμός είναι σαν το τζόκερ , θα είσαι τυχερός αν σου κάτσει

Θεωρώ ότι η κριτική σου βοηθάει , και την επικροτώ
review reaction 1 Μακεδνος, Manuel Ferara, Johnny Red2 και 7 άλλα μέλη
13 Νοεμβρίου, 2023
Για να μην ευλογώ τα γένια μου, την έχω πατήσει κι εγώ στο παρελθόν είτε λόγω καβλας, είτε λόγω απειρίας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν ήταν το πρόβλημά μου η κοπέλα, αλλά το γραφείο. Δικαίωμα της κάθε κοπέλας να προσφέρει ότι θέλει, όπως το θέλει. Αλλά δε θέλω να πληρώσω χρυσάφι υπηρεσίες που βρίσκω και σε στούντιο.
review reaction 1 Μακεδνος, Johnny Red2, riding και 7 άλλα μέλη
03 Ιανουαρίου, 2024
Πολλα κιλα αρχιδια!

Μπραβο για κατι που εγω ακομη ψεν εχω κανει,θα ηθελα δε να ξεκινησω!
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2
03 Ιανουαρίου, 2024
Σε αντίστοιχη περίπτωση που πήρα το πρακτορείο και τους ζήτησα να αφαιρέσουν τις υπηρεσίες που δεν προσφέρει κάποια κοπέλα, έλαβα την εξής απάντηση: "Δεν μπορούμε να βγάλουμε αυτές τις υπηρεσίες από τη λίστα που αναγράφεται στο σάιτ γιατί σε κάποιους πελάτες τις προσφέρει. Τώρα αν σε εσένα δεν ήθελε να τις προσφέρει δεν μπορούμε να την αναγκάσουμε..." Για όλα έχουν μια απάντηση η οποία ποτέ δεν περιέχει μέσα το: "Συγνώμη..."ή το "Θα επανορθώσουμε..." ή το "Εχετε δίκιο..."
Όσες φορές επικοινώνησα για να διαμαρτυρηθώ με εκνεύρισε αφάνταστα ο σάπιος πρόλογος που πήγαν να μου πουλήσουν, κυρίως γιατί είχαν υφάκι χαιλίδικο και αφ'υψηλού. Αποφάσισα λοιπόν ότι δεν αξίζουν πλέον το χρήμα μου...
review reaction 1 missak 43, HoneyVoskos, manosrazr και 3 άλλα μέλη
03 Ιανουαρίου, 2024
@Johnny Red2 Στὴν Ἀγγλία τὰ πρακτορεῖα γράφουν ὅτι οἱ κοπέλες προσφέρουν τὶς ὑπηρεσίες ποὺ ἀναγράφονται πάντα κατά τὴν κρίση τους....

Ὁπότε ἔχουν ἕνα δίκιο ΑΡΚΕΙ νά προσθέσουν αὐτό!
review reaction 1 bigmountain, Johnny Red2
03 Ιανουαρίου, 2024
@hornyasfuck Τη συγκεκριμένη στιγμή είμαι Λισαβόνα και έχουν ακριβώς την ίδια πολιτική. Το σέβομαι αρκεί να το ξέρω από πριν. Αυτοί στο εσκορτς κλάμπ το αφήνουν έτσι γιατί στατιστικά κάποια ραντεβού θα γίνουν ούτως ή άλλως. Από τα ραντεβού που τελικά δεν θα γίνουν, όλο και σε κάποια θα καταφέρουν να τσιμπήσουν το 100ευρω του μισαωρου. Ειδικά αν έχεις χαμουρεψει ή σου έχει πιάσει την πούτσα. Είναι στο όριο της απάτης η πολιτική τους....
review reaction 1 HoneyVoskos, hornyasfuck
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6