Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 11 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 52939
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με Βίκυ την Πέμπτη που μας πέρασε. Συνεννόηση με το γραφείο πάρα πολύ καλή, παρόλου που έστειλα σχετικά αργά το απόγευμα ρώτησα για Φραντζέσκα ή Βίκυ, ήταν διαθέσιμες και οι 2. Με Φραντζέσκα έχω συναντηθεί, οπότε ρωτάω το γραφείο να μου πει τι feedback έχει λάβει για Βίκυ μέχρι στιγμής, μιας και δεν έχει γραφτεί τπτ. Είπαν ότι έχουν πάρα πολύ καλό feedback, συν οτι νμζ πλέον ξέρουν και τα γούστα μου μιας και έχω πάρει αρκετές φορές μέσα σε μερικούς μήνες, οπότε και τους εμπιστευθηκα. Την κλείνω σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα και φτάνει η κοπέλα στην ώρα της.

Πρώτη εντύπωση θετική, ηλικιακά 27-30 την έκανα, όμορφη κοπέλα με απλό make up, μιας και δεν το πολυχρειάζεται, ίσιο μάυρο μαλλί περιποιημένο, ωραίο κολλητό φόρεμα και από πάνω ένα σακάκι. Είναι όμορφη και το πρόσωπό της βγάζει κάτι ελαφρώς πρόστυχο, οιωνός για το τι θα ακολουθούσε. Δίχως να χάσει χρόνο μπαίνει για μπάνιο και μετά από λίγο βγαίνει με την πετσέτα της που γρήγορα ξεφορτώθηκε. Έτσι μου αποκάλυψε το σώμα της το οποίο ομολογώ πως βρίσκω φανταστικό. Ωράιο ανάστημα με ωραία πόδια, λεπτή μέση, όμορφο στήθος Α, που αν ήταν μεγαλύτερο θα έβαζα 10, σφιχτό και σφριγηλό σώμα μαζί με έναν ωραίο πεταχτό κώλο. Γενικά αρκετά φιτ σώμα, χωρίς να υπάρχει κάτι που δεν μου άρεσε. Εδώ να σημειωθεί πως είναι total natural και στο πρόσωπο και στο σώμα. Τατού είδα μόνο ένα στο πλάι του στήθους, μια μικρή καρδούλα. Τέλος, ήταν φουλ περιποιημένη και πεντακάθαρη.

Από την αρχή ξεκίνησε φουλ δύνατα με πολύ βαθιά γλωσσόφιλα, που τα αποζητούσε καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού. Μετά ξεκινάει μια απίστευτη πίπα, χωρίς χέρια και μόνιμα να μου κάνει deepthroat. Εκεί έμεινα λίγο μλκς γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί από την πρώτη στιγμή deepthroat τόσο έυκολα. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε καθώς είχε πάρει τέτοια στάση ώστε να τον παίρνει όλο στο στόμα και τα χείλια της να ακουμπάνε στη βάση του πέους μου. Παιχνίδια με τη γλώσσα παράλληλα, και πότε έμενε τον πουτσο βαθιά στο στόμα, πότε έκανε μόνη της mouthfuck. Τη σταματούσα, τη φιλούσα, αυτή καύλωνε ακόμα περισσότερο και συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό. Εννοείται πως ανταπέδωσα με γλυφομούνι, στο οποίο προσπάθησα να βγάλω τον καλύτερο μου αυτό. Ανταποκρίθηκε θετικότατα, άφησε δάχτυλο και κατέβαζε ακατάπαυστα υγρά. Γενικά αφεθήκαμε φουλ στο στοματικό, έλεγε μερικά ωραία και τονωτικά καυλόλογα και κάναμε διάφορα πραγματάκια που τα σκέφτομαι τώρα και λέω ότι μου έβγαλε ένα πιο άγριο πιο παθιάρικο εαυτό.

Βάζω προφυλακτικό και μπαίνω μόνο με τα υγρά της. Από τις ελάχιστες φορές που δεν έπαιξε καθόλου τζελ. Ιεραποστολικό δοκιμάσαμε για αρχή και μπαίνω μέσα της. Δεν μου είπε τπτ και καλά αργά στην αρχή, και δεν είχε κόφτες, απλά αφέθηκε στην στιγμή. Πολύ καλή αίσθηση, σφιχτή και μετά από ένα 5λεπτο σφυροκόπημα με ενδιάμεσα φιλιά, μπας και κρατούσα παραπάνω, έρχεται το τέλος στην καπότα.

Πήγε πρώτη για μπάνιο, μετά εγώ και μετά διάλειμμα για κουβέντα. Είναι αρκετά ομιλητική, ευχάριστη στη συζήτηση, μου ανέφερε ότι ήταν οι πρώτες της μέρες στη δουλειά και είχε άγχος το οπόιο όπως μου πε έφυγε κατευθείαν όταν έκοψε τη συμπεριφορά μου. Χάδια και κοπλιμέντα καθόλη τη συζήτηση τα οποία ανταπέδωσα κι εγώ, και μετά από 5-10 λεπτά ξεκινά από μόνη της με πίπα. Δεν άργησα να γίνω πάλι πέτρα με τέτοια πίπα, την οποία συνέχιζε με τον ίδιο ρυθμό ακούραστα. Αμφιταλαντευόμουν, να την αφήσω να μου κάνει πίπα ή να συνεχίσω με 2ο γύρο? Τελικά αποφάσισα να μου κάνει πίπα την οποία έκανε αρκετή ώρα και αν δεν τη σταματούσα θα συνέχιζε. Είδα ότι δεν επρόκειτο να τελειώσω 2η φορά, μου τα σκασε και λίγο η κούραση από τη δουλειά, ήταν και ο πρώτος γύρος που ήταν φούλ γεμάτος και ήμουν πλήρως ικανοποιημένος. Με ρώτησε αν έκανε κάτι λάθος, της είπα εννοείται πως όχι απλά ήμουν γεμάτος δεν ήθελα κάτι παραπάνω. Οπότε έμεινε το τελευταιο 10λεπτο και συζητήσαμε επιπλέον πράγματα και με βοήθησαν να αποκτήσω μια καλή εικόνα για εκείνη.

Συνοψίζοντας, έφυγα φουλ ευχαριστημένος από το ραντεβού. Η κοπέλα είναι νέα στη δουλειά και θέλει σωστό χειρισμό στην αρχή. Δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο, απλώς ευγένεια. Μόλις το δει αυτό, ξεαγχώνεται και αφήνεται εντελώς. Είναι σαν να γαμάς την τρελά καυλωμένη γκομενά σου. Ακολουθεί τον ρυθμό του ραντεβού και κοιτάει να σε ικανοποιήσει. Είναι ένα ανερχόμενο αστεράκι για μένα, που μόλις αποκτήσει εμπειρία θα μπορεί να αναλαμβάνει φουλ πρωτοβουλία και να δίνει απλόχερα τις πολύ καλές της υπηρεσίες. Εννοείται πως θα την ξανατιμήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 09, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 231768
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
909
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Thanos1990, Km7699, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού