Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 12 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 61021
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με το που ξύπνησα, ο πούτσος μου με κοίταξε και μου έκλεισε το μάτι. Ώπα λέω, θέλει να γαμήσει. Ανοίγω τις σελίδες των γραφείων και κοίταγα τις φωτογραφίες. Κοίταγε κι ο πούτσος μου μαζί μου. Όταν φτάσαμε στον Μάγο, στην φωτογραφία της Ελίζας γύρισε και με κοίταξε κι έγνεψε θετικά. Τι έγινε ρε του λέω, Ελληνικό πιπίνι θες σήμερα; Κουνήθηκε πάνω κάτω, οπότε βρήκαμε την επιλογή μας. Παίρνω τηλέφωνο το γραφείο και κανονίσαμε το ραντεβού στου Βασίλη το κουτούκι στο κέντρο.
Έχω φτάσει στο ξενοδοχείο, μπανιαρίστηκα, ο πούτσος μου καθαρός, αρωματισμένος, κοιτάει συνέχεια την πόρτα. Κάποια στιγμή χτυπάει η πόρτα και βλέπω το πιπίνι. Ξανθό, αδύνατο, ψηλό, μικρό, ότι λέει η αγγελία. Ο πούτσος μου χόρευε δεξιά-αριστερά από χαρά. Κάθεται, γδύνεται, πάει για μπανάκι και μόλις γύρισε ενώ ο πούτσος μου ετοιμαζόταν να αρχίσει το πάρτι, ξαφνικά αρχίζουν οι ερωτήσεις. “Γιατί με διάλεξες” “Πας συχνά με κοπέλες” “Tι δουλειά κάνεις”? Της λέω, δεν ήξερα ότι θα έχουμε διαγώνισμα πριν γαμήσω. Να βγάλω μία κόλλα χαρτί? Μετά αρχίζει να μου λέει για την σχολή της και τι σκοπεύει να κάνει. “Μπαρδόν κοπελιά, μήπως μπορώ να σε διακόψω λίγο. Ενδιαφέροντα αυτά που λες, αλλά μήπως θα σου ήταν εύκολο να κάτσεις να σε γαμήσω λίγο?” Όχι τίποτες άλλο, αλλά θα κοιμηθεί ο πούτσος μου. Ήδη χασμουριέται.
Επιτέλους έφτασε η ώρα. Ο πούτσος μου όρθιος και μέσα στο στόμα της. Πίπα τίποτα το ιδιαίτερο. Πιο πολύ φτιαχνόσουν που έβλεπες ένα όμορφο κοριτσάκι να σε πιπώνει παρά η αίσθηση της πίπας που ήταν σχετικά αδιάφορη. Έφτασε η ώρα να μπω μέσα της. Μου βάζει σκουφί και μου λέει “Μην τελειώσεις μέσα μου”. “Που να τελειώσω” της λέω. Μου λέει “θα τελειώσεις στο προφυλακτικό αλλά όχι μέσα μου.” ”Και που να πάω?” “Για ασφάλεια μην τελειώσεις μέσα μου. Μπορεί να σπάσει το προφυλακτικό. Να τελειώσεις έξω, να είμαι σίγουρη.” Της λέω “Ε, τότε για να είσαι 100% σίγουρη, μόλις είναι να χύσω θα τραβηχτώ, θα βγω και από το δωμάτιο, θα πάω να μπω στο ασανσέρ, να κάτσω να χύσω με την ησυχία μου και με απόλυτη ασφάλεια.” Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος εκείνη την στιγμή κάποιος να τραβήξει το ασανσέρ και μόλις ανοίξει η πόρτα να δει έναν γυμνό άντρα να χύνει μέσα σε ένα προφυλακτικό. Αλλά τι να κάνουμε, μπροστά στην ασφάλεια θα πάρουμε το ρίσκο.
Τέλος πάντων, μπήκα μέσα της, κορμάρα, μουνάρα, αλλά από συμμετοχή, ήταν όση συμμετοχή θα είχα εγώ αν είχα πάει σε ποιητική βραδιά του Συλλόγου Απανταχού Μυδοκαλλιεργητών της Νέας Καληδονίας. Τέλος πάντων κάποια στιγμή ανεβάζω στροφές. Μου λέει “Πρόσεχε μην σπάσει το προφυλακτικό”. Ο πούτσος μου άρχισε να τα παίρνει στο κρανίο. Την γυρίζω στα 4 και ετοιμάζομαι να μπω. “Δες, μου λέει, είναι εντάξει το προφυλακτικό γιατί τον έχεις μεγάλο” βλέπω τότε τον πούτσο να κορδώνεται και να με κοιτάει με χαμόγελο. Άντε μπες μέσα ρε του λέω, που παραμυθιάζεσαι με τα παραμύθια του μικρού.
Τελικά μετά πολλών βασάνων άρχισα να γαμάω. Μου άρεσε στα τέσσερα έχοντας μπροστά μου το πεταχτό μικρό της κωλαράκι οπότε κοίταγα να το ευχαριστηθώ μόνος μου καθώς όπως είπα από συμμετοχή δική της, γιοκ. Βλέπω τον πούτσο μου να ανεβάζει στροφές και να ετοιμάζεται να καταθέσει, το καταλαβαίνει και το μικρό και μου λέει “όχι μέσα”. Τι να κάνω ο δύσμοιρος, τραβιέμαι και κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέπτη να χύνω μόνος μου μέσα στο προφυλακτικό λες και γαμάω κάποιο αόρατο φάντασμα.
Πάει για μπάνιο, γυρνάει και μου αρχίζει τα επαγγελματικά της πάλι και κάτι οικογενειακά. Κοιτάω τον πούτσο μου να δω αν θέλει δεύτερο γύρο, αλλά μου κάνει νεύμα προς την πόρτα. Μάλλον δίκιο είχε, τι να τον κάνω τον δεύτερο γύρο αν είναι να κόβω βόλτες μέσα στο δωμάτιο μόνος μου χύνοντας δεξιά-αριστερά.
Ανακεφαλαιώνοντας. Ωραίο κορίτσι, φοιτητριούλα με κορμάρα, που θέλουν όλοι να την γαμήσουν. Από συμμετοχή, τίποτα το ιδιαίτερο, διεκπεραιωτική έως αδιάφορη. Για μία φορά να γαμήσεις αυτό το νεανικό κορμί είναι μια χαρά, αρκεί να μην σε πειράζει που θα χύνεις στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, εκτός από το μουνάκι της. Αυτά από μένα, πάω τώρα να πιώ καμία μπύρα βλέποντας λίγο μπαλίτσα με τον πούτσο μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
JamesDaniel
Σεβαστός
Εγγραφή:
13 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
1.843
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 Ωρίων, DAMDIM100, Poetjokey και 50 άλλα μέλη

Σχόλια

18 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2023
α) Κρίμα ποὺ δέν πέρασες καλά! β) Ἡ περιγραφή μ'ἔκανε καί γέλασα!
review reaction 1 picha123, Rensten, slayer123
10 Νοεμβρίου, 2023
Φιλτατε μαρτυριο περασες! Δεν διαβασες τας γραφας?
review reaction 1 review reaction 3 Noname_GR, hornyasfuck
10 Νοεμβρίου, 2023
Μα καλα χρειαζονται σχολια ?????
Απορω με τον Μαγο , δεν διαβαζει τις κριτικες ????
η μας περναει ολους για "περιεργους" φιλικα και ευγενικα...
review reaction 1 review reaction 3 αστυαναξ, hornyasfuck
10 Νοεμβρίου, 2023
Πολύ ασχοληθήκαμε με το μαλακισμένο. CIM δέχεται τουλάχιστον? Ή φοβάται μην μείνει και από αυτό έγκυος?
review reaction 3 review reaction 1 Atroxistos, xagnostos2006, Don Pornos και 6 άλλα μέλη
10 Νοεμβρίου, 2023
στειλτε τη στο διαολο που την πληρωνετε και 180 ευρω την ωρα για να χυσετε με καποτα απ'εξω...ελεος με το καθε πορνιδιο που τη γαμαει ο καθε κατσαπλιας ακαποτο αλλα στη δουλεια το παιζει κυρια
review reaction 1 maryland2004, DAMDIM100, Καβαλαρης!!! και 4 άλλα μέλη
10 Νοεμβρίου, 2023
πολύ γέλιο ρε τύπε με την πένα σου, αξεπέραστο.
κρίμα για τα ανούσια έξοδα αλλά τουλάχιστον έχεις το χιούμορ να το διαχειριστείς
review reaction 1 hornyasfuck
10 Νοεμβρίου, 2023
Συναγωνιστη οι ομορφες-καλα κορμια περισσοτερες φορες ειναι αποτυχια.
Ελπιζω πως με τις κριτικες μας κατι να αλλαξει.
Φταινε και τα γραφεια παντως!
review reaction 1 hornyasfuck
10 Νοεμβρίου, 2023
"Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος εκείνη την στιγμή κάποιος να τραβήξει το ασανσέρ και μόλις ανοίξει η πόρτα να δει έναν γυμνό άντρα να χύνει μέσα σε ένα προφυλακτικό." Bruh ??
Έχεις σκεφτεί ποτέ να γίνεις κωμικός ηθοποιός?
review reaction 3 hornyasfuck
10 Νοεμβρίου, 2023
Φίλε πόσα έδωσες για χύσιμο απ'.εξω?
LoL
review reaction 1 hornyasfuck
10 Νοεμβρίου, 2023
Επική περιγραφή μύστη μου
review reaction 1 hornyasfuck
18 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2