Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 61 10
Call-Girls 160772
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο λίγες ημέρες πριν ( έχει σημασία αυτό)και συνάντηση σε ξενοδοχείο κέντρου.
Θα αρχίσω πρώτα με την εμφάνιση και το ντύσιμο της κοπέλας. Απλά άψογο το ντύσιμο. Πολύ ωραίο νεανικό και σεξτ ντύσιμο με κολάν δερμάτινο και ωραίο τοπ με ωραίο σακάκι. Το σώμα της είναι πολύ καλό με το δυνατό της όπλο τα ψεύτικα βυζια της που ναι μεν είναι μεγάλα και σκληρά αλλά είναι πολύ ωραία στην όψη. Τώρα το πρόσωπο της δυστυχώς δεν ξέρω πωςθα ήταν αν ήταν φυσικό αλλά σίγουρα θα ήταν καλύτερο από τώρα και το μεγάλο μειονέκτημα είναι τα μάγουλα της που φαίνονται πολύ παράξενα. Πολύ καλή συμπεριφορά πάντως από την ίδια και τα αγγλικά της είναι άψογα και μπορείς να μιλήσεις άνετα. Προσπάθησε βέβαια και τα κατάφερε να φάει το χρόνο αλλά δεν ήξερε δυστυχώς ότι την είχα κλείσει για 1.5 ώρα οπότε την έφαγε και την δεύτερη ψωλια της .
Τώρα στην παρεξήγηση.

Έστειλα μήνυμα να την κλείσω για 1.5 ώρα διότι η τιμή της εκείνη την στιγμή στο σαιτ ήταν 200 για 1 ώρα και 250 για 1.5 ώρα. Δεν θέλει και πολύ σκέψη τι αξίζει. Το θέμα όμως είναι ότι την ημέρα που έγινε το ραντεβού είχε ανέβει στα 300 . Το γραφείο πήρε το λάθος πάνω του αυτή την φορά και έδωσα 250 . Ξέρω πολύ θα πούνε ότι η συμπεριφορά του γραφείου ήταν άψογη. Από την πρώτη ματιά έτσι φαίνεται αλλά η αλήθεια δεν είναι έτσι ακριβώς. Στην επόμενη κριτική μου θα φανεί τι εννοώ. Από την άλλη μπορεί απλά να έγινε λάθος. Μόνο αυτοί ξέρουν.
Στο σεξ λοιπόν πάντως με την Ρεμπεκα θα περάσεις πολύ καλά καθώς ξέρει να κάνει σεξ και πως να σε ικανοποιεί. Ένα πράγμα που δεν έχω ξαναδεί με καμία είναι το τσιμπουκι της που πραγματικά δεν έχω ξαναδεί κοπέλα να τον βάζει όλο μέσα μέχρι τον λαρύγγι της χωρίς να κάνει εμετό. Θα την ιδρώσει την φανέλα και θα περάσεις καλά. Σίγουρα για μια φορά αξίζει αλλά πιστεύω η τιμή είναι λίγο υψηλή. Άποψη μου και για αυτό τον λόγο δεν θα την έπαιρνα ξανά.
Αυτά από εμένα. Γενικά στις κριτικές μου δίνω μεγαλύτερη φάση στην εμφάνιση και συμπεριφορά διότι αυτό θεωρώ είναι το σημαντικότερο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 15, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
WhiteBoy1990
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Νοε 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
696
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3, linear και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού