Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 21 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εκτός από τις φανερά επεξεργασμένες φωτογραφίες, σε κάποιες έχει βγει χωρίς φίλτρα και είναι εύκολο να διακρίνεις σε ποιες. Για τα δικά μου γούστα είναι μία όμορφη γυναίκα, όχι μοντέλο αλλά ούτε και ψωνισμένη, οπότε, όπως το περίμενα… τα δίνει όλα στο καθήκον της.
Το ραντεβού έγινε στον χώρο της με ότι προηγήθηκε να είναι σωστό σχετικά με το γραφείο. Η αρχική εντύπωση ήταν πολύ καλύτερη λόγο του χαμογελαστού προσώπου και της θερμής υποδοχής με γλωσσόφιλο. Όταν την πλησίασα ευωδίαζε το κορμί της και μου βγηκε πάθος στο φιλι.
Πέρασα στην προετοιμασία στο μπάνιο και μετά αρχίσαμε την κουβέντα στην οποία αριστεύει και από Αγγλικά και από διάθεση. Συνολικά, είναι από τις έσκορτ που θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να κάνω πολύωρα ραντεβού μαζί της λόγο του ότι ξέρει τι λέει αλλα είναι και καλή παρέα.
Ακολούθησε φάσωμα πολύ πιο ερωτικό αυτή την φορά με τα χέρια της να περιεργάζονται συνεχώς το κορμί μου και γενικά να μου δίνει το θάρρος να της κάνω ότι πέρναγε από το μυαλό μου. Η επιτυχία της είναι ότι σε κάνει να νιώσεις σαν να είσαι με την γκόμενα σου και σου επιτρέπεται να τα κάνεις όλα.
Τα γλειψίματα μου μετά από τα γνωστά σημεία επικεντρώθηκαν στο μουνί της που ήταν έτοιμο από κάθε άποψη. Έδειχνε την ευχαρίστηση που ένιωθε με τα χέρια της να περνάνε από τα μαλλιά μου και με το κορμί της να τινάζεται μια στο τόσο.
Η πούτσα μου δέχτηκε τελευταία περιποίηση από το στόμα της με ένα σύντομο και βαθύ τσιμπούκι μόλις πριν μπω μέσα της.
Το μουνάκι της έχει την πρέπουσα αίσθηση και είχε κατεβάσει από πριν μερικά υγρά. Η ίδια δεν έκανε κόπο να βάλει τζελ και δεν της ήταν απαραίτητο τελικά.
Στο σεξ γαμιέται σε έντονους gfe ρυθμούς, δίνεται και απολαμβάνει το σεξ με φωνές να ακούγονται και το κορμί της να συμμετέχει με κινήσεις.
Από τις στάσεις μου άρεσε πάνω από όλα το πισωκολλητό γιατί έχει όμορφο κώλο αλλά και γιατί δέχτηκε χωρίς κανένα παράπονο πολλά χαστούκια πάνω του.
Με άνεση κάναμε το διάλειμμα μας και έγινε πολύ καλή προσπάθεια για δεύτερο γύρο αλλά ο χρόνος δεν ήταν αρκετός και τελικά αρκέστηκα σε ένα ακόμα τσιμπούκι που έφερε τελικά και το χύσιμο στα φυσικά δυάρια βυζιά της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 07, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.082
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Yatoputso, THV και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού