Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 5 10
Call-Girls 14452
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιλογή του νέου αλγόριθμου που έφτιαξα για να αποφεύγω σουρεάλ καταστάσεις, βάσει του οποίου κατατάσσονται οι πιό skinny διαθέσιμες κοπέλες με την υψηλότερη βαθμολογία. Είναι Κυριακή, έχω κενό, έχω δεχθεί την άπειρη μαλακία με προσωπικά ραντεβού, έχω κουραστεί με την ποιότητα σεξ από αυτά, και λέω να φρεσκαριστώ λίγο με το αγαπημένο μου πρακτορείο σε σεξ με επαγγελματία. Φαίη στο χώρο της.

Το ραντεβού ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση, φαίνεται κάποιος άλλος συναγωνιστής το γλεντούσε μέχρι τελευταία στιγμή, τέλως πάντων όλα οκ. Μπαίνω στο δωμάτιο, βλέπω ένα ωραίο μωρό, περιέργως οι φωτό απεικονίζουν την ίδια κοπέλα, αλλά δίνουν την εντύπωση ότι είναι πιό νέα απ’ ό,τι είναι. Δεν έχω κανένα απολύτως κόλλημα με την ηλικία, το θέμα μου μάλλον ήταν η έλλειψη εγγύτητας. Εξηγούμαι: ενώ η κοπέλα ήταν πολύ πρόθυμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της, μάλλον αδιαφορούσε για την πώληση της εμπειρίας και εστιαζόταν να μου προσφέρει απλά το σεξ. Ένιωσα τυπικά όπως νιώθω με μια ήρεμη ξεπέτα, τίποτα μαγικό, τίποτα σπουδαίο, σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα αμηχανία, η ίδια ήταν γαλήνια και ευγενική, δεν έδειχνε να βαριέται, αλλά κάτι έλειπε...

Στα προκαταρκτικά δεν πολυσυμμετείχε, ήταν πολύ πρόθυμη να τη γλείψω παντού, ανταποκρινόταν σε ό,τι ζητούσα, η φάση όμως ήταν μηχανική εντελώς. Τα κατάφερε πάντως να με κάνει να τελειώσω μέσα της, σε ιεραποστολική στάση να μου γλείφει τις ρώγες. Μια χαρά, δεν έχω κανένα παράπονο σε επίπεδο ξεπέτας, όλα οκ, αλλά χωρίς μαγεία και αλατοπίπερα, χωρίς πυροτεχνήματα. Εν συντομία, τελείωσα μια χαρά, αλλά δεν το διασκέδασα. Προσωπικά δεν έχω τόσο ανάγκη το σεξ, όσο το να το γλεντήσω, κ αυτό δεν το κατάφερα.

Με το που τελειώνω, κάνουμε διάλειμμα και αντί να επικεντρωθεί σε εμένα, πιάνει το κινητό της. Νταξ, δεν περιμένω να ερωτευθούμε κιόλας, αλλά ξέρω γω να ζήσουμε μια ώρα ένα γρήγορο παραμύθι, κάπου εκεί κυμαίνονται οι προσδοκίες μου κ εμένα...Κάνω γρήγορο ξέπλυμα στο μπάνιο, ζητάω επανάληψη, ανταποκρίνεται μια χαρά, αλλά και αυτή η απόπειρα κατέληξε σε ξεπέτα. Τελείωσα δεύτερη φορά μετά από κάμποση ώρα, όλα οκ.

Στο γενικό σύνολο, μια κοπέλα με φυσικό σώμα, γενικά καλλίγραμμο, πολύ ήρεμη και ευγενική, μηδενική χημεία με εμένα έστω και για μία ώρα, μια χαρά κάνει τη δουλειά της σε σύγκριση με άλλες, αλλά σίγουρα προσωπικά έχω περάσει καλύτερα. Καταλήγω χωρίς κανένα παράπονο, τα βασικά έγιναν, εύχομαι τα καλύτερα σε αυτή και όλους τους συναγωνιστές που θα γλεντήσουν παρέα της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, xagnostos2006, Yatoputso και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2023
Φίλε μου....
Αυτές δεν έχουν ιδέα πως τηγανιζεις ενα αυγό, ούτε στα παραμύθια αλλά ούτε κ στην πραγματικότητα .
Κ συ περιμένεις να σου βγάλει κάτι αυτή ;;;
Μόνο λεφτά απ την κάρτα ξέρει να βγάζει, κ αυτό ειν όλο....
Πάνε αυτά που ξέραμε....
Βρες καμιά πιο μεγάλη, πιο προσγειωμένη κ πιο ψημένη στη ζωή να στα βγάλει όλα αυτά από μόνη της. Υπάρχουν....όλα θέμα χημείας και ενέργειας είναι....
Διαβάζουν τον πελάτη από 2 κουβέντες μόνο κ τους αρέσει να περνάνε εξίσου καλά όσο κ συ....
Αυτά τα κοκκαλιαρικα μοντέλα δεν είναι για τίποτα.
Άχρηστες τελείως
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1