Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 47 10
Call-Girls 110447
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εδώ και ενάμιση χρόνια που ασχολούμαι συστηματικα με το σπορ δε είχε τύχει να πάρω κάποια κοπέλα από το γράφειο αν και είχα δοκιμάσει αλλά δε ήταν διαθέσιμη. Ειμαι πελάτης στα δυο μεγάλα γραφεία και με κάποιες ανεξάρτητες . Σήμερα όμως λέω θα δοκιμάσω μόνο μάγο . Είχα βάλει στο μάτι τη αριανα εδώ και καιρό αλλά μου είπαν ότι ήταν εκτός και μου πρότειναν Φραντζέσκα η Ισιδώρα . Διάβασα κριτικές διάλεξα τη πρώτη και δικαιώθηκα .

Ήρθε στη ώρα της ίσως και δέκα λεπτά νωρίτερα . Από εμφάνιση ήταν ότι περίμενα ίσως μεγαλύτερη από τη ηλικία που γράφει λίγο αλλά όχι υπερβολικά . Σώμα υπέροχο στα γούστα μου . Ντύσιμο κυριλέ στα μαύρα όλα . Παντελόνι υφασμάτινο μαύρο με ένα μαύρο μπλουζάκι και μαύρες γόβες . Πρώτη γνωριμία μιλήσαμε λίγο και πήγε στο μπάνιο χωρίς χρονοτριβές ούτε έφαγε το χρόνο μου . Φιλική άνετη στο σοσιαλ ευδιάθετη και την ένοιαζε να μάθει τι με ευχαριστεί . Σημειωτέο δε ζήτησε τα λεφτά στη αρχή αν και δε με ήξερε. Όχι ότι αλλάζει κάτι αλλά όταν τα δίνω είναι νόμος ότι τα έχουν σίγουρα και δε τις νοιάζει μετά αν θα με αποζημιώσουν όπως πρέπει η θα με ξεπετάξουν

Πίπα πολύ καλή με τις οδηγίες που η ίδια ζήτησε απο εμένα για το τι μου αρέσει . Μετά το μπάνιο γύρισε με μαύρο στριγκακι μαύρες κάλτσες και τις γόβες . Ο πρώτος γύρος ήταν με αναλ το οποίο μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δε το κάνει σε όλους ανάλογα του μεγέθους . Εγώ δε το παίζω γαμιας όπως πολλοί εδώ μέσα είμαι σε μια μέτρια κατηγορία και το δέχτηκε άνετα. Η αίσθηση ήταν υπέροχη μέσα της . Σίγουρα είναι δουλεμένη . Από φιλία στο στομα έδινε αλλά όχι μόνη της . Με βάση κριτικές που είχα διαβάσει περίμενα σίγουρα κάτι περισσότερο . Όμως όταν έκανα κίνηση εγώ δε το αρνιόταν . Αυτό είναι το μόνο αρνητικό που βρήκα στη συνάντηση όμως σκέφτομαι να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία και να το συζητήσουμε μήπως το σώσουμε και τη ένταξω στις μόνιμες κοπέλες που παίρνω . Γιατί αν το λύσουμε αυτό για μένα αξίζει να την συναντώ πολλές φορές . Στο δυωρο μέσα τελείωσα άλλες δυο φορές στο στομα της . Τα έφτυσε μετά στο μπάνιο δε ξέρω αν κάνει κατάποση σε κάποιες κριτικές είχα διαβάσει ότι έκανε αλλά μπορεί να λένε ψέματα . Θα το συζήτησω μαζί της και αυτό αλλά δε με καίει τόσο όσο τα φιλία . Σα καθαριότητα ήταν άψογη σε όλα .

Γενικά η τιμή ίσως είναι τσιμπημένη αλλά με το αναλ μέσα τη βρίσκω λογική . Κάποιοι βέβαια που δε το θέλουν η την έχουν μεγάλη και δε το δέχεται σου λενε ας πληρώναμε 140 η 150 χωρίς . Εμένα αφού όμως το δέχτηκε με κάλυψε απόλυτα . Θα προτιμούσα να είχε στα standar το cim όπως οι ανεξάρτητες αλλά καταλαβαίνω ότι στα γραφεία που τα μοιράζονται είναι ένα βασικό για τις κοπέλες γιατί το κρατάνε αύτες .

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω το μάγο ελπίζω να γνωρίσω και τη αριανα αλλά και να μη μπορέσει να γίνει αυτό θέλω να δω το συντομότερο τη Φραντζέσκα και θα το κάνω μέχρι τη άλλη βδομάδα

Φραντζέσκα σε ευχαριστώ για όλα .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 08, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
50
Likes:
5.277
Πόντοι:
7.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Yatoputso, Kontopodis και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2023
H Φραντζέσκα είναι όμορφη κοπέλα και πολύ τίμια αλλά ακριβώς όπως τα λες είναι λίγο πονηριά που έχει το anal στη βασική τιμή και δεν το κάνει με όλους!
review reaction 1 Rensten, hornyasfuck, Km7699
09 Νοεμβρίου, 2023
Δε ξέρω αν το κάνει επίτηδες η αν όντως δε μπορεί με όλους . Μου ανέφερε πάντως ότι έχει ζητήσει από το γραφείο να το γράφουν στη αγγελια της ότι πάει ανάλογα του μεγέθους και δε το έχουν κάνει οι ίδιοι . Σε μένα πάντως έκανε κανονικά ..
review reaction 1 Rensten, bigmountain89, hornyasfuck
09 Νοεμβρίου, 2023
Για να είμαστε δίκαιοι και προς τιμήν της, και με εμένα μπόρεσε. Αλλά από όσα έχω διαβάσει σε κριτικές οι περισσότεροι έχουν παράπονα για αυτόν τον λόγο.
review reaction 1 Rensten, Km7699
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3