Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 132 10
Call-Girls 296798
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η συνάντηση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας μετά από ανταλλαγή κάνα δυο email και στη συνέχεια με μερικά μηνύματα στο κινητό που μου έδωσε. Δεν ξέρω αν έχει δυο νούμερα αλλά μια και αναφέρεται και σε κάποια σάιτ ως Rafaela το κινητό της διαφέρει από αυτό της Rafaela. Ήρθε στην ώρα της και κάνα 15λεπτο νωρίτερα. Έκανε ένα ντουσάκι και μπήκε κατευθείαν στο ψητό. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες μια και οι προηγούμενοι θεωρώ πως το έχουν καλύψει το θέμα. Θα πω όμως το εξής για τα ανάμεικτα συναισθήματα που γράφω στην περιγραφή. Από την μια έχεις ένα κορίτσι που πραγματικά προσπαθεί να σε κάνει να περάσεις καλά χωρίς να κοιτάει ώρα, χωρίς να χασομεράει και που θέλει να αξίζει κάθε ευρώ που θα της δώσεις.
Από την άλλη, κατά την ταπεινή μου γνώμη θα περίμενα να δω κάτι πιο περιποιημένο, κάτι λίγο πιο πρόστυχο. Δυστυχώς δεν το έχει αυτό. Η εμφάνιση της παραπαίει σε ένα κορίτσι που απλά βγαίνει να πάει στη σχολή της και άργησε να ξυπνήσει και δεν πρόλαβε να περιποιηθεί τον εαυτό της. Είναι μεν πεντακάθαρη αλλά περιμένεις να δεις έστω λίγο μακιγιάζ, λίγο άρωμα, κάτι πάνω της που να σε εξιτάρει. Αυτό δεν παίζει, ίσως επειδή όπως μου είπε μετακινείται τις περισσότερες φορές με το μέτρο ή το μηχανάκι, τέτοια πράγματα δεν είναι εύκολο να γίνουν.
Ως επίλογο, αν ψάχνεις κάποια να περάσεις καλά, να δοκιμάσεις τα πάντα χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς μα και μη και να ευχαριστηθείς το σεξ αξίζει να την συναντήσεις. Αν περιμένεις όμως να δεις μια κοπέλα που θα βγάζει λίγη πουτανιά για να σε φτιάξει, να παίρνει πρωτοβουλίες και να είναι καλή και στο social τότε ψάξου αλλού.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 30, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
168
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Panagiotis(2), old boy και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2023
Οι υπηρεσίες της όμως είναι πολύ δυνατές. Μόλις την γνωρίσεις λίγο καλύτερα, θα σου βγάλει τρέλα γούστα και θα σε καλύψει απόλυτα...
review reaction 1 Katz
08 Νοεμβρίου, 2023
Σίγουρα μέσα στις 5 καλύτερες εδώ μέσα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2