Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 101 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Συνάντηση σήμερα με την Ιωάννα στο bill για 1 ώρα. Την κοπέλα την είχα βάλει στο μάτι αρκετό καιρό τώρα μετά και από τα εξαιρετικά σχόλια των συναδέλφων που διάβασα για εκείνη. Της έστειλα μήνυμα αρκετές φορές σε διάστημα ενάμιση μήνα , για να μπορέσω να την δω , δυστυχώς δεν τα διάβαζε και τελικά προς έκπληξη μου πάνω που είχα πιστέψει ότι δεν πρόκειται να την δω ποτέ, επιτέλους είδε τα μηνύματα μου και μετά από λίγες ώρες μου έστειλε στο viber και το κανονίσαμε. Ειμαι σίγουρος ότι όταν είδε πόσα μηνύματα είχα στείλει από τον περασμένο μήνα μέχρι τοτε , θα με πέρασε σίγουρα για κανέναν αγάμητο…Πλατύ χαμόγελο

Το ραντεβού λοιπόν κλείστηκε για σημερα το πρωί στο μπιλ (μετά 2 εβδομάδες περίπου δηλαδή από την ημέρα που το κλείσαμε) . Η συννενόηση μαζί της ήταν εύκολη (από την στιγμή που απάντησε και μετά ) , με ρώτησε από μόνη της πριν προλάβω , τι ώρες με βολεύουν , κάτι που μου έκανε θετική εντύπωση και το ραντεβού κλείστηκε για πρωινή ώρα όπως ήθελα στο μπιλ . Της έστειλα μήνυμα την Κυριακή το πρωί για επιβεβαίωση, απάντησε καποιες ώρες αργότερα και φτάσαμε λοιπόν αισίως στο ραντεβού. Πρέπει να είναι το νωρίτερο ραντεβού που έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα, αλλά μου άρεσε γιατι ειμαι πρωινός τύπος και κυρίως γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει ευχάριστα η μέρα σου.

Ηρθε στην ώρα της. Φορούσε ένα μαύρο κοντό - σέξυ φόρεμα, καπελάκι και γυαλιά. Από ύψος κοντά στο 1,60 θα έλεγα. Φορούσε και μαύρα τακούνια. Το μαλλί της μαύρο μακρύ, ότι πρέπει να το πιάνεις στην πίπα και να δίνεις ρυθμό. Για αυτό το έχει μου ειπε.. Το πρόσωπο της επίσης όμορφο θα έλεγα. Πρώτη εντύπωση λοιπόν πολύ θετική. Καλύτερη και από ότι περίμενα. Με καύλωσε γρήγορα. Έρωτας

Όταν έβγαλε τα ρούχα σιγά σιγά μπορώ να πω ότι το θέαμα ανέβηκε και άλλο. Το σώμα της είναι φοβερό παιδιά . Βάζει για πλάκα κάτω 20αρες. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Το αντίθετο. Ποδάρες, κωλάρα, γενικά σφικτό σώμα, γυμνασμένο, συνοδευόμενο από ωραίες βυζάρες , οι οποίες τιμήθηκαν φυσικά στο ισπανικό.

Oσον αφορά τις φωτογραφίες που έχει στην καρτέλα της. Θεωρώ ότι δείχνουν ακριβώς αυτό που θα συναντήσεις, δεν έχουν δηλαδή καμια επεξεργασία ή κάτι τέτοιο για να κρύψει κάτι. Αντίθετα θα έλεγα ότι από κοντά είναι και ακομα καλύτερη. Οι φωτο της στο ινστα είναι ακόμα πιο ακριβείς, μιας που είναι και πιο πρόσφατες.

Ηλικιακά είναι όπως έχει ειπωθεί καπου στα 35 ( δεν ρώτησα προφανώς κάτι τέτοιο γιατι δεν θεωρώ πρεπον να ρωτάμε ηλικια σε μια κυρία). Παρότι είχαμε μια μικρή (ασήμαντη για εμένα) διαφορά ηλικιας δεν υπήρξε κάποιο θέμα ή κάτι άλλο, αντίθετα μου έδειξε ότι της άρεσε , όπως βέβαια άρεσε και σε εμένα, καθώς την είδα σαν την δασκάλα μου που θα με μυήσει στον χώρο του έρωτα και θα μου μάθει όλα τα κρυφά μυστικά…Χαμόγελο με γλώσσα

Στις υπηρεσίες της τώρα. Από την αρχή μου έδειξε ότι ήρθε με όμορφη διάθεση για να περάσουμε πολύ καλά. . Της ειπα οσο είχαμε αρχίσει το μπαλαμούτι ότι μου αρέσει το girlfriend experience και συνέχισε τα φιλιά , οπότε η συνάντηση μας κινήθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος σε τρυφερούς θα έλεγα ρυθμούς. Συνεχίζοντας στο πρόγραμμα της η κοπέλα πραγματικά τα σάρωσε όλα.

Φιλιά πολλά και με φουλ γλώσσα από την αρχή μέχρι και το τέλος. Το στοματικό της τι να λέμε τώρα, όνειρο. Full deepthroat , το εξαφάνιζε για πλάκα το πουλάκι μου και το κρατούσε ολόκληρο μέσα για αρκετά δευτερόλεπτα κάτι που με καύλωνε πολύ , γιατί το έκανε να φαίνεται πολύ εύκολο. Περιποιήθηκε και τα δίδυμα φυσικά με στοργή.. Ειχα πολύ καιρό να το βιώσω σε τέτοιον βαθμό. Οι φανς του deepthroat δεν πρέπει να τους ξεφύγει αυτή η κοπελα. Θα το ευχαριστηθούν. Συμμετείχε και στα υπόλοιπα που ήθελα μια χαρά, ενώ να πω ότι πρωκτικό δεν ζητήθηκε, για αυτό και τα 100 στο δωράκι της.

Είχα διαβάσει σε κριτικές ότι είναι του pse κυρίως , οπότε δεν θα κρύψω ότι ειχα ένα άγχος πριν από την συνάντησή μας αν θα μπορούσε να προσαρμοστεί- ακολουθήσει τους δικούς μου ρυθμούς που είναι καθαρά και μονο gfe, όταν δεν υπάρχει αυταρχικό . Ευτυχώς μπορώ να πω κρίνοντας από το αποτέλεσμα , ότι προσαρμόστηκε μια χαρά στις επιθυμίες μου , οποτε όλα πηγαν καλά. Για μένα ένα σωστό c.girl κρίνεται και από το κατά πόσο μπορεί ή όχι να προσαρμόζεται στις επιθυμίες- προτιμήσεις του πελάτη ή έστω να προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτές . Πάντα μιλάμε για φυσιολογικά απλά-αγνά πράγματα, όχι κάτι ακραίο ..

Η συμπεριφορά της τώρα είναι άψογη και υποδειγματική. Ευγενέστατη, πάντοτε με το χαμόγελο από την ώρα που ήρθε μέχρι την ώρα που έφυγε. Πολύ ωραίο τυπάκι , φιλικότατη , ένιωσα πολύ όμορφα μαζί της από την πρώτη στιγμή, καθώς πρώτη φορά την έβλεπα και δεν γνωριζόμασταν. Δεν υπήρχε καμία αμηχανία συνεπώς, κουμπώσαμε αμέσως θα έλεγα.

Οσον αφορά την καθαριότητα της, πραγματικά είναι πολύ καθαρή η κοπέλα. Μύριζε υπέροχα, έκανε μπάνιο κανονικά με την ολοκλήρωση . Γενικά είναι μια πολύ περιποιημένη γυναίκα. Σημαντικό αυτό, καθώς έτσι νιώθεις και εσύ ο πελάτης ασφάλεια μαζί της.

Η συζήτηση τώρα μαζί της στο ημίχρονο ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και αρκετά ευχάριστη. Εχει αρκετά ενδιαφέροντα , είναι έξυπνη γυναίκα και μιλήσαμε για πολλά θέματα. Μεγάλη της αδυναμία οσο περίεργο και αν είναι για γυναίκα, είναι το ποδόσφαιρο. Υποστηρίζει φανατικά μια ομάδα (οσοι την ακολουθείτε στο ινστα ξέρετε ποια) , αστειευτήκαμε αρκετά και για αυτό. Γενικότερα ήταν πολύ θετικό το κλίμα στην συνάντηση μας μέχρι να πάρω μερικές ανάσες για τον δεύτερο γύρο ( η ίδια δεν φάνηκε καθόλου κουρασμένη, μάλλον ζέσταμα έκανε μαζί μου).. Χεχε!

Στην επικοινωνια έβαλα 6 λόγω του ότι πρέπει να στείλεις αρκετές φορές μήνυμα για να βρεις την κοπέλα και να μπορέσεις να κλείσεις ραντεβού μαζί της. Και μετά βέβαια περιμένεις οσο καιρό σου πει μέχρι την ημέρα της συνάντησης. Σε αυτό βέβαια δεν ευθύνεται η ίδια, καθώς όπως έχει ειπωθεί κάνει λίγα ραντεβού (2 την ημέρα) και η ζήτηση είναι πραγματικά τεράστια, συνεπώς είναι και θέμα τύχης καποιες φορές να εμφανιστεί το μήνυμα σου πάνω πάνω την στιγμή που έχει χρονο και μπορεί να τα διαβάζει. Παράλληλα έχει και κανονική δουλειά όπως μου ειπε η κοπέλα, οποτε περιορίζεται αρκετά ο διαθέσιμος χρόνος.

Οπλιστείτε με υπομονή λοιπόν οσοι θέλετε να την δειτε , δοκιμάστε συχνά , μην απογοητευτείτε και εγώ έκανα περίπου 10 προσπάθειες για την βρω (δεν υπάρχει καποιο κρυφό μυστικό) και πιστεύω κάποια στιγμή θα την βρείτε και εσείς και θα συναντηθείτε. Εχει κάπου στα 1850 αδιάβαστα μηνύματα αυτή την στιγμή , οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται. Όταν συναντηθείτε παντως δεν θα θέλετε να περασει η ώρα, αξίζει η αναμονή, σας το λέω με βεβαιότητα + του ότι μετά ανοίγουν πιο εύκολα οι πόρτες όταν το κορίτσι σε ξέρει ήδη, από οσο έχω παρατηρήσει τουλάχιστον μέχρι τώρα με άλλες κοπέλες.

Οσον αφορά το τελείωμα. Τελείωσα και τις 2 φορές με deepthroat στοματικό, οπου τα κατάπιε όλα, δεν άφησε σταγόνα να πέσει κατω. Μάλιστα μου έλεγε και καυλωτικά λόγια για να με φτιάξει και άλλο ( δώστα μου όλα, είναι δικά μου κλπ) κάτι που με καύλωσε πολύ και της το έδειξα στην πράξη με την κατάθεση μου 2 φορές. Πραγματικά άδειασα, παίζει να έχασα κανένα κιλό με τόσο άδειασμα πρωί πρωί. Πλατύ χαμόγελο

Οσον αφορά στο δωράκι της . Εβαλα 10 και νομιζω είναι η πρώτη φορά που βάζω τέτοιον βαθμό γιατι πραγματικά αυτά που προσφέρει στα 100 ευρώ δεν μπορώ να βάλω κάτι άλλο. Η συμμετοχή της , η εμφάνισή της, οι υπηρεσίες της, το πλήρες πακέτο που προσφέρει χωρίς να έχει έξτρα χρεώσεις (πλην πρωκτικού) , σε συνδυασμό πάντα και με τον πολύ καλό χαρακτήρα που έχει , δεν μου αφηνουν όλα αυτά την επιλογή να βάλω κάτι λιγότερα. Πραγματικά τα αξίζει και τα παραξίζει τα χρήματα που ζητάει και μπράβο της που έχει διατηρήσει αυτή την τιμή παρά την τεράστια αποδοχή που έχει γνωρίσει 1,5 χρόνο από εμάς. Αν δεν κάνω λάθος στην ψηφοφορία του bou και πέρυσι και φέτος είναι στα φαβορί, άρα αυτό κάτι σημαίνει . Το κοινό ξέρει να ξεχωρίζει τα καλά κορίτσια . Και η ίδια πάντως χαίρεται που την αγαπάμε τόσο πολύ..

Μακάρι λοιπόν η κοπέλα να διατηρήσει έτσι το δωράκι της και το κυριότερο να παραμείνει τόσο θερμή και τόσο δοτική στον αγώνα. Τα χρήματα τα πήρε στο τέλος , έφυγε στην ωρα της χωρις καμια βιασύνη και αποχαιρετιστήκαμε με ένα φιλί και υπόσχεση ότι θα τα πούμε πολύ σύντομα παλι .Έχουμε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς…Έρωτας

Συμπερασματικά λοιπόν. Δεν ξέρω αν η Ιωάννα είναι η κορυφαία ανεξάρτητη κοπέλα στον χώρο αυτή την στιγμή όπως έχει ειπωθεί και από άλλους αξιότιμους συναδέλφους ( είναι υποκειμενικά πάντα αυτά), αλλά σίγουρα για μένα είναι μια από τις κορυφαίες κοπέλες αυτή την στιγμή λαμβάνοντας υπόψιν όλα αυτά που παρέχει. Στα 100 ευρώ είναι ισως ότι πιο vfm υπάρχει σε αυτό τον χώρο αυτή την στιγμή. Πέρασα εξαιρετικά μαζί της και την ευχαριστώ πολύ που μου φέρθηκε τόσο όμορφα. Έβαλα και εγώ τα δυνατά μου για να μην την απογοητεύσω και πιστεύω κάτι κατάφερα. Ήταν ισχυρό το σοκ της συνάντησης θα έλεγα. Το σημαντικό παντως για εμένα και ίσως εξηγεί και πολλά για εμένα, είναι ότι της αρέσει όπως μου είπε αυτό που κάνει, περνάει καλά μαζί μας και αυτό φαίνεται. Από ότι κατάλαβα μάλιστα το κοινό της είναι ολων των ηλικιών, γεγονός πολύ λογικό καθώς ολοι τα καλύτερα λένε για την ίδια.

Αν θα την ξαναδώ προφανώς δεν τίθεται καν τέτοιο ερώτημα. Η απάντηση είναι δεδομένη , yes I do… Αξιζε η αναμονή ολο αυτό τον καιρό, πίστεψα στις δυνάμεις μου , δεν το έβαλα κάτω και η τύχη μου χαμογέλασε επιτέλους, πάνω που είχα πάρει απόφαση ότι θα έμενε απότιστο το πουλάκι μου αυτό τον μήνα , καθώς δεν έβρισκα τις ανεξάρτητες που ήθελα να δω. Ευτυχώς ηρθε η Ιωάννα και το έσωσε στο τέλος λίγο πριν κάτσω στον πάγκο .

Ακόμα προς οσους τους ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι, να πω ότι κάναμε και καποια φετίχ με την κοπέλα (προς το κομμάτι του αυταρχικού αναφέρομαι) , μου έδειξε ότι είναι ακομπλεξάριστη και συζητήσιμη , πήρε μια ιδέα θα έλεγα του τι θέλω , την επόμενη φορά πιστεύω θα τα πάμε ακομα καλυτερα και σε αυτό. Η πρώτη φορά πάντα είναι αναγνωριστική, δεν ξέρεις τον άλλον και τα όρια του, χρειάζεται χρόνος..

Τέλος να πω ότι η κοπέλα κάνει ραντεβού και εκτός κέντρου όπως μου ειπε πχ Ηλιούπολη, Μοσχάτο, Μεταμόρφωση , κατι που το θεωρώ πολύ σημαντικό, καθώς τελευταία ακούμε από πολλές κοπέλες να θέλουν μονο κέντρο, χωρίς καν να δίνουν την δυνατότητα διαπραγμάτευσης για άλλο μέρος, έστω κοντινό.

ΥΓ Ηδη αρχίζω να σκέφτομαι σιγά σιγά με ποια ανεξάρτητη κοπέλα θα ολοκληρώσω τα ραντεβού μου για φέτος. Για να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κοπέλα που θα χαρεί το κορμάκι μου , με το αζημίωτο φυσικά.. Εχω κατασταλάξει σε 3-4 ανεξάρτητες μεχρι τώρα , η μάχη προβλέπεται δύσκολη . Ελπίζω να βρω καποια από αυτές που θέλω διαθέσιμη ενοψει Χριστουγέννων αλλιώς μάλλον θα μείνω με την ανάμνηση της Ιωάννας για φέτος, κάτι που βέβαια δεν με χαλάει και καθόλου . Γενικά φέτος έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τις κοπέλες που συνάντησα , γνώρισα εξαιρετικά κορίτσια και νιώθω πραγματικά πλήρης.. Ευχαριστώ και τα μέλη που μου την πρότειναν την κοπέλα.Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 07, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ypotaktikos97
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
5.912
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, T-DRIVER1, White Othellos και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2023
Ωραίος ο παίχτης. Μήπως μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της να κανονίσω και εγώ κάποια στιγμή? Δεν θα ήθελα να περάσουν μήνες όπως έγινε στην δική σου περίπτωση Χεχε!
review reaction 3 ypotaktikos97
07 Νοεμβρίου, 2023
Ωραία όσα έγραψες παιχτη μου αλλά δεν πήρες κωλο Ιωάννας? Σαν να τρως γύρο χοιρινό από όλα χωρίς κρέας να πουμε
review reaction 1 review reaction 3 Rensten, ypotaktikos97, bigmountain89 και 1 ακόμα μέλος
07 Νοεμβρίου, 2023
Φίλε μου για ινστα που ανέφερες μπορείς να δώσεις και σε εμάς που δεν το έχουμε;
07 Νοεμβρίου, 2023
Ρε λακαμαδες, πόσες φορές να το γράψουμε ακόμα?
ΜΗΝ ζητάτε τηλέφωνο, η κοπέλα ΔΕΝ σηκώνει ποτέ άγνωστα νούμερα, θα την βρείτε πρώτα, θα κανονίσετε ΑΝ όταν και όποτε μπορεί, κι την μέρα του ραντεβού θα περάσετε σούπερ.
review reaction 1 ELMOUNIO
07 Νοεμβρίου, 2023
Την Ιωάννα την παίρνεις μόνο για τον κώλο. Είναι από αυτές που ζουν για αυτό.
review reaction 1 Rensten, dimigoall, ELMOUNIO και 3 άλλα μέλη
07 Νοεμβρίου, 2023
Μπράβο ρε φίλε που την συνάντησες. Αλλά απαράδεκτος που δεν δοκίμασες το υπέροχο κωλαρακι της Ιωάννας. Εκεί είναι όλη η απόλαυση....
review reaction 1 ELMOUNIO, ypotaktikos97
07 Νοεμβρίου, 2023
Α και να προσθέσω πώς αληθινό deepthroat δεν είδα από το κορίτσι. Ναι μπορεί πολύ βαθιά αλλά όχι κι έτσι.
07 Νοεμβρίου, 2023
Πολύ ωραία περιγράφω μπράβο σου αντε κ στα δικά μας να την πετύχουμε,ειπες ότι είναι μελαχρινή;; γιατί στο νούμερο της στο viber βγαίνει ξανθιά εκτός αν είναι παλιά φώτο
review reaction 1 ypotaktikos97
07 Νοεμβρίου, 2023
Kαλησπέρα Παιδιά . Ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Καταλαβαίνω την ''αγανάκτηση ''σας για το πρωκτικό , αλλά δεν ειμαι φαν του . Απαράδεκτο το ξέρω, ειδικά για μέλος του bou , αλλά τι να κάνω. Ο καθένας έχει τις παραξενιές του. Χαμόγελο με γλώσσα
Και χωρίς αυτό πέρασα υπέροχα πάντως με το κορίτσι . Ο καθένας περνάει καλά με οτι απολαμβάνει περισσότερο. Εγώ είμαι πιο ιδιαίτερη περίπτωση οπως έχετε μάλλον καταλάβει.Καπέλο
review reaction 1 gymaster, bigmountain89
07 Νοεμβρίου, 2023
Είδες ρε μπαγασα ! Εγω στο είπα ! Ζω για να διαβάζω τις διθυραμβικές σου ιστορίες και το εννοώ! Στα καλύτερα επόμενα γαμησια μαζί της σου εύχομαι!!
review reaction 1 ypotaktikos97
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2