Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 8 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βράδυ Κυριακής και οι μοναξιές και οι καύλες στο κόκκινο, οπότε είχα χρήμα και χρόνο και ξόδεμα και με συνοπτικές διαδικασίες και αφού έκανα μια έρευνα για κάποια στανταράκια που δεν μπορούσαν, μίλησα μέσω μηνυμάτων με το γραφείο, όπου κ η εξυπηρέτηση ήταν άμεση, ευγενική και πολύ κατατοπιστική και με γρήγορες κινήσεις και με παρότρυνση κ σύσταση από την υπέροχα υπομονετική κοπέλα του τηλεφωνικού κέντρου κανονίστηκε ραντεβού με την Εβελίνα, η οποία έχει μεν περίεργο ωράριο, αφού ξεκινάει τα ραντεβού τα μεσάνυχτα, αλλά εμένα με βόλεψε αφού ήταν ήδη λίγο μετά της 22¨00 και θα προλάβαινα να ετοιμαστώ. Με ακρίβεια Αγγλίδας 12 νταν ήταν έξω από το σπίτι μου. Αντίκρισα ένα μικροκαμωμένο λεπτό κορίτσι, πάνω σε 12ποντα πέδιλα, με όμορφο βραδινό φόρεμα με στρασάκια. Μακρύ καστανόξανθο ίσιο μαλλί, ενδιαφέρον και γλυκό πρόσωπο, με ωραία μάτια. Αισθησιακή φωνή και ήρεμη παρουσία. Απαλό φιλί για καλωσόρισμα και πέρασμα στο σπίτι. Λίγη κουβέντα στον καναπέ συνοδεία red bull, όπου είχα την ευκαιρία να την πλησιάσω περισσότερο, να σπάσει ό πάγος, μου είπε διάφορα θέματα όπου βοήθησε αρκετά να την καταλάβω τι τύπος είναι. Σηκωθήκαμε μετά από λίγο και την έγδυσα, όπου αποκαλύφθηκε ένα μικροκαμωμένο, λεπτό και σφιχτό κορμί, με όμορφο για τα γούστα μου, βυζάκι με σκούρες θηλές που ερεθίζονται άμεσα, μικρό σφιχτό κωλαράκι που χωράει στην παλάμη σου, αδύνατα πόδια και με όμορφα περιποιημένα άκρα.

Ξεκίνημα αισθησιακά, με φιλιά αργά, επιφανειακά, επεξεργασία των κορμιών μας με τα χέρια μας, ωραίες ματιές και τριψίματα των κορμιών μας. Την άφησα να πάρει πρωτοβουλία εκείνη και έπεσε μετά από λίγο χαμηλά, όπου ενθουσιάστηκε με την κατάσταση του πέους μου και έπιασε δουλειά. Απαλό στοματικό, στην αρχή επιφανειακό, στη συνέχεια πιο βαθύ, με σάλιο και παιχνίδι με γλώσσα κάθε τόσο. Απαλή περιποίηση κ με τη γλώσσα της και στα δίδυμα χαμηλά, όπου η αίσθηση ήταν εξαιρετική όπως το έκανε. Στη συνέχεια με εμένα όρθιο κ κείνη ξαπλωμένη στο κρεβάτι ανάποδα και να συνεχίσει να με περιποιείται με τον ίδιο αισθησιασμό. Εν συνεχεία ανέλαβα δράση, κ την περιποιήθηκα. Είχα καιρό να βρω κοπέλα που να απολαμβάνει τόσο το στοματικό. Εξαιρετικά καθαρή και μοσχομυριστή, περιποιήθηκα το μουνάκι της για ώρα, ενώ γυρίσαμε και σε 69 όπου λόγω μεγέθους ήταν σούπερ και το απολάυσαμε εξίσου. Ωραίοι αναστεναγμοί και ανάσες και έδειχνε ότι ήταν απόλυτα μαζί μου και συγκεντρωμένη σε μένα.

Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση με εκείνη από πάνω. Αργή διείσδυση, πολύ αργή, ήρεμη, το αιδοίο της εκπληκτικά μικρό και στενό, μπήκα μέσα της και άρχισε να κουνιέται πάνω μου αργά μέχρι να με νιώσει καλά. Καταπληκτική αίσθηση, ερωτισμός στο έπακρο, φιλιά πιο έντονα πλέον, ασχολούμουν κ με το στήθος της συνεχώς, εκείνη να με φιλάει στο λαιμό. Την γράπωσα από τα κωλομέρια και την ανεβοκατέβαζα όπως ήθελα, μιας και λόγω βάρους είναι πανεύκολο να τη χειριστείς. Αλλαγή σε ιεραποστολικό, με ωραία ευλυγισία από μέρους της, πιο έντονο κάρφωμα για λίγο, όπου έδειξε να πονάει και να μην αντέχει πολύ. Οπότε επιστροφή σε αισθησιακούς αργούς ρυθμούς με φιλιά κλπ. Ενωμένα τα πόδια της μπροστά μου με καλή γωνία διείσδυσης και εκείνη να αντιδράει όπως πρέπει. Στα 4 το στήσιμό και η θέα της είναι σκέτη πανδαισία. Συνέχισα να την παίρνω και να ακούω αυτό το ηδονικό "πλατς πλατς" από τα υγρά της και απολάμβανα πραγματικά.
Τελείωμα με απόλυτη χαλάρωση με εκείνη να ξαναπιάνει έργο στο στοματικό, με ωραίο στήσιμο με τουρλωμένο το κωλαράκι της και να με κοιτάει στα μάτια, όπου μετά από λίγο εναπόθεσα το σπέρμα μου στο στήθος της. Μπανάκι και για τους δύο, κουβεντούλα, αγκαλιά και ξεπροβόδισμα κ καληνύχτα.

Όμορφη συνάντηση με την Εβελίνα overall, με ικανοποίησε στο έπακρο στα θέλω μου, εμφανισιακά ήταν ακριβώς όπως την ήθελα, ευγενική κ ήρεμη παρουσία, θέλει το χρόνο της να νιώσει άνετα, είναι λάτρης του gfe και το έχει αναγάγει σε επιστήμη και πλέον είναι real gfe, θέλει ήρεμους ρυθμούς, δε θέλει κ δεν επιτρέπει ακρότητες. Εφόσον είσαι σωστός, τη σεβαστείς και παίξεις στο παιχνίδι και στο τέμπο που μπορεί σίγουρα σου μένει η συνάντηση αξέχαστη. Κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να σε ικανοποιήσει, έχει καλό σέρβις και δεν δείχνει σημάδια ξεπέτας ή βαρεμάρας, αντίθετα τιμάει τον παρτενέρ και τα λεφτά του που της δίνει.

Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...


Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Annapurna, elpotero και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2023
Στην τιμή έχεις κάνει κάποιο λάθος; Γιατί με τα 150 € δεν έχει CIM.
review reaction 1 lagonisian, hornyasfuck
06 Νοεμβρίου, 2023
δεν τελείωσα στο στόμα... εκ παραδρομής πατήθηκε...ζητώ συγγνώμη για το μπέρδεμα
review reaction 1 TaDsex, hornyasfuck
06 Νοεμβρίου, 2023
πιάνει τόπο το μείον του πρώτου ραντεβού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3