Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 100 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 297734
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ωθούμενος από παλαιότερες κριτικές, την είχα άχτι την συγκεκριμένη. Ήθελα να τη δοκιμάσω και επικοινώνησα με το γραφείο και με 3 μηνύματα είχαμε κλείσει σε γνωστο ξενοδοχείο στα νότια. Το γραφείο πάντα πολύ εξυπηρετικό, αν και πολλές φορές είχα ξαναπροσπαθήσει και δεν ήταν διαθέσιμη.
Μπηκε μέσα και έπαθα την πλάκα μου. Πολύ κλασσάτη και πολύ όμορφη. Ίδια με τις φωτογραφίες. Αν είχε μεγαλύτερο στήθος θα μιλάγαμε για 10άρι. Απίστευτα απαλό δέρμα και ωραία τατού στην πλάτη. Καλή επικοινωνία στα αγγλικά για να σπάσει ο πάγος ενώ κάπνιζε το iqos της. Φοβήθηκα ότι θέλει να μου φάει χρόνο αλλα σε 10 λεπτά είχε μπει στο μπάνιο και βγήκε με σέξυ εσώρουχα όπως αρμόζει σε ένα high class escort.
Ξεκινήσαμε με κάποια φιλιά και συνέχισε με γλειψίματα προς τα κάτω όσο εγώ έπαιζα με το κορμί της και έβγαζα τα εσώρουχα.
Έγλειψα και εγώ λίγο μουνάκι να καυλώσω και μετά ήθελα να δοκιμάσω τη φημισμένη πίπα της. Εκεί λίγο απογοητεύτηκα. Ωραία περάσματα απο αρχίδια με γλώσσα και δάχτυλα, αλλά δεν το έπαιρνε βαθιά. Ήθελα λίγο έστω προσπάθεια για deepthroat, αλλά δυστυχώς είχε αρκετό χέρι και κυρίως ρούφηγμα στο κεφάλι και γλείψιμο περιμετρικά. Δεν ήταν κακή αλλά περίμενα κάτι να με ξετινάξει. Μου φόρεσε καπότα και ανέβηκε, σχετικά καλό riding μέχρι που τη γύρισα στα 4 και έδωσα πόνο μέχρι να τελειώσω.
Μπανάκι και από τους δύο μας, μετά λίγο μασσαζάκι από μέρους της και συνέχει ξανά με πίπα. Γενικά ένιωσα λίγο μηχανική συμπεριφορά. Έχει μπει σε ένα πρόγραμμα και το ακολουθεί.
Πίπα τα ίδια εκεί, ζήτησα λίγο anal rimming αλλά μου είπε δυστυχώς δεν κάνει πια. Την ξαναέβαλα από πάνω, ιεραποστολικό να βλέπω το πρόσωπο της που είναι από τα καλύτερα. Συνέχεια τη γύρισα στα 4 όπου έβλεπα τις αντιδράσεις στο καθρέφτη και εκεί είδα ότι τσέκαρε και η ίδια τον εαυτό της στο καθρέφτη. Εκεί λίγο σαν να βγήκε από το πρόγραμμα και την έβαλα τελείως μπρούμυτα με το κεφάλι εκτός κρεβατιού να δίνω όσο πιο δυνατά μπορώ και αυτή να μου γλείφει δύο δάχτυλα στο στόμα της. Η όλη φάση με έκανε τούρμπο και ήμουν έτοιμος να τελειώσω στο στόμα της και έβγαλα τη καπότα. Εκείνη όμως μου πρόταξε τα στήθη και έμεινε με το στόμα κλειστό. Είχα το αντίτιμο έτοιμο αλλά επειδή δεν της το είχα πει από πριν εκείνη αρνήθηκε με την πράξη της. Δεν ξενέρωσα καθώς τελείωσα πολύ δυνατά με τους παλμούς στο κόκκινο.
Έκανε το ντουσάκι της, με χαιρέτησε και μου έκανε κάποιες φιλοφρονήσεις και ευχές. Γενικά ήταν καλή εμπειρία και συμπαθητική σαν άνθρωπος, υπηρεσίες καλές αλλά όχι τόσο δυνατές όσο λένε οι κριτικές. Ένιωσα λίγο μηχανική συμπεριφορά σε κάποια θέματα και όχι τόσο καλή πίπα. Ίσως να ήταν η μέρα ή δεν ταίριαξε μαζί μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Tsoupakampras, mancunian1986 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού