Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 14 10
Call-Girls 40184
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Είχα βάλει στο μάτι διάφορες από το συγκεκριμένο γραφείο και πήρα μπας και δω τίποτα ενδιαφέρον. Η ευγενέστατη τηλεφωνήτρια με κατατόπισε και μου είπε ποιες ήταν διαθέσιμες από αυτές που ήθελα. Μία από αυτές και η Τάγια που η τηλεφωνήτρια μου είπε ότι είμαι πολύ τυχερός που την πετυχαίνω ελεύθερη καθώς έχει συνεχόμενα ραντεβού. Για να έχει επιτυχία κάτι σημαίνει σκέφτηκα και την έκλεισα για ραντεβού στα νότια.
Ήρθε πολύ καλοντυμένη στο δωμάτιο, όμορφο πρόσωπο αρκετά κοντά στις φωτογραφίες, απλά χωρίς τη λάμψη και λίγο πιο στρογγυλό. Ομοίως και το σώμα, ωραίο στρογγυλό βυζί και τίμιο κωλαράκι, αλλά κάποια μικρά παχάκια στη κοιλιά. Όχι τίποτα ξενερωτικό απλά όχι το τέλειο σώμα των φωτογραφιών.
Καλή επικοινωνία με αγγλικά, της είπα 2 κοπλιμέντα και έκανα επίθεση. Πρωτο φάουλ δεν βάζει γλώσσα στο φιλί. Με ψιλοξενέρωσε αλλα κατέβηκα να γλειψω κάτω να καυλώσουμε. Μετά από κάποια ώρα, την έβαλα στη πίπα. Μέτρια με πολύ χέρι, καμία προσπάθεια για deep αλλά τουλάχιστον έγλειψε μπάλες. Ευτυχώς ήμουν καυλωμενος πολλές ημέρες οπότε ήμουν τούρμπο.
Την βάζω από πάνω και αυτή βάζει αρκετό τζελ σε σημείο να νιώθω ελάχιστα. Ευτυχώς καθως περνούσε η ώρα και έδινα εγώ πόνο άρχισα να νιώθω και τελείωσα.
Εκανα ντουσάκι, αυτή μου έκανε κάτι νάζια και λίγο μασαζάκι και ξαναξεκίνησε πίπα. Πάλι με πολύ χέρι. Πάλι πολύ τζελ, είχα ξενερώσει και δεν είχα πλήρη στύση, πάλι από πάνω να μη νιώθω πολλά, την βάζω ιεραποστολικό οπού εκεί άλλαξε η συμπεριφορά. Λιγότερο μηχανική, ένιωθα περισσότερα, έβλεπα επιτέλους κανονικές αντιδράσεις καθώς και τα βυζόμπαλα να πάλλονται οπότε έγινα τούρμπο. Της είπα να γυρίσει στα 4 αλλά έκλεβε στο στήσιμο και άρχισα να χάνω στύση, μου έλεγε slowly -slowly και έδειχνε να πονάει οπότε την ξαναέβαλα ιεραποστολικο και ξαναέδωσα πόνο.
Εκεί ήταν το highlight με τα 3άρια βυζιά να πηγαίνουν πάνω κάτω, είχα καλή αίσθηση και όταν ένιωσα το τέλος να έρχεται της τα έδωσα στο στόμα όπου τα πήρε αδιαμαρτύρητα (με το κατάλληλο αντίτιμο αλλά δεν είχε 10ρικο για ρέστα)
Έκανε το μπάνιο της και έφυγε κυρία κάνοντας μου φιλοφρονήσεις 10 λεπτά πριν τελειώσει η ώρα. Γενικά ένιωσα μια μηχανική συνάντηση που ούτε καλό GFE δε θα το έλεγα. Έφυγαν τα παχιά αλλά δεν ένιωσα πλήρης. Έπεσα θύμα του μάρκετιν καθώς θεώρησα ότι αν μια κοπέλα έχει απήχηση σημαίνει ότι είναι καλή. Δεν με ικανοποίησε δεν θα την ξαναπάρω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 24, 2023
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, THV, mancunian1986 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Οκτωβρίου, 2023
Τα έχω γράψει και εγώ λίγο πιο κάτω.
Πολύ απλή συνάντηση δεν έχεις να θυμάσαι κάτι
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1