Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 132 10
Call-Girls 296785
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Υπάρχει μια ομάδα στο Νησί που έχει να σηκώσει πρωτάθλημα καμιά 20ετια, έχει αρκεστεί σε κάτι κύπελα και κάτι παπαριές τύπου Community shield. Το γεγονός αυτό έχει τροφοδοτήσει αρκετή καζούρα και άφθονα memes. Παρ' όλα αυτά είναι σχεδόν σίγουρο ότι η ομάδα αυτή θα παίξει τσου λου σχεδόν κάθε χρόνο. Πάμε στα της Ιόλης τώρα και να αφήσουμε τα ποδοσφαιρικά. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για αυτή αλλά είπα να κάνω μια ανανέωση. Η κοπέλα αν και μικροφέρνει έχει σχεδόν μια δεκαετία στο χώρο. Τα της εμφάνισης μπορείτε να τα δείτε στις φώτο αλλά και στο βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Το υλικό είναι σχετικά ακριβές με εξαίρεση τη λάμψη που χαρίζει το μακιγιάζ (που κατά κανόνα απούσιάζει πανηγυρικά στα ραντεβού της) και στην περιφέρεια, που όπως και να το κάνουμε έχει στρογγυλέψει με το χρόνο. Στο υπόλοιπο σώμα ο χρόνος έχει φερθεί καλά. Το πρόσωπο είναι τόσο μπεμπε που και μετά από μια δεκαετία πάλι 30αρα θα μοιάζει.
Συνάντηση στο χοτέλ Βασίλης το καλοκαίρι. Άφιξη στην ώρα της, ντυμένη (πολύ) απλά. Ντουζάκι και σύντομη προθέρμανση με sex toys πριν πιάσει τα πνευστά. Την τέχνη την κατέχει καλά και θα κάνει φιλότιμες προσπάθειες για λαρύγγι. Δε ξέρω αν τα λαρυγγωτά τα κάνει σε όλα τα μέλη του bou που ως γνωστόν την έχουν από 20 εκ. και πάνω. Ας μας πει κάποιος που έχει γνώση. Ήρθε η ώρα για παραβίαση οπίσθιας θύρας. Εδώ είχαμε και το μόνο φάουλ στο ραντεβού, για τα δικά μου δεδομένα τουλάχιστο. Η Ιόλη πάει να “κλέψει” καμπουριάζοντας στο ντόγκι. Κόφτε της αέρα με RnB μπατσάκια στον πισινό, χωρίς πολλά-πολλά. Το ανελέητο κάρφωμα ολοκληρώθηκε με μεγαλειώδες τελείωμα στο πρόσωπο της, που αφού θαύμασε στον καθρέφτη πήγε να καθαρίσει στο μπάνιο.
Δεύτερος γύρος, μιά από τα ίδια αλλά η καύλα της παρέμενε στα ίδια υψηλά επίπεδα, κάτι που συμβαίνει σε κάθε ανεξαιρέτως ραντεβού. Συμπέρασμα; Η Ιόλη δεν είναι η πιο καλοντυμένη, η πιο νέα, η πιο ψηλή, η πιο όμορφη, η πιο καλοντυμένη (ναι το ξανάπα αλλά είναι διπλά σίγουρο), ούτε καν η πιο οικονομική. Η πιο καυλιάρα ίσως; Ντάξει, δεν πιάνει Αλεξία, Νεράιδα, Ιώαννα αλλά παίζει στο τσουλου μαζί τους με πολύ αξιοπρεπείς εμφανίσεις και μάλιστα σταθερά κάθε χρόνο. Επίσης, σε αντίθεση με τις προηγούμενες βρίσκεις σχετικά εύκολα εισητήριο για το γήπεδο της. Όποιος θέλει λοιπόν στανταράκι, ας παίξει μπαλίτσα άφοβα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
hard_rocker
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
2.690
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, koumanidas, Yatoputso και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2023
Δυνατή, υποτακτική κοπέλα. Έχει την εμπειρία να σε ακολουθήσει σε αυτό που θα ζητήσεις...
review reaction 1 STAVROS6969
27 Οκτωβρίου, 2023
Συμφωνώ απόλυτα. Και σε μένα προσπάθησε να κλέψει στο anal, αλλά την ξάπλωσα μπρούμυτα και δεν μπορώ να πω, κανονική trooper. Ναι η εμφάνιση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά βγάζει γούστα.
review reaction 1 hard_rocker
28 Οκτωβρίου, 2023
Ιόλη η κοπέλα που δεν έχει πει μια καλησπέρα και έχει σχεδον 130 κριτικές .
Τι να πεις για αυτήν την κοπέλα από τις 125 άντε να έχει 7 όχι και τόσο καλές . Μέσος όρος καλύτερος και από το 10/1
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3