Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 9 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 57418
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Βιβή τη ζαχάρωνα μερες τώρα αλλά περίμενα λίγο να γραφτούν περισσότερες κριτικές. Έτσι όπως τα έφερε η στιγμή ήθελα κατι άμεσο και την επέλεξα εφόσον ήταν διαθέσιμη. Πρώτη φορα ψωνίζω από το συγκεκριμένο γραφείο, πολύ καλή εξυπηρέτηση, επικοινωνία και άμεση ανταπόκριση, δεν το περίμενα. Κλεισιμο σε κεντρικο ξενοδοχείο και η κοπέλα ήρθε στην ωρα της ακριβως! Με τις κριτικές που διάβασα και τις φωτο που με έφτιαξαν πολύ είχα σχηματίσει μια πολύ καλή εικόνα και ότι θα περασω τέλεια. Χτύπημα πόρτας και πρώτο αντίκρισμα, πρώτο ξενερωμα. Πολυ απλα ντυμένη, μαλλί ατημέλητο λιγδιασμένο και πρόσωπο κατώτερο των προσδοκιών και από αυτό που περίμενα να δω σε σχέση με το σωματοτυπο της. Αποκλείεται να είναι 22 χρονων όπως είπε αυτή και 20 όπως γράφει το γραφείο. Πολυ σπαμενο πρόσωπο, κοντά 30 μοιάζει. Δεύτερο ξενερωμα. Με το που αρχισε να μιλάει, πωω καλα εντάξει λεω από μέσα μου. Νόμιζα ότι ήμουν σε δωμάτιο της Φυλης. Πολυ μπλα μπλα και το σπαστο ελληνικο το βλάχικο που μιλάνε Βουλγάρες, Ρουμάνες Μαλακία. Ζητά πρώτα τα λεφτά. Εντάξει φαίνεται όπως είπε και ο άλλος συναγωνιστής οτι αγαπά το πολύ και γρηγορο χρήμα. Οκ κανενα πρόβλημα αλλά κανε σωστά τη δουλειά σου. Γδύνεται και από σωμα φυσιολογικο μινιόν σφιχτο αλλά δεν τρελάθηκα, ενώ τρελενομαι για τέτοιο σωματοτυπο. Κατι με χάλασε. Τι να πω οσο καυλα και στην πενα φαίνεται στις φωτογραφίες τόσο ατημέλητη και ντεκαυλε είναι από κοντα.
Στον αγωνα περίμενα θα τα δώσει όλα. Ούτε εκεί. Πολυ μπλα μπλα και λίγο στο ντουζ, τρώει αρκετο χρόνο. Πιπα ξεκιναμε μετα απο 2 λεπτά (ούτε πέρασμα από αρχιδια) σταματά και θέλει στα τέσσερα. Βαζει και ένα μαξιλάρι από κάτω κιόλας να αραξει. Πραγματικά τεμπέλα! Στασεις ιεραποστολικά και στα τέσσερα όπως τις θέλει αυτή και όχι δυνατά και βαθιά γιατί πονάει (δικαιολογίες μεγάλο πουλί κτλπ). Λίγο κίνηση από μεριάς μου για φιλι, αποφεύγει. Μετα που ήρθαμε κάπως κοντά χωρίς να κανω κίνηση για φιλι μου ήρθε μια εσανς από τζατζίκι. Μάλλον είχε φαει κανα σουβλάκι και για αυτό δεν ήθελε κατι παραπάνω. Και ένα τελευταίο, έβαζε το χερι της μπροστά στο μουνι της συνέχεια. Το έβγαζα, έβαζε το άλλο χερι ξανα μετα από λίγο. Γαμουσα και το χερι της δηλαδή. Το κάνουν πολλές εχω παρατηρήσει, της μόδας είναι φαίνεται. Μάλλον κάποιο τρικ να αυξηθεί η τριβή χαϊδεύοντας σου και τα αρχιδια ταυτόχρονα για να τελειώσεις γρηγορα.
Τελικά μόνο ενας γυρος παίχτηκε. Γιατί για δεύτερο ουτε αυτή επιδίωκε και ούτε καν προσπάθησε να σε φτιαξει λίγο. Παλι πολυ μπλα μπλα και προσπαθεί να φαει χρόνο με το να σου περάσει κατι να μην σου σηκωθεί. Ούτε στησίματα ούτε τη καυλα που βγάζει στις φωτο. Πραγματικά υπηρεσίες, διάθεση και νοοτροπία μπουρδελου Φυλης. Καλύτερα να πήγαινα εκεί.
Οποτε οποιος τη συναντήσει μην πέσετε στην παγίδα και κάντε το κομμάτι σας να περάσετε εσείς καλα.
Για συζήτηση , χαβαλέ και λίγο σεξ καλή είναι.
Κοιτάει να περάσει το ραντεβού οσο πιο ακέραια γίνεται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
makao
Σεβαστός
Εγγραφή:
29 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
1.252
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, xagnostos2006, slayer123 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2023
Έχω ακούσει πως το βάζουν για να τσεκάρουν αν το προφυλακτικό είναι ακόμα στη θέση του. Αλήθεια/Ψέμα τι να σου πω…
review reaction 1 hornyasfuck, makao
25 Οκτωβρίου, 2023
Tην εχω παρει και εγώ. Εφαγε πολυ χρονο στο μπανιο, χρονο με το τσιγαρο, και γενικα ηταν απομακρη . Δεν την συνιστω,
review reaction 1 hornyasfuck, makao, Reuzel
25 Οκτωβρίου, 2023
Την συγκεκριμένη πρέπει να την έχω πάρει με εικοσάρικο στη Φυλής, ως Κορίνα. Οι υπηρεσίες της εκεί δε διαφέρουν και πολύ από τις περιγραφόμενες.
review reaction 1 hornyasfuck, makao
25 Οκτωβρίου, 2023
τσεκαρε ενημέρωση και πήγαινε σε κάποιο από τα φ.65 να πάρεις τη ρεβάνς σου με 20 μάστορα.
review reaction 1 hornyasfuck, makao
26 Οκτωβρίου, 2023
Αν και την είχα σταμπάρει κα΄τι δε μου κόλλαγε ... το πορνοένστικτο που ευτυχώς το άκουσα αυτή τη φορά γιατί απο τις φωτό είχα φτιαχτεί... Ναμαστε καλά να γαμάμε ...και να διαβάζουμε ...
review reaction 1 makao, hornyasfuck
27 Οκτωβρίου, 2023
@black panther Καλα εκανες. Απλα αυτή θέλει άλλη διαχείριση, να της κόψει τον αερα και να επιβάλλει το ρυθμο του οποιος τη συναντήσει. Καλύτερα να επέλεγα Sabina που είχα περάσει πολύ καλύτερα, στα ιδια λεφτά πάνω κάτω
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6