Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 101 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Υπήρχε μια σειρά από παραγωγές της γνωστής εταιρείας ενήλικης ψυχαγψγίας Legal Porn που ονομάζονταν 0% Pussy. Ο λόγος που ονομάστηκαν έτσι είναι (σωστά καταλάβατε) διότι έχουμε διείσδυση μόνο σε κώλο και στόμα. Κάτι αντίστοιχο διαδραματίστηκε και στη δική μου συνάντηση με την Ιωάννα πριν από καιρό. Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως.
Πάμε στα της εμφάνισης πρώτα. Ύψος 1,58 με 1,62 δε κρατούσα και μεζούρα. Ηλικία γύρω στα 36, αντέ βάλτε και δυο χρόνια συν, που τα κρύβει η όμορφη τρέλα της. Στο σώμα με πολύ σωστές και θηλυκές αναλογίες, χωρίς κυταρίτιδες και με πολύ πετυχημένο βυζοφτιάξιμο τόσο στην εμφάνιση όσο και στην αφή. Στο πρόσωπο εμένα μου θύμισε την ανθυποσελέμπριτι τηλεμαγείρισσα Κατερίνα Λένη αν την φανταστείτε μελαχροινή και με πράσινα μάτια, μειον την κακία φυσικά. Για εμένα ένα πολύ καλό σύνολο.
Ηρθε στην ώρα της, casual ντυμένη και μπήκε στο μπάνιο για φρεσκάρισμα. Βγήκε με μαύρο σετ εσωρούχων το οποίο αφαιρέθηκε χωρίς πολλές χρονοτριβές. Βαθιά πίπα και γλωσσική εξερεύνηση ευρύτερων περιοχών του κορμίου. Πρώτη στάση αυτή που οι Αγγλοσάξονες ονομάζουν Viennese Oyster (google αν δε τη γνωρίζετε). Η είσοδος μάλιστα έγινε χωρίς το κλασικό “σιγά-σιγά” ή “μπες με προσοχή” και με τη βοήθεια μόνο του λιπαντικού που είχε το προφυλακτικό. Εννοείται ότι έγινε του καραξεσκίσματος. Άδειασμα και κατάποση στο πρόθυμο στοματάκι της. Πολύ μικρό διάλλειμμα, χωρίς καν να πάμε στο μπάνιο και μετά από ευχάριστη χαζοκουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων, καρφί για δεύτερο γύρο.
Ο χαρακτήρας όπως πολλοί θα ξέρετε είναι ένα (με την καλή έννοια) τρελοκομείο. Είναι η τύπισσα που γνώρισες Αύγουστο στην Αντίπαρο και παραμένει μόνιμα σε mode διακοπών. Εγώ όμως ήμουν σε mood υψηλών στροφών κινητήρα. Αφού τη μπούκωσα σε σημείο λίγο πριν τον εμετό (εδώ πήγαμε σε παραγωγή Max Hardcore για όσους τον θυμούνται) την κάρφωσα σε doggy στάση και πάλι φυσικά από κώλο. Εδώ είπε κάποιες κουβέντες αλλά όχι για να με σταματήσει αλλά για να με προτρέψει να δώσω ότι έχω, πράγμα που έπραξα στα μέτρα της μέσης ηλικιάς δυνατοτήτων μου. Ξεφόρτωμα και πάλι στο στόμα της και πάλι με κατάποση οπού αφού πήραμε μια ανάσα αναφώνησε και ένα “Τέλεια...” που εμένα μου φάνηκε πιστευτό και τόνωσε την φαύλη ματαιδοξία μου. Συνοψίζοντας λοιπόν, έχω να πω ότι προσυπογράφω και επαυξάνω ότι έχουν πεί (σχεδόν) όλοι οι προηγούμενοι. Το επαυξάνω πηγαίνει όχι στο σεξουαλικό κομμάτι, αλλά στο θέμα της έξω καρδιάς προσωπικότητας και του πόσο καλό παιδί είναι. Σχεδόν την φαντάστηκα να κλαίει όταν βλέπει άστεγους στο δρόμο, ενά πράγμα. Ίσως είναι γραφικές φαντασίες δικές μου αυτές, αλλά έτσι αισθάνθηκα και αυτό σας λέω, κράξτε όσο θέλετε στα σχόλια. Και όχι, δε μιλάει το κάτω κεφάλι καθώς η συνάντηση έχει καιρό που έγινε. Στο φλέγον ζήτημα τώρα, στο να κανονίσεις ραντεβού μαζί της, η θέση μου είναι: κόφτε το λαιμό σας και βρείτε χρόνο για την ημέρα και ώρα που θα σας πει. Με πολλή αγάπη σας το λέω. Αφήστε τις γκρίνιες και τις αμπελοφιλοσοφίες στο φόρουμ, κάντε κοπάνα από δουλεία ή σχολή, δανειστείτε αν δεν έχετε αυτά τα πραγματικά ελάχιστα που ζητάει (και που μου προκαλεί τρομερή εντύπωση το ότι δε ζηταέι παραπάνω) και ξεκωλιάστε την όπως της αρέσει. Χωρίς έλεος δηλαδή...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
hard_rocker
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
2.693
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koumanidas, doc_lin, Yatoputso και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2023
Αυτή τη Κατερίνα Λένη δεν την ξέρω, αλλά σαν την Κατερίνα Γερονικολού μοιάζει στα δικά μου μάτια. Και της το 'χω πει.
03 Νοεμβρίου, 2023
Καλησπέρα φίλε μου από τις καλύτερες κ αναλυτικότερες κριτικές θα πέρασες απίστευτα έχεις τηλέφωνο επικοινωνίας μήπως δοκιμάσω κ γω την τύχη μου μαζί της.
Σ ευχαριστώ
22 Μαρτίου, 2024
Απο την Κατερίνα Λένη μεχρι την Κατερίνα Γερονικολού, η αποσταση ειναι αρκετα μεγαλη ομως... Εμμμμ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3