Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 13 10
Call-Girls 67651
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Φόλες δεν τρωω πολλες αλλα οταν τις τρωω ειναι ξεγυρισμενες. Ετσι λοιπον και αποψε εφαγα μια καλη και εκει που πηγαινα για μαλλι εβγηκα κουρεμενος. Η αρχικη μου προθεση ηταν να συναντησω ενα στανταρακι μου ωστοσο ειχε περιόδο και μου συνεστησε να παω να βρω την φιλη της την Amber. Μαλιστα μου την προμοταρε κιόλαας. Τι να κανω , κλεινω την Amber για τις 20:00 incall. Κατεβαινω Μεταξι παω στο χοτελι ανεβαινω πανω φτανω στο δωματιο βλεπω και την Μισα στο διαδρομο ,χτυπαω, ξαναχτυπάω την πόρτα, τίποτα ..... Εντωμεταξυ η Μισα που εκοψε την φαση πηρε το φραφειο και με πηραν πίσω ζητώντας μου να περιμενω λίγα λεπτα όπως και εκανα. Καποια στιγμη μου ανοίγει μια αγουροξυπνημενη Amber, ξεμαλιασμενη με ενα tshirt οπως την ειχε πεσει το πρωί να κοιμηθει. Τ αρούχα πεταμενα χύμα στο καναπεόπως κανουμε μεθυσμενοι απο ξενυχτι , μια εντελως χύμα κατασταση . Φυσικα δεν εκατσα , προετρεψα την κοπέλα να ξαναπεσει για υπνο και ότι δεν θα την ενοχλούσα αν ηξερα πως κοιμόταν.

Επικοινωνησα ξανα με γραφειο και ζήτησα αν εχουν κατι να με εξυπηρετησουν αμεσα και μου προτειναν την JAne ωσ μοναδικη αμεσα επιλογη. Τι να κανω μιας και τραβηχτηκα ως εδω δεχτηκα. Πραγμ,ατι μετα απο μερικα λεπτα αναμονης στο μπαλκονι του τριτου, περασα στο δωματιο της Jane.

H κοπελα με [περιμενε με τα εσωρουχα τα οποια δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο . Η πρώτη εντύ[πωση ετσι και ετσι . Στο πρόσωπο η κοπέλα δεν είναι κατι το ιδιαιτερο ενω το κορμι είναι μοντελε αδύνατο με μικρό φυσικο στηθος ωραιο κολαρακι. Δεν εχει τατου ή πλαστικα ωστοσο είχε μια μεγαλη αντιαισθητικη μελανια στο δεξιο μηρο που χαλουσε την κατα αλλα καλη εικόνα.
Η κοπελα δήλωσε 24 ετων απο Πετρούπολη. Χαμηλων τόνων, ευεγενικη με μετρια Αγγλικα δειχνει παγωμενη, μαγκωμενη και με λίγα χιλιόμετρα στο κοντερ. Δεν ξέρει πως να σε κανει να νιωσεις ανετα και αυτό φαινεται αμεσως. Καπνίζει ηλεκτρονικο και δεν πινει αλκοολ .

Προσπαθησα να σπάσω τον παγο λίγο εξηγωντας λίγο το πως εφτασα στην πόρτα της αλλα δεν εδειχνε να αντιδρα και καθόλου . Περασα για ενα ντουζακι και μετα στο κρεβατι για το ξενερωμα.

Η κοπέλα δεν φιλαει με γλωσσα και εκει καπου το όλο εργο τελιώνει. προσπαθησε να μου κανει μια ασθενικη πίπα με καλούτσικη τεχνικη αλλα ο πουτσος δεν αντεδρασε καθόλου. Βλεπωντας που παει το πραγμα με την παντελη ελλειψη χημείας το σταματησα το εργο στο 20. Ακολούθησε ενα 5 λεπτο λεκτουρινγκ στην κοπέλα λεγοντας της οτι εαν δεν φιλαει με γλωσσα η θέση της είναι στο στούντιο και οχι στο εσκορτινκ. Μου ειπε οτι δεν της αρεσει και την ενημερωσα ότι και τζαμπα να ήταν η φαση εγω παλι θα εφευγα . Γαμισι σωαστο χωρις γλωσσοφιλο δεν υπάρχει απλα. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Την ρωτησα ποιον θέλει για πελατη Φωτομοντελα και ζεν πρεμιε ηθοποιους. Το κορίτσι απλα δεν νομίζω οτι της αρεσει αυτο που κάνει . Ενημερωσα το γραφειο, αφησα ενα 50αρι για το ντουζακι που εκανα και πηρα τον πουλο αχυστος με τα αυτια κατω σαν το δαρμενο σκύλο. Το γραφειο οπως παντα εξυπηρετικο απλα τους κρεμανε μερικες γκόμενες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 23, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
50€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
16.648
Πόντοι:
16.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, mancunian1986, Annapurna και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού