Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με το που είδα τις φωτογραφίες της Tatti, ειδικά αυτή στο μπαλκόνι, λέω αυτό το σωματάκι πρέπει να το περιποιηθώ. Φωτογραφίες πολύ κοντά στην πραγματικότητα, φαίνεται στο Άμστερνταμ δεν έχουν ανακαλύψει το photosohop.

Υποδοχή μόνο με εσώρουχα που αποκάλυπταν το καλλίγραμμο κορμί της. Ψηλή γυναίκα, με καστανόξανθα μακριά μεταξένια μαλλιά, ηλικία λίγο πάνω από την αναγραφόμενη. Πρόσωπο απλά συμπαθητικό αλλά έμοιαζε με μια σπαστική συνάδελφο οπότε λέω θα βγάλω το άχτι μου. Μερικά επιπλέον κιλά αλλά ομοιόμορφα κατανεμημένα, όλα στο φυσικό τους, χωρίς σιλικόνες, piercing, tattoo. Πολύ ωραίο φυσικό νεανικό βυζάκι στη θέση του με ρόγα κάγκελο. Κωλαράκι σφιχτό και νινάκι καλοσχηματισμένο.

Χαμογελαστή, ομιλητική με καλά Αγγλικά, άλλη μια που ξεσπιτώθηκε λόγω πολέμου. Εμπειρία και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, αρκετή για να είναι άνετη αλλά όχι τόσο ώστε να βάζει κασέτα. Φαίνονταν λίγο κουρασμένη ή προβληματισμένη αλλά πρόθυμη να ευχαριστήσει. Παίχτηκε ένας γύρος σε πολύ GFE ρυθμούς, το ευχαριστήθηκα και δεν ζήτησα κάτι παραπάνω. Η ώρα πέρασε άνετα με χαδάκια, φιλάκια και κουβεντούλα, εξάλλου είχα ήδη πάρει την απόφαση να την ξανασυναντήσω για τη συνέχεια ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
151
Likes:
10.785
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 THV, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, TOMCRUISE και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού