Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 38 10
Call-Girls
146903
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική. Συνάντηση σε ξενοδοχείο Αθήνας.
Νομίζω είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που θέλει να χαλαρώσει με μια γυναίκα που αξίζει τα λεφτά της.
Έρχεται στην ώρα της. Χαμογελαστή σκάει φιλί, πεντακάθαρη, μύριζε όμορφα. Πάει γι μπάνιο και όταν βγαίνει έγινε ο πρώτος γύρος. Είναι ταυτόχρονα γλυκιά παιχνιδιάρα και ερωτική. Πιπα στην αρχή πολύ καλή και βαθιά. Να τον παίρνει όλο και να με κοιτάει. Ιεραποστολικο με θέα.... Τρομερά βυζια που πήγαιναν πάνω κάτω όλη την ώρα. Μετά αυτή από πάνω και εγώ χαλαρά να με καβαλάει. Εκεί ήρθε το πρώτο τέλος. Λίγο σοσιαλ και δεύτερο ημίχρονο στα 4 με θέα τη κωλαρα της. Σφύριξε ο αγώνας. Με χαιρέτησε ευγενικά και έφυγε.
Πολύ καλή επιλογή σίγουρα θα ξανά κλείσω ραντεβού μαζί της.
Νομίζω είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που θέλει να χαλαρώσει με μια γυναίκα που αξίζει τα λεφτά της.
Έρχεται στην ώρα της. Χαμογελαστή σκάει φιλί, πεντακάθαρη, μύριζε όμορφα. Πάει γι μπάνιο και όταν βγαίνει έγινε ο πρώτος γύρος. Είναι ταυτόχρονα γλυκιά παιχνιδιάρα και ερωτική. Πιπα στην αρχή πολύ καλή και βαθιά. Να τον παίρνει όλο και να με κοιτάει. Ιεραποστολικο με θέα.... Τρομερά βυζια που πήγαιναν πάνω κάτω όλη την ώρα. Μετά αυτή από πάνω και εγώ χαλαρά να με καβαλάει. Εκεί ήρθε το πρώτο τέλος. Λίγο σοσιαλ και δεύτερο ημίχρονο στα 4 με θέα τη κωλαρα της. Σφύριξε ο αγώνας. Με χαιρέτησε ευγενικά και έφυγε.
Πολύ καλή επιλογή σίγουρα θα ξανά κλείσω ραντεβού μαζί της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Οκτωβρίου, 2023
Μεστη κριτικη
E
enkhx7iil
20 Οκτωβρίου, 2023
….αδερφέ μου, αγαπητέ συναγωνιστή ….προφανώς γράφεις για άλλη γυναίκα, «τρομερά βυζια που πηγαιναν πάνω κάτω…»…..????…το στήθος της συγκεκριμένης είναι καταπληκτικό με καταπληκτική δουλειά με απίστευτα όμορφη θηλή αλλά πολυ σκληρό πραγματικά σκληρό και ακουνητο…..το συγκεκριμένο κορίτσι πραγματικά αξίζει αλλά σίγουρα όχι για τους λόγους που αναφέρεις….θα έπρεπε να σε ενημερώσουν καλύτερα…δεν χρειάζεται promoting ούτε προμοτορες ….η συγκεκριμένη είναι αφ´εαυτου της καταπληκτική….
Paul75
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2