Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 43 10
Call-Girls 111841
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έπειτα απο καιρό που πηγαινοέρχεται κανόνισα να δω την Τζοάνα.
Ήρθε μια πολύ ευδιάθετη και χαμογελαστή κοπέλα.
Σε αντίθεση με όσα διάβασα ούτε ύφος είχε ούτε με πλάκωσε στις ερωτήσεις. Αφού άφησε τα πραγματά της πηγε και φρεσκαρίστηκε στο μπάνιο χωρίς να χάσει χρόνο και εμφανίστηκε με μια λευκή στριγκάρα χωρις σουτιέν. Το στηθος της με τις πεταχτές της ρώγες εμένα μου άρεσε πολύ. Ήρθε και ξάπλωσε αμέσως κοντά μου και άρχισε το μπαλαμούτι. Όντως υπάρχει μια υπερβολή στα βογγητά αλλά για κάποιο λόγο εμένα με έφτιαχνε όλο αυτο. Το μουνάκι της πεντακάθαρο και περιποιημένο δεν γινότανε να μην το δοκιμάσω.
Να πω οτι με γλειψιμο και δάχτυλο κατέβασε ζουμάκια. Έκατσα μετά εγώ να δω τι κάνει στο κομμάτι της πιπας. Να πω ότι αν δεν σταμάταγα ηταν εκει ακομα. Μαλιστα έδωσε και σημα οτι της αρέσει το mouthfucking. Φορεσα αλεξισφαιρο και έπεσα στην μάχη και εδώ το κοριτσι φάνηκε πρόθυμο εως υποτακτικο θα έλεγα. Ακολουθουσε με ορεξη σε οποια αλλαγή επιθυμούσα τόσο σε σταση οσο και σε ρυθμό. Η κάβλα ηταν να την έχω μπρουμυτα και να βλεπω την τουρλωμενη κωλάρα της.
Αφου τελειωσα και καναμε μπανάκι το κοριτσι με την πετσετουλα του μου τριβότανε και δεν μπορεσα να αντισταθω. Ξεκινησε πιπα μαραθώνιο αλλα σκεφτηκα να την απολαυσω ξανα οπότε κανα αλεξισφαιρο και ιεραποστολικο με τεντα τα ποδαράκια της και θέα το γλυκο μουνακι της.
Οκ μας άκουσε το ξενοδοχείο αν και δεν ειμαι ο σουπερ ψωλαράς. Ειπαμε ο Michael Bay έχει της λάμψεις στο φακο και της εκρήξεις σε κάθε ταινια του και μερικές κοπέλες την φωνή και τα βογγητά. Αυτο δεν σημαινει ότι δεν θα δω ταινια δράσης του Bay ή δεν θα δοκιμάσω τετοια κοριτσια.
Έμεινα ευχαριστημένος απτην κοπέλα ,θα μεινει ακομα 2εβδομάδες αν προλάβω θα ξανα πάρω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
FIDEL Sk
Ανώτατος
Εγγραφή:
9 Νοε 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
7.220
Πόντοι:
11.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, mancunian1986, Kontopodis και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού