Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με το που είδα φωτογραφίες και πρόγραμμα στο πρακτορείο αφηνίασα.

Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες , αυτό θα πάρετε .
Φάτσα όμορφη με γωνίες , ματάρες , χειλάρες , μακριά μαύρη μαλλούρα που ανεμίζει στο cow με μεθυστική μυρωδιά από κρέμα μαλλιών .

Ηλικία λίγο πάνω από την αναγραφόμενη , 27-28 την έκοψα , έμπειρη με άνεση στις κινήσεις και στους χειρισμούς του ραντεβού (γάτα με πέταλα) .

Γεροδεμένο σκαρί αλλά απόλυτα θηλυκό σώμα με απαλό δέρμα , πανέμορφα άκρα , βύζος 2αρης γεμάτος που κρεμάει όμορφα με ευερέθιστη ρώγα . Πίσω σύστημα υπερπαραγωγή !

Μία γάτα !!! στην πλάτη , και κάποια άλλα διάσπαρτα τατού στο χέρι που δεν νομίζω να κολλάνε με την όλη σοβαρή εμφάνιση της κοπέλας . Πεντακάθαρη παντού Καλά αγγλικά , το έχει το social , αρκετά διαχυτική από την αρχή .

Βαθειά φιλιά με πολύ γλώσσα από το ξεκίνημα , στο τσιμπούκι ρουφάει με καλή τεχνική και με προσπάθεια να τον πάρει μέχρι λαρύγγι , χωρίς να αφήνει περιττά σάλια . Ασχολείται και με μπάλες .

Αφήνεται εντελώς όταν την γλύφεις εσύ και δείχνει ότι γουστάρει .

Στο κυρίως πιάτο το "έχει" .
Στήνεται πολύ καλά σε όλες τις στάσεις που δοκίμασα τουλάχιστον εγώ .

Στα highlights το κάρφωμα σε αγαπουλίστικη στάση με τα πόδια της μπλεγμένα στον κώλο μου και να με δαγκώνει ελαφριά στο λαιμό νοιώθοντας τα καυτά της χνώτα .

Πάμε τώρα σε κάτι που με ενόχλησε . Ψώνισα πρωκτικό σε συνάντηση δίωρη και μου είπε ( από την αρχή τουλάχιστον ) ότι μπορεί μόνο για μία φορά να το κάνει .
Διάλεξα τον δεύτερο γύρο που ξέρω ότι έχω μεγαλύτερη διάρκεια .

Κώλος λοιπόν .
Αρκετά στενή , χρήση λιπαντικού , δαχτύλων και μετά από προσπάθεια για χαλάρωση κατάφερα να μπω . Ήθελα να δώσω γκάζι αλλά έβλεπα ότι έτρωγε πολύ ζόρι οπότε συνέχισα σε αργό ρυθμό . Όσο περνούσαν τα λεπτά άνοιγε καλύτερα και λίγο πριν το τέλος έφαγε μερικές βαθιές πουτσιές με απόθεση στον πάτο της κωλότρυπας εντός προφυλακτικού .

Τρίτο γύρο είχαμε μετά το απαραίτητο διάλειμμα με πολύ φάσωμα , πίπωμα με εμένα όρθιο και το κορίτσι στα γόνατα και πιτσίλισμα στα βυζάκια της . Κάποια που έφυγαν πρόσωπο δεν έκανε νύξη για + cif γιατί εκεί θα είχα ενοχληθεί στα σοβαρά .

Ειλικρινής συμμετοχή θα έλεγα , όμορφη γυναίκα , καλός χαρακτήρας , γνωρίζει τα όρια της και τα βάζει , δεν κάνει παπάδες στο δωμάτιο αλλά σίγουρα είναι τίμια επιλογή .

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
dimigoall
Ανώτατος
Εγγραφή:
24 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
18.585
Πόντοι:
13.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kontopodis, doc_lin, mancunian1986 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού