Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 6 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καλησπέρα συναγωνιστές, η συνάντηση μου με την Janna ήταν μια αποτυχία. Είχα δει τις κριτικές των υπολοίπων, ήταν οι μισές καλές και οι άλλες όχι καλές, αλλά αυτό το μουνι ήθελα να το γαμισω. Έτσι πήρα τηλέφωνο για να την χαρώ και εγώ, τρομάρα μου.
Η συνεννόηση με το γραφείο ήταν καλή, αλλά δυστυχώς η κοπέλα δεν κάνει ότι γράφει στο σαϊτ.
Όταν την δεις θα σου αρέσεις αυτό που βλέπεις γιατί είναι μουναρα. Έχει ωραίο πρόσωπο με υπέροχες ματαρες και ένα πολύ καλό σώμα. Βέβαια έχει δύο κιλακια παραπάνω από τις φωτογραφίες αλλά τις πάνε, είναι τούμπανο. Αυτά όμως είναι τα καλά.
Ας πούμε τα κακά. Με το που χτυπάει η πόρτα και την ανοίγω μπαίνει μέσα με ύφος χιλιάδων καρδιναλιων, λέει ένα ξερό hi και αμέσως κοιτάει αν έχω αφήσει κάπου τα χρήματα. Τα είδε ότι τα είχα στο κομοδίνο τα παίρνει τα μετράει δύο φορές και τα βάζει στην τσάντα της. Αυτό δεν με ενόχλησε, απλώς το αναφέρω για να ξέρετε τι να περιμένετε. Πάω κοντά της για να σπάσει ο πάγος, μου λέει το όνομα της ,της λέω και το δικό μου και πάω να την φιλήσω στο μάγουλο. Πήγε να τραβηχτεί, αλλά μόλις κατάλαβε ότι θα την φιλήσω στα μάγουλα ανταπέδωσε τα φιλιά. Μου λέει ότι πάει για μπάνιο και έρχεται. Βγαίνει γυμνή και παθαίνεις ένα πατατράκ γιατί λες τι σωματαρα θα ευχαριστηθώ. Έρχεται προς τι μέρος μου φιλιά επιφανειακά χωρίς γλώσσα. Κατεβαίνω στα βυζια της που είναι καλά φτιαγμένα και τα ευχαριστηθηκα. Τγς αρέσει μάλλον να τα περιποιουνται μετά ξεκινάει μια πολύ μέτρια πιπα, ίσα ίσα που έβαζε το κεφάλι στο στόμα της και πολύ παιχνίδι με το χέρι της. Θα το χαρακτήριζα πιο πολύ μαλακια πάρα πιπα. Μετά φοράω την καποτα και η κοπέλα έβαλε μπόλικο τζελ. Αρχίσαμε το γαμισι στο οποίο προσπαθούσε να κλέψει, να μην μπει όλος μέσα. Έγιναν δύο στάσεις η πρώτη να είναι από πάνω μου και η δεύτερη σε ιεραποστολικη. Έτσι τελείωσα και τα έριξα στην κοιλιά της.
Μπανακια και από τους δύο και η κοπέλα πήγε να ντυθεί. Της λέω που πας, έχουμε χρόνο για ακόμα ένα γαμισι και οι λέει θες κιαλο. Ναι της λέω και κατέβασε την μούρη της. Είχαμε πάνω από μισή ώρα ακόμα.
Ο δεύτερος γύρος κινήθηκε όπως ο πρώτος, κοινώς ξενέρωτος. Αφού κατάφερα να χυσω, μπράβο μου. Πάλι έκανε μια χάλια πιπα, πάλι μπόλικο τζελ και γαμηθηκαμε σε μια στάση στα 4. Πήγα να την βάλω στα πλάγια και δεν ήθελε, μου είπε ότι της πονάνε τα πόδια της από το γυμναστήριο.
Αφού τελείωσα και σκουπηστηκε από τα 《φλόκια》ντύθηκε και έφυγε με ένα ξερό goodbye, χωρίς να κάνει μπάνιο.
Αυτά είναι με την κοπέλα. Δυστυχώς πάει στα δεν, κρίμα γιατί είναι γυναικάρα!!!
Αυτά γίνανε

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
125
Likes:
21.652
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, mancunian1986, Antonis_Greece4 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Οκτωβρίου, 2023
...λυπαμε αλλα φιλε μου το εχουμε γραψει εκατο φορες...το συγκεκριμενο πρ;ακτορειο φερνει τα πιο ομορφα μεν αλλα και τα πιο κακομαθημενα κοριτσια, αν εισαι πιτσιρικας μπορει και να μην δωσεις σημασια στην συμπεριφορα τους μπροστα στο παρουσιαστικο τους, αλλα καποιος με λιγη εμπειρια στον χωρο καλο θα ειναι να αποφευγει αυτο το πρακτορειο...
review reaction 1 Bartender 74
15 Οκτωβρίου, 2023
Φίλε comvos2002 θα συμφωνήσω ότι το συγκεκριμένο πρακτορείο φέρνει όμορφα κορίτσια, αλλά θα διαφωνήσω στο ότι είναι χάλια σε συμπεριφορά. Έχω περάσει πάρα πολύ καλά με αρκετά κορίτσια από εν'λογω πρακτορείο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι φταίει το πρακτορείο, αλλά το εκάστοτε κορίτσι που έχει χάλια συμπεριφορά, άλλωστε αυτό μπορεί να σου συμβεί και με κορίτσια από αλλά γραφεία!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2