Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 49 10
Call-Girls 106913
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τέλη Σεπτέμβρη, έχω φάει και 2-3 φόλες από independent escorts το καλοκαίρι, με εξαίρεση μια πιτσιρίκα από τη Μολδαβία και αποφασίζω να δω τι παίζει σε γνωστό πρακτορείο της Θεσσαλονίκης. Βλέπω τη Milena στο site, βρίσκω καλές κριτικές και βουρ στον πατσά…
Εμφανίζομαι στο ξενοδοχείο, στέλνω μήνυμα για δωμάτιο και με ενημερώνουν ότι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση οπού σκέφτομαι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά... Δείχνω λίγη υπομονή και 1 εσπρεσάκι αργότερα έρχεται το νούμερο του δωματίου. Ανεβαίνω, χτυπάω, περιμένω…. Ξαναχτυπάω και ακούω μια φωνή “Ι come, I come”. Ένα λεπτό αργότερα η πόρτα ανοίγει (είχα λίγο στραβώσει με την καθυστέρηση), μπαίνω μέσα τη βλέπω και έχει το μαλλί καστανό αντί για ξανθό και βλέποντας τα υπόλοιπα συνειδητοποιώ ότι οι φωτογραφίες που είδα ήταν λίγο παλιές. Μου άρεσε όμως πολύ το πρόσωπο και το σώμα της, μύριζε ωραία και φορούσε ωραία εσώρουχα οπότε έκατσα.
Η διαδικασία της πρώτης φοράς γνωστή, λίγα λογάκια να γνωριστούμε και γρήγορα στο μπάνιο.
Βγαίνω πάω να τη φιλήσω, με σταματάει και μου λέει “sit and relax love” ξαπλώνω και τότε αρχίζει το πάρτι, ήρθε από πάνω, μου χόρεψε, μου τρίφτηκε και ξεκινάει γλύφοντας ερωτικά τα αρχίδια και μια πίπα με deep-throat απίθανη χωρίς καθόλου δόντι (ούτε οι φαφούτες δεν κάνουν τέτοια πίπα).
Ξεκινάμε με cowgirl όπου έχω την πλάτη μου σε όρθια στάση και με πηδάει ανελέητα. Όταν έκοβε ρυθμό με φιλούσε και στο τέλος μου δάγκωνε και μου τράβαγε τα χείλια με τα δόντια της. Πρώτη φορά ένοιωθα ότι με κατασπάραζαν στο σεξ, και όσο έβλεπε ότι γούσταρα, τόσο πιο έντονα με δάγκωνε μέχρι που νόμιζα ότι θα μου τα κόψει. Έχω καυλώσει σε σημείο εγκεφαλικού και ξεκινάω με ιεραποστολικό, όπου μου χούφτωνε τον κώλο και τον κρατούσε πιέζοντας τον για πιο βαθειά διείσδυση φωνάζοντας “more more, deeper deeper”. Όταν άφηνε των κώλο, μου γρατζουνούσε την πλάτη και όταν κάναμε άλλες στάσεις, μου ζητούσε να την γρατζουνάω και εγώ. Πραγματικά ένοιωθα λες και ήμουν στο κλουβί της Τίγρης, σε ένα επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι.
Τη σφυροκόπησα ανελέητα σε πολλές στάσεις (στα 4, κουταλάκι, λωτό και άλλες που δεν ξέρω να τις ονοματίσω) και ποτέ δεν κώλωσε, δεν κουράστηκε και δεν διαμαρτυρήθηκε. Μάλλον το αντίθετο έγινε μου ζητούσε να τη γαμάω πιο γρήγορα και πιο βαθειά. Ενδιάμεσα στις στάσεις και όταν έβλεπε ότι ήμουν κουρασμένος, με δικιά της πρωτοβουλία το γυρνούσαμε στο cowgirl ή στην πίπα, σε κάποια φάση έπαιξε και το αγαπημένο μου 69. Το μουνάκι της γλυκό και μυρωδάτο, όπως μου αρέσει. Γενικά υπήρχε φοβερή χημεία και ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία την οποία επανέλαβα και θα ξαναεπαναλάβω αύριο.

Αρνητικά:
Τα αγγλικά της θέλουν βελτίωση, βγαίνει συνεννόηση για τα βασικά αλλά δεν μπορείς να εμβαθύνεις (και δεν εννοώ φυσικά πολιτική, φιλοσοφία η ποίηση).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 27, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
13.222
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, bigmountain, Annapurna και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2023
Great review mate, do u know how long it will be in Thessaloniki?
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2
12 Οκτωβρίου, 2023
@markxx she is leaving very soon but she will definitely be here this week, maybe also next week. I will ask her today and come back to you.
review reaction 1 hornyasfuck
12 Οκτωβρίου, 2023
@markxx she told me she is going home on Monday
review reaction 1 hornyasfuck
13 Οκτωβρίου, 2023
thanks @Johnny Red2, do u know when coming back?
review reaction 1 hornyasfuck
13 Οκτωβρίου, 2023
She told me that she is not sure yet but maybe 6 months
review reaction 1 hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5