Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 44 10
Call-Girls 142537
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ετεροχρονισμένη κριτική για να πω και εγώ την γνώμη μου για την Μίλα, καθώς ένα ταξίδι εργασίας προέκυψε απρόοπτα και δεν έχω γράψει και εγώ την γνώμη μου.
Βλέποντας τις φωτογραφίες της πριν την συναντήσω ακόμα, και εστιάζοντας στο τεράστιο μπούστο, που είναι must για εμένα, παίρνω τηλέφωνο και κανονίζω στην αρχή για 1 ώρα, η οποία εξελίχθηκε σε 1,5.
Είχα ενημερώσει και το γραφείο ότι αν είναι έτσι στο πρόσωπο, θα το επέκτεινα το ραντεβού.
Φτάνω λοιπόν στο ξενοδοχείο, το οποίο ήταν στο κέντρο αλλά σε ήρεμο σημείο.
Μπαίνω στην είσοδο, δηλώνω αριθμό δωματίου και ανεβαίνω. Χτυπώντας την πόρτα, δεν υπήρχε ανταπόκριση και αναρωτήθηκα μήπως έκανα λάθος. Money Mouth Κοιτάζω το κινητό, βλέπω ότι δεν έχω κάνει λάθος, και ξαναχτυπάω. Ακούω ανταπόκριση απο μέσα και έρχεται η κοπέλα και μου ανοίγει.
Περνάω μέσα και κάθομαι και την παρατηρώ. Στο πρόσωπο είναι ακριβώς αυτό με τις φωτογραφίες, χωρίς την γυαλάδα, κάτι που ήταν αναμενόμενο για μένα. Επειδή είδε ότι την παρατηρούσα, σάστισε για λίγο και ίσως να φοβήθηκε και για αρχή, αλλά της εξήγησα ότι την παρατήρησα στο πρόσωπο, καθώς τα μάτια μου έχουν δει πολλά και δεν ήθελα κάτι διαφορετικό. Εκεί ηρέμησε και της είπα να ενημερώσει το γραφείο ότι το ραντεβού θα είναι 1,5 ώρας καθώς μου έδινε πετσέτα για το μπάνιο, που ήθελα να κάνω.
Βγαίνοντας λοιπόν απο το ντους απόλυτα καθαρός, η κοπέλα είχε μείνει με τα μαύρα εσώρουχα. Ξαπλώσαμε δίπλα δίπλα και άρχισε να με φιλάει μανιασμένα, κάτι που με ξάφνιασε λίγο αλλά ευχάριστα.
Μεταξύ φιλιών και συζήτησης, της έβγαλα το σουτιέν, και βγήκαν 2 μάσταρια ΝΑΑ!!! Μιλάμε η κοπέλα, γιατί είναι 28 ετών, καθώς είδα και ένα αποδεικτικό στοιχείο, Ματάκι , αφού δεν έχει θέμα με την μέση της με το στήθος που κουβαλάει, πάλι καλά!! Λογικό όμως είναι ότι όταν κουβαλάς 2 τέτοια ΒΥΖΙΑ, να έχεις κάποια κιλάκια παραπάνω, τα οποία δεν είναι όμως αντιαισθητικά. Επίσης να προσθέσω ότι το δέρμα της ήταν σφιχτό, παρόλο τα κιλάκια.
Στο κομμάτι του σεξ λοιπόν, καθώς πληρώνουμε και για αυτό ένα μέρος, πήγαν όλα τόσο ιδανικά που δεν το περίμενα. 1ον εγώ δεν είμαι τόσο του foreplay, όσο του κυρίως πιάτου. Την άφησα βέβαια να με γλύψει λίγο, όπου πέρασε και από τα δίδυμα και μάλιστα με αρκετό σάλιο θα έλεγα. Μου έδωσε προφυλακτικό να βάλω, και κάτι που κυριολεκτικά με τρελαίνει πάνω στην διάρκεια του σεξ, είναι ότι δεν έβαλε καθόλου gel, αλλά υπήρχε φυσική λίπανση. :smiling-face-with-heart-eyes:
Από εκεί και πέρα έγινε το έλα να δεις. Παίξανε 4,5 στάσεις με διάρκεια με ένα μουνάκι πολύ στενό για τα δικά μου δεδομένα, η γκόμενα να συσπάται ανά ώρες, και εγώ να δίνω πόνο με full ιδρώτα. Λίγο πριν τελειώσω, της ζήταω κάτι συγκεκριμένο για να χύσω, και τα κατάφερε με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς εκσφένδονισα ένα πίδακα χύσια πάνω στο σώμα της, στα βυζιά της, και ψιλοελάχιστα στο λαιμό της.
Εξουθενωμένος πλέον, καθώς είχα ένα τέταρτο ακόμα, κάθισα χαλάρωσα και με φίλαγε και με έτριβε κιόλας. Μπήκα, έκανα το ντους μου μετά από εκείνη, και στο χαιρετισμό δεν ξέρω γιατί, αλλά με ξανακάβλωσε!!!
Τελικό συμπέρασμα.. Μιλάμε για μια γυναίκα, η οποία απευθύνεται σε ΒΥΖΟΛΑΓΝΟΥΣ και όχι σε μοντελοπνίχτες. Όσοι λοιπόν είστε αυτού του είδους σπεύσατε!

ΥΓ. Επειδή θα μου λέτε τίποτα για προμοτάρισμα και τέτοιες σαχλαμάρες, εγώ λέω την δικιά μου εντύπωση και προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο αντικειμενικός, κατά τα νορμάλ δεδομένα. Ο καθένας γράφει μια άποψη , με βάσει το τι γουστάρει και το πως περνάει. Σίγουρα δεν γίνεται όλοι να αρέσουμε σε όλους, αλλά να προσπαθούμε να είμαστε εντάξει απέναντι στους άλλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 29, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
olotyxeros
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
2.027
Πόντοι:
1.796
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 BisexualWannabe, Ντουνταράς, Triant και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού