Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 188 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τσαγκαροδευτερα χτες και αλλη μια εβδομαδα στη δουλεια ξεκινησε το ιδιο βαρετη και κουραστικη με τις προηγουμενες, ισως και περισσοτερο. Στο σχολασμα ημουν σιγουρος οτι θα γυρισω σπιτι και θα ξεραθω σε μεσημεριανη σιεστα. Ορεξη μηδεν και εγω σε στιλ walking dead να περπαταω αργα προς το σπιτι. Αλλα ποτε μη λες ποτε καθοτι η καυλα μου εστησε καρτερι. Πετυχα στο δρομο ενα μανουλι με τζιν σορτσακι και ντεκολτε τα ματια εξω και το μονο που ηθελα ηταν να πηδηξω. Την πηρα απο πισω για λιγο, δυστυχως οχι με την κυριολεκτικη εννοια και μολις εφτασα σπιτι μπηκα στο αγαπημενο μου site και αρχισα να ψαχνω ποια εργαζομενη θα παιξει στη φαντασιωση μου.
Ο κληρος επεσε στη Μαρια. Ζητησα συγκεκριμενα να φοραει τζιν σορτσακι και ενα μπλουζακι με εντονο ανοιγμα στο στηθος η κατι παρομοιο τελος παντων και φτιαχτηκα στη σκεψη και μονο. Εφυγα σφαιρα για το χοτελ, εφτασα πρωτος, εκανα ντουζ και περιμενα την αγνωστη που συναντησα στο δρομο. Στο μυαλο μου ηθελα να συνεχισω την ιστορια που ειχα φανταστει. Λιγο αργοτερα ηρθε και η Μαρια ντυμενη ακριβως οπως ειχα ζητησει και με ψηλοτακουνες γοβες που την εκαναν ακομη πιο ποθητη. Της ζητησα στην αρχη να το παμε οσο πιο αργα γινεται. Αυτο μαλλον την ξαφνιασε γιατι οι περισσοτεροι κι εγω μαζι τους συνηθως ορμαμε στο ψητο αμεσως. Δεν την αφησα καν να γδυθει και την χαιδεψα πανω απο τα ρουχα σε ολο της το κορμι χουφτωνοντας το στηθος και τον κωλο της. Μυριζε υπεροχα και με αναστατωνε αλλα εδειξα αυτοσυγκράτηση. Της ειπα να μου χαιδεψει τον πουτσο πανω απο το παντελονι και αρχισα να τη γδυνω αργα αργα.
Μολις γδυθηκε πηγε για μπανακι και ηρθε για τη συνεχεια. Δεν θα πω ψεματα, ο πρωτος γυρος ηταν γρηγορος. Ειχα φτιαχτει τοσο με το ολο σκηνικο που εχυσα πολυ γρηγορα μεσα στο στομα της. Ξανα στο μπανιο και στην επιστροφη συνεχεια απο εκει που ειχαμε μεινει με την πουτσα μου να καλοπερναει αναμεσα στα χειλη της. Τη δευτερη φορα παντα αργω να τελειωσω κι ετσι χωρις αγχος απολαυσα την πιπαρα της και μετα την ξαπλωσα στο κρεβατι, την εγλειψα με τη σειρα μου και τη γαμησα ιεραποστολικα και πισωκολλητα. Η Μαρια ειναι ομορφη κοπελα και γαμιεται ωραια αλλα αυτο που πραγματικα απογειωσε την εμπειρια μου μαζι της ηταν οτι επεισα τον εαυτο μου για λιγο πως δεν ηταν αγοραιο σεξ, πως ηταν η Μαρια που συναντησα στο δρομο και ηρθαμε μαζι να γαμηθουμε στο χοτελ. Πολυ θα ηθελα να ειχα γειτονισσα τη Μαρια η να μου καθοταν η γειτονισσα η να τις πηδουσα και τις δυο μαζι.
Σημερα Τριτη δεν την συναντησα την αγνωστη καυλα. Dum spiro spero.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
423
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Antonis_Greece4, DoBeL και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού