Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 44 10
Call-Girls 142332
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δεν ηταν η 1η φορά που την εχω δει. Αρχικά είχα διαλέξει άλλη απο την προηγούμενη. Με ειδοποίησαν την ημέρα που θα την έβλεπα οτι δε θα μπορούσα να τη δώ. Η αλλαγή αρχικά με απογοήτευσε. Έπρεπε να διαλεξω κάποια άλλη και κάποια σίγουρη. Οπότε η Μιλα ήταν μια καλή επιλογή. Εμφανισιακά δεν είναι για πιπινολατρες αλλα ουτε για μοντελοπνικτες. Μπορεί να καλυψει όμως απόλυτα οσους δεν εχουν πρόβλημα με μια γυναίκα με καμπύλες στα 30++.

Εγώ που δεν έχω συγκεκριμένο target group ήμουν απο το 1ο λεπτό καυλωμενος και κοντευα να τη χυσω με τριψιματα πάνω της. Και εκείνη έδειχνε να το απολαμβάνει . Δεν ηταν μηχανικη. Η πιπα της σε εμένα ήταν πολύ basic γιατί δεν την άφηνα εγώ απο φόβο μην τελειώσω πρόωρα. Μπηκα μεσα της με λίγο τζελ και ξεκίνησα με χαλαρούς ρυθμούς που σύντομα έγιναν έντονοι. Το 1ο τελος ηταν απολαυστικό και έχυσα μεσα στο λάστιχο μια μεγάλη ποσότητα.

Μετα τα ντους συνέχισα με περιπου την ίδια καυλα απο τη μεριά μου. Οι ρυθμοί τωρα ηταν απο την αρχη έντονοι. Μετα απο μερικές αλλαγές στάσεων έχυσα και πάλι μεσα της με μεγάλη ευκολία.

Μια πολύ καλή συνάντηση που θα ήθελα να επαναλάβω καποια στιγμή στο μέλλον. Καθόλου απιθανο αφου κατά δήλωσή της μένει περισσότερο Ελλάδα παρα στη χωρα της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 29, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
3.742
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Triant, delipas, elpotero και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2023
Θέλω να επαναλάβω το σχόλιό σας. Βγαίνω με αυτό το κορίτσι εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν τη χορταίνω. Είναι πολύ καθαρή, τακτοποιημένη, χρησιμοποιεί νερό με το Betodyne για το στόμα της μετά από πίπα, χρησιμοποιεί κάποιο είδος κολπικού σπρέι μετά το σεξ, κάτι που υποδηλώνει ότι η κοπέλα είναι πολύ καθαρή και φροντίζει τον εαυτό της. Έχει ένα πολύ προσεγμένο όμορφο μουνί, έχει πολύ νόστιμη γεύση. Δεν είναι αδύνατη, έχει καμπύλες, με μεγάλο σφιχτό στήθος, πολύ απαλό δέρμα σαν μετάξι. Ένα κορίτσι για πραγματικούς άντρες που αγαπούν τις καμπύλες. Πάντα χαμογελάει, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, είναι έξυπνη και μπορεί να υποστηρίξει κάθε συζήτηση. Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά περισσότερα, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι αρκετό.
G
Ghanim
review reaction 1 Score73, hornyasfuck, Γιώργος Παπ.
03 Οκτωβρίου, 2023
Σταθερή Αξια με 0 ρίσκο ηθελα να γράψω στον τίτλο.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2