Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 7 10
Call-Girls 58783
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ο καθενας μας νομιζω ερχεται η στιγμη που οσο φιλακιας και αγκαλιτσας κι αν ειναι θελει να ζησει και λιγο ως πρωταγωνιστης τσοντας. Μη μου πειτε οτι δεν ζηλεψατε εστω μια φορα τους τυπους που πηδανε μουναρες σε ολες τις στασεις και τους πληρωνουν κιολας. Μιλαω για τις ξενες παραγωγες γιατι οι δικες μας ειναι κωμωδιες. Το πιο κοντινο σε αυτη τη φαντασιωση ειναι να παρεις μια πορνοσταρ και να την πληρωσεις να παιξει σε δικο σου σεναριο και με την πουτσα σου για παρτενερ.
Αυτο εκανα κι εγω με την Emilia. Αν και στην καμερα δεν γραφει ιδιαιτερα, ηξερα οτι απο κοντα θα γινει μαχη. Εχει αυτη τη φατσα που καταλαβαινεις οτι θα την βαλεις κατω και θα πεις τον δεσποτη Παναγιωτη. Μικροκαμωμενη αλλα με πλαστικες βυζαρες, κωλαρακι ωραιο και μεσα στο μενου, χειλη φιληδονα και ορεξη για ατελειωτο γαμησι. Αυτη τη φορα milf ονομα και πραμα. Ραντεβου μονο σε ξενοδοχειο, στελνεις δωματιο και οσο περιμενεις πλαθεις σεναρια. Η τιμη ειναι καπως ακριβη, σε επιπεδο γραφειου στα 150 και αλλα 50 για την πισω τρυπα. Δεν γαμιεται σκεφτηκα, αρκει να αξιζει. Και αξιζε. Δεν ειναι η κουκλαρα αλλα εχει ωραιο κορμι και προσωπο προστυχο που σε καυλωνει, θες να γονατισει επιτοπου και να τον παρει στο στομα της και να μην τον βγαλει ποτε. Οχι, ενταξει, αυτο δεν παιζει. Θες να της τον βαλεις απο παντου. Γλωσσοφιλιαστηκαμε με λυσσα και την πηρα απο μπροστα κι απο πισω και γαμηθηκε με δυναμη οπως πρεπει να κανει μια πορνοσταρ. Ειναι και μαγκακι με την καλη εννοια και μου αρεσε σαν ατομο. Δεν λεει οχι σε τιποτα και εχει αντοχες.
Προσωπικη μου γνωμη οτι το ραντεβου μας ηταν πολυ καλυτερο απο αρκετα ερασιτεχνικα που εχω δει. Αν διαβαζετε κυριε Σειρηνακη παρακαλω στειλτε πμ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
423
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kontopodis, GogolBordello, TOMCRUISE και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Σεπτεμβρίου, 2023
ειναι σκυλι του πολεμου η ρουφιάνα ....
27 Σεπτεμβρίου, 2023
που έχει αγγελία?
28 Σεπτεμβρίου, 2023
Σε ποιο γραφείο ή που έχει αγγελία?
28 Σεπτεμβρίου, 2023
Δεν ξερω για αγγελια. Σας εστειλα τηλ σε πμ
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4