Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 28 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 103730
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναγωνιστές που με τον τρόπο τους αυτή τη φορά έπαιξαν το φροντιστικό ρόλο του πρακτορείου για μένα. Συνήθως δεν κοιτάζω κριτικές και ζητάω στα τυφλά εξατομικευμένες προτάσεις απευθείας από το πρακτορείο. Όσο με φρόντιζε η Angie, όλα ήταν ουράνια. Επίσης με κάλυψε απόλυτα η Νικόλ, αλλά με οριοθετούσε αυστηρά να μην τη φέρνω σε δύσκολη θέση να επιλέξει αυτή για μένα. Σήμερα έχω φτάσει σε ένα σημείο να είναι μάλλον τυχαίο το αν θα περάσω καλά. Και μετά από τα σουρεάλ της προηγούμενης εβδομάδας, αποφάσισα να αναλάβω τις ευθύνες μου στην επιλογή παρτενέρ, γιατί παραδέχομαι ότι τεμπέλιασα χαρακτηριστικά και το μαλάκισα δεόντως, φέρνοντας και τις κοπέλες του κέντρου σε δύσκολη θέση. Έτσι, έφτιαξα ένα αλγόριθμο επιλογών, ο οποίος είναι αρκετά απλοϊκός, βγάζω εκτός τις Λατίνες, βρίσκω το χαμηλότερο BMI βάσει των στοιχείων που προσφέρονται (ύψος, βάρος) και το διαιρώ με τη γενική βαθμολογία που δίνουν οι συναγωνιστές. Σορτάρω τα αποτελέσματα βάσει της τυπικής απόκλισης, και βουαλά, βγαίνουν οι πιό skinny σωματότυποι με τις καλύτερες κριτικές. Καλώ το πρακτορείο 36 ώρες πριν το ραντεβού, δίνω τις 5 καλύτερες επιλογές του αλγόριθμου, ζητάω να γίνει η συνάντηση στο χώρο της κοπέλας για να αποφύγω σουρεάλ διασπάσεις προσοχής της κοπέλας με τη διακόσμηση του χώρου μου και από το πρακτορείο μου κλείνουν Μιλένα στο χώρο της. Μπορεί να με αποκαλέσετε control freak, αλλά με κάποιο τρόπο έπρεπε να μπει ένα τέλος στην ανεύθυνη κατάσταση που εγώ ο ίδιος επιμένω να διαιωνίζω αναπολώντας την Angie.

Φτάνω στο δωμάτιο της Μιλένα, ανοίγει την πόρτα ένα ατελείωτο διαγαλαξιακό υπερθεόμουνο, όλη η απόλυτη κάβλα των φωτό (στο πρόσωπο την αδικούν), φορούσε μόνο στρινγκ-σουτιέν και κάποια μικρά κ λεπτά διακριτικά κοσμήματα, υπέροχο χαμόγελο, άψογο μανικιούρ-πεντικιούρ, δέρμα αψεγάδιαστο, απαλό και τσίτα σφιχτό, τύπος skinny με σφιχτές διακριτικές γυναικείες καμπύλες,στήθος σιλικοναρισμένο αλλά με πολύ απαλή μακρυά ρώγα (respect στο γιατρό) μου έρχεται να ξεφωνίσω με μια φωνούλα ‘αααααχ’ σαν παρθένα και να λιποθυμήσω, έχω σοκαριστεί. Νταξ, respect για το καλωσόρισμα.

Δεν έχω λόγια, είμαι άφωνος και γράφοντας την κριτική ξανακαβλώνω.... Ξεκινάμε προκαταρκτικά, πραγματικά υπέροχη, συμμετοχική, πάντα με χαμόγελο και τέλεια βλεμματική επαφή, έχω μείνει Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α-Σ, νιώθω σαν ερωτευμένο πιτσιρίκι, η καλύτερη πώληση GFE, απευθείας χάθηκα. Της δίνω στοματικό, το εκτίμησε δεόντως, δεκτική να της γλείψω στη συνέχεια τον κώλο σε ιεραποστολική στάση. Στη συνέχεια μου δίνει με τη σειρά της στοματικό, ουράνια τεχνική χωρίς δόντια και χέρια, ξεκινάω να της χαϊδεύω δάχτυλα ποδιών και με καταλαβαίνει, αλλάζει στάση στο πόδι της και μου το φέρνει στο στόμα ενώ ταυτόχρονα με γλύφει. Κοντεύω να δακρύσω από ευτυχία, λέω δεν προλαβαίνω καν για 69, έλα να γαμηθούμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Με καβαλάει και με καρφώνει βλεμματικά με χαμόγελο, συμμετέχει, με προσέχει, με σέβεται, είναι πλήρως συγκεντρωμένη στο να με κάνει να νιώσω ο βασιλιάς της ζούγκλας. Γίνεται της γαμιόλας, με γλωσσόφιλα και βλεμματική επαφή, έχω απογειωθεί, τη φέρνω στο πλάι και μου πήρε λίγο να τελειώσω, αλλά ήταν τόσο δυνατός ο οργασμός μου που νόμιζα ότι το πέος μου θα σκιστεί στα 2. Η τύπισσα είναι μαγεία, με χειροκροτάει με χαμόγελο ευτυχίας, της λέω ότι αυτό που ζω δεν γίνεται να συμβαίνει, είμαι στα ουράνια.

Σύντομο διάλειμμα, τη χαϊδεύω, ξανακαβλώνω στο δευτερόλεπτο, της ζητάω σεξ ξανά, μου λέει ναι με χαμόγελο ευτυχίας, τη φέρνω ιεραποστολικό, βάζω τα μεγάλα δάχτυλα και των 2 ποδιών της στο στόμα μου και μπαινοβγαίνω μέσα της με απαλούς ρυθμούς. Στη συνέχεια βγάζω τα πόδια της από το στόμα μου, πέφτω πάνω της κ γκαζώνω κ η γκόμενα συμμετέχει ακούραστη.... Την ξαναφέρνω στο πλάι και ξανατελειώνω. Έχει καιρό να γίνει αυτό, 2 απανωτοί οργασμοί τόσο κοντά. Με χειροκροτάει ξανά με χαμόγελο ευτυχίας....

Μου έρχεται να δακρύσω από ευτυχία. Μια γυναίκα που ΞΕΡΕΙ το ρόλο της, προσωπικά ταίριαξα απόλυτα, ή με έκανε να το ζήσω ότι ταίριαξα, ελάχιστη σημασία έχει, πέρασα Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Α, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ respect σε αυτή και εσάς τους συναγωνιστές που βοηθήσατε με τις κριτικές σας. Της πρότεινα να ανοίξει σχολή σεξ, να μάθει τις γυναίκες πώς να γαμιούνται και πώς να παίζουν το ρόλο τους ως ισότιμες παρτενέρ. Να τη φυλάνε οι θεοί, στο top 3 μου, εκθρονίζει πολλές. Σίγουρη επανάληψη (δεν το έχω κάνει ποτέ), αφού δοκιμάσω αν πάει και πιό πάνω όλη αυτή η βουτιά στον ωκεανό της ηδονής.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 24, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, GALLAS, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Σεπτεμβρίου, 2023
Ιτιά, ιτιά λουλουδιασμένη,
αχ, πώς μοσχοβολάς καημένη.
Ιτιά, ιτιά μέσα στο ρέμα,
πως σ’ αγαπώ δεν είναι ψέμα
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, chaoserevos
28 Σεπτεμβρίου, 2023
Ἀλγόριθμός γιά ἐπιλογή πουτάνας; Εἴπαμε νά προσέχουμε ν'ἀποφεύγουμε τὶς φόλες, ἀλλά τὸ τερμάτισες ὅπως παραδέχθηκες καί ὁ ἴδιος.
review reaction 1 chaoserevos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2