Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.8 4 10
Call-Girls
17200
Γενική βαθμολογία
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Με το που μπαίνω στο χώρο της σιχάθηκα τον εαυτό μου μια ανακατωσούρα πεταμένο φαγητό από δω πεταμένο από κει αλ τσαντίρι το έχει κάνει το δωμάτιο πάω στην τουαλέτα για να φρεσκαριστώ και τη να δω το μπάνιο βρόμικο ούτε καζανάκι είχε πατήσει το πάτησα εγώ στη θέση της
τελειώνω το ντουζ και επιστρέφω στο δωμάτιο με περίμενε ξαπλωμένη στο κρεβάτι την πλησιάζω και άρχισα να την χαϊδεύω να την φιλάω από το λαιμό πάω να την φιλήσω στο στόμα με απέφυγε κατέβηκε και το πήρε στο στόμα μου έκανε μια άθλια πίπα είχα ξενερώσει φουλ την σταματάω Και την πάω στην τουαλέτα πέφτει στα γόνατα Και εγώ να τραβάω μαλακία Και εκείνη να με κοιτάει μες στην ξενέρα μετά από πολλή ώρα την έχυσα στο στόμα
ενα πολύ άσχημο ραντεβού που σύντομα θα ξεχαστεί πάμε για άλλα
τελειώνω το ντουζ και επιστρέφω στο δωμάτιο με περίμενε ξαπλωμένη στο κρεβάτι την πλησιάζω και άρχισα να την χαϊδεύω να την φιλάω από το λαιμό πάω να την φιλήσω στο στόμα με απέφυγε κατέβηκε και το πήρε στο στόμα μου έκανε μια άθλια πίπα είχα ξενερώσει φουλ την σταματάω Και την πάω στην τουαλέτα πέφτει στα γόνατα Και εγώ να τραβάω μαλακία Και εκείνη να με κοιτάει μες στην ξενέρα μετά από πολλή ώρα την έχυσα στο στόμα
ενα πολύ άσχημο ραντεβού που σύντομα θα ξεχαστεί πάμε για άλλα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: