Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 29 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 71832
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αναζητωντας κατι το διαφορετικο επεσα στην Rony που μας προκυπτει μειγμα Ρωσικου και Ασιατικου DNA.
Φαινομενικα διακρινεις το αποτελεσμα στο προσωπο κυριως αλλα και στον κωλο μαλλον που οι Ασιατισες δεν τον εχουν και μεγαλο. Ενα ομορφο μειγμα, αυτο το διαφορετικο που ηθελα αντικρυσα και η ευγενεια της εσπασε καθε παγο στα πρωτα δευτερολεπτα. Στην επικοινωνια προσπαθει να ειναι απλη αλλα λεει αυτο που θελει με τον σωστο τροπο και γενικως η συνεννοηση ηταν τοσο ευχαριστη οσο και σωστη.
Παρολο που εχει καιρο στο αθλημα επιμενει να δινει μονο gf experience, καλο να το ξεκαθαρισουμε μην πεσει κανεις σε παγιδα, δεν επιτρεπει κατι παραπανω. Το φασωμα στην αρχη ειχε πολλα φιλια οπως λενε και οι προηγουμενοι με γλωσσα αλλα οχι παθος, ουτε βαθος. Δεν εμεινε ετσι ομως και στην συνεχεια. Με τον τροπο μου εκανα μια προσπαθεια να της προκαλεσω καυλες και μου βγηκε σε καλο. Οι ρωγες μετα απο ωραιο πιπιλισμα εγιναν σκληρες και αργα αργα εφτασα στο μουνι που τελικα εκανα ενα γλειψιμο με ελαχιστη επαφη στην κλειτοριδα γιατι την εχει ευαισθητη. Αναγκαστηκε να παραδωθει και να αναστεναξει απο τις καυλες, μετα απο λιγο ηταν απο πανω μου και μου τον εγλειφε με τα ματια κλειστα και την γλωσσα να μπαινει παντου στο καυλι και στον κορμο της πουτσας.
Γαμηθηκαμε στην αρχη με cow που ξερει να κανει καλα και με την πιπα που μου ειχε κανει μου ηταν δυσκολο να κρατησω πολυ. Γενικα μπορει να μην ειχε ενταση το σεξ μαζι της αλλα σιγουρα ειχαμε καυλωσει και οι δυο.
Στο διαλειμμα μου εκανε και ενα γλειψαρχιδι πριν την βαλω να στηθει σε doggy. Το μουνι της ειναι στενο και υγραινεται κατα την διαρκεια του σεξ. Δεν ηθελε και παλι να ανεβασω ενταση, με αλλα λογια με εκοψε οταν πηγα να κανω υπερβολη αλλα τα πηγα καλα με τον ρυθμο της στην συνεχεια, εδειχνε με τα βογγητα οτι της ηταν ευχαριστο και η αληθεια ειναι οτι και εμενα μου αρεσε.
Δεν θα μου ηταν ευκολο να την παρω ξανα για δευτερη φορα και αυτο γιατι συνηθως θελω να δινω πονο καποιες στιγμες και παρολο που εκτιμω ενα ωραιο gfe, το ενστικτο ειναι ενστικτο και το ακολουθω παντα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 22, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
17 Ιαν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
1.192
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, hornyasfuck, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού