Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 1 10
Call-Girls 8425
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δύσκολη κριτική.

Η γυναίκα αυτή ενώ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις προτιμήσεις μου, ήρθε να σώσει πυροσβεστικά μια δύσκολη κατάσταση που δημιούργησε μία συναγωνίστριά της (βλ. κριτική Λέα). Αρχικά, έχω να δηλώσω ένα ευχαριστώ!

Σε συνέχεια της ιστορίας με τη Λέα, είμαι πολύ εκνευρισμένος, η διάθεσή μου έχει πέσει στο ναδίρ, αλλά πρώτον είμαι χαπακωμένος, δεύτερον είμαι εντελώς αποφασισμένος ότι δεν θέλω να μείνω αγάμητος για μια ολόκληρη εβδομάδα. Έχω επικοινωνήσει με το πρακτορείο, η ώρα πλέον έχει φτάσει 22.30 μέχρι να λήξει το περιστατικό, ρωτάω αν έχουν να μου στείλουν οποιαδήποτε διαθέσιμη, με μοναδικό πλέον περιορισμό το ύψος κάτω από 1.75 και βάρος κάτω από 58 κιλά. Μου απαντάνε ότι η μοναδική διαθέσιμη είναι η Λάουρα. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να δω ούτε καν φωτό, δίνω οκ να έρθει.

Η γυναίκα φτάνει στις 23.10 στο χώρο μου. Μόνο και μόνο η εμφάνισή της έφτανε για να μου πέσει λίγο η πίεση. Πρόκειται για μια όμορφη γυναίκα με γλυκά χαρακτηριστικά, γαλήνια και ήρεμη, πολύ ωραίο χαμόγελο, πολύ ήρεμος τόνος φωνής, φωτό αρκετά αντιπροσωπευτικές, αμέσως χαλάρωσα και μπήκα σε πιό ήρεμο mode. Απλό αλλά όμορφο μωρό, με στήθος σιλικοναρισμένο, κώλο φτιαγμένο για twerking, μαλλί μαζεμένο. Αγγλικά νομίζω δεν μιλάει καθόλου, μιλάω ιταλικά κ με ένα καχεκτικό τρόπο καταφέρνω να επικοινωνήσω στα ισπανικά. Περνάμε απευθείας στο δωμάτιο, προφανώς την είχαν ενημερώσει για το τι έρχεται να διαχειριστεί.

Προκαταρκτικά σε επίπεδο αποδεκτό, με γλώσσα φιλάει μόνο επιφανειακά με έντεχνο τρόπο με τα χείλη, ρεαλιστικά δεν φιλάει καθόλου με γλώσσα-τουλάχιστον εμένα. Την ξαπλώνω να της δώσω στοματικό, το εκτίμησε αλλά δεν πέταξε κανείς μας στα ουράνια. Μου έδωσε με τη σειρά της στοματικό, χρησιμοποιεί το στυλ της έντονης αναρρόφησης με χαρακτηριστικούς ήχους και αρκετό σάλιο, οκ . Της προτείνω 69, στην αρχή αρνείται, της ξαναπροτείνω, με τη δεύτερη δέχτηκε αλλά ήδη εγώ είμαι σε φάση που δεν μπορώ να ακούσω ούτε μισό όχι παραπάνω γιατί ανησυχώ πλέον για τη libido μου. Και με το πρώτο όχι ήδη παραξενεύτηκα, επομένως και που έγινε με τη δεύτερη δεν τρελάθηκα, είχα ήδη αποδεχθεί ότι η νύχτα θα είναι μέτρια.

Λοιπόν το σεξ μαζί της ήταν καλό. Με δυσκολεύει πολύ ο σωματότυπος αυτός, θέλω skinny κατάσταση για να πετάξω, αλλά όπως και να χει τη γυναίκα την εκτίμησα. Έχει αρκετά καλή κίνηση με τη λεκάνη της όταν είναι από πάνω, συμμετέχει πολύ, ζει τη στιγμή και δεν είναι στην κοσμάρα της, το δείχνει και σέβεται τον παρτενέρ της. Respect! Ωστόσο ήμουν ήδη σε ένταση αρκετή για να μην μπορώ να χαθώ μαζί της, δεν κατάφερα να τελειώσω μέσα της μετά από αρκετή ώρα, ενώ η ίδια έκανε οτιδήποτε μπορούσε, μάλιστα από την πλευρά της τελείωσε, κατέληξα μετά από προσπάθεια να τον παίζω για να τελειώσω, ενώ αυτή μου έγλειφε τις ρώγες. Όπως και να χει, τουλάχιστον αυτή η γυναίκα κατάφερε να ολοκληρώσει το σκοπό της επίσκεψής της, να με παραδώσει σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι με παρέλαβε, επομένως ΜΕΓΑΛΟ respect από εμένα μόνο κ μόνο γι αυτό. Γιατί όπως φαίνεται θα ξεκινήσω να αμφισβητώ και τα δεδομένα πλέον.

Όπως ξεκίνησα, έτσι θα καταλήξω με ένα ακόμα ευχαριστώ! Τις καλύτερες ευχές μου στην κοπέλα, και στο πρακτορείο που δεν με παράτησε να βγάλω άκρη στο θέμα μου μόνος μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 19, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, xagnostos2006, Yatoputso και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2023
χαχαχαχα .... είσαι θεός. Ακόμη γελάω.
review reaction 1 hornyasfuck, chaoserevos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1