Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα σε όλους,
Επειδή δεν έχω γράψει πολλές κριτικές με αφήνει να βαθμολογήσω μέχρι το 7 οπότε μην κρατάτε αριθμούς αλλά σχόλια. Μιλάμε για πετιτ κοπέλα πολύ κοντά στις φωτογραφίες μικρό στήθος οριακά 2αρι και λίγο κωνικό αλλά η κοπέλα έχει εξαιρετικό σώμα ωραία τατουαζ όπως πρέπει ωραίο κώλο δέρμα. Στα αυτά που με χάλασαν από εμφάνιση είναι πρόσωπο που ενώ είναι όμορφη κοπέλα έχει σαν ακμή λίγο και το χαλάει και ότι δεν είναι τελείως τελείως ξυρισμένη μασχάλες και μουνάκι είναι αυτά που λέμε ξυρισμένα προ 2 ημερών (εμένα με πειράζει λίγο άλλους όχι). Με αυστηρό βαθμολογητή παίρνει 8 στα 10 εύκολα εμφάνιση.
Στα της συνάντησης: μπαίνω μέσα τυπικά γεια ονόματα κλπ μετά 1/10 αγγλικά μόνο πορτογαλικά-ισπανικά. Πρώτη ξενέρα αλλά με τέτοιο σώμα λέω χαλάλι. Αρχίζει να γδύνεται και ξαπλώνει στο κρεβάτι και περιμένει (θύμησε λίγο σκηνικό μπουρδέλου) τέλος πάντων ξεκινάμε φιλάει βαθειά έχει διάθεση πίπα αρκετά καλή και λίγο αρχίδια. Έχει καυλώσει φουλ βάζω και λίγο δάχτυλο μετά 2ο χύνει και παρόλα αυτά βάζει λιπαντικό (όπως είπε την έχω μεγάλη...). Γαμιέται με διάθεση βέβαια αρχίζει και λέει ισπανο πορτογαλλικά δεν καταλαβαίνω γρι. τέλος στον κώλο. και σηκώνεται σαν ελατήριο για μπάνιο μόνη της ούτε να μου πει θες να πας κλπ τίποτα. Κάνω και γω και μετά όταν γυρίζει κάθεται στο κινητό και στέλνει μηνύματα στη φίλη της χωρίς να μιλάει καν (2η ξενέρα). Κάποια στιγμή σταματάει μετά από 5 λεπτάκια μπορεί και παραπάνω μου κάνει 2ο γύρο; ξεκινάμε είχα καύλες κάνουμε σεξ για να αλλάξουμε στάσεις (δεν ήξερα ούτε τα ονόματα) παντομίμα και translate.
Από τα νεύρα μου τη βάζω στα 4 και τη γαμάω με δύναμη (αυτή καυλώνει φουλ) χύνει φωνάζει (ισπανικά προφανώς). Χτυπάει ειδοποίηση (10 λεπτά πριν το τέλος) το κλείνει μετά στα 5 ξανά μετά στο τέλος ξανά. Κάθεται 5 λεπτά παραπάνω αλλά έχω ξενερώσει μετά τα ισπανικά (όχι αυτά που μου αρέσουν) και τα ξυπνητήρια. Κάνουμε μπάνιο κλπ και μετά εκεί που πρέπει να υπάρχει σόσιαλ πάλι ισπανικά, παιχνίδι το κινητό και translate.
Εν κατακλείδι, μια πολύ όμορφη κοπέλα με διάθεση, gfe που μπορεί κάποιος να πει οκ με τρελαίνει αλλά εγώ χωρίς να μπορώ να μιλήσω για τα βασικά έστω είναι σαν να γαμάω κούκλα πλαστική και γιαυτό δε θα τη συναντούσα.
ΥΓ1: Πως γίνεται άτομο κάτω των 30 να μην ξέρει και ούτε να θέλει να μάθει αγγλικά;;;
ΥΓ2: Για όσους πουν ότι εξαρτάται και από το τι της βγάζεις, αν σε γουστάρει και λίγο κλπ αυτό με το που έπαιζε στο τηλέφωνο να πω ότι η τύπισσα μου έδωσε αριθμό (ούτε καν ινστα) και μου ζήτησε να βγούμε που αν αυτή η συμπεριφορά ήταν σε κάποιον που της άρεσε στους υπόλοιπους θα στέλνει μηνύματα στο σεξ.
Κρίμα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 09, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιουν 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
529
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Larson, αστυαναξ, Yatoputso και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2023
το καψες το κοριτσι,θα την ξεχεσει το γραφειο που δινει το τηλ.της δεξια κ αριστερα.
review reaction 1 review reaction 3 Yagulas, bigmountain89, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1