Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 62 10
Call-Girls 152452
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τα περισσότερα έχουν ήδη γραφτεί οπότε αν την παρακολουθείτε είναι περιτό να διαβάσετε την παρακάτω κριτική. Εγώ τα γράφω επειδή ψιλοβαριέμαι και είμαι ξεκούραστος μετά τις διακοπες. Η Dida λοιπόν είναι από τις σπάνιες όσο και ευχάριστες περιπτώσεις γυναικών που συνδυάζουν την εμφάνιση με τη διάθεση. Πάμε στην εμφάνιση πρώτα. Η κοπέλα έχει φωτογραφίες οπότε ξέρετε τι θα συναντήσετε. Σε εμένα ήρθε η γυναικάρα των φωτογραφιών με ένα ας πούμε 10% πιο κουρασμένο πρόσωπο. Εκεί όμως που οι φώτο απέτυχαν, είναι να αποδώσουν την απίστευτη χαρά, αύρα, λάμψη, ευγένεια, αρχοντιά, πείτε το όπως θέλετε που εμπνέει αυτή η κοπέλα. Σχεδόν σε κάνει να πιστέψεις ότι δε θέλει μόνο να σε καυλώσει αλλά ότι έχει και καθήκον να σου φτιάξει τη διάθεση. Και το κάνει με ένα τρόπο που μοιάζει να είναι εντελώς ανεπιτήδευτο, δίχως ίχνος προσποίησης. Τη βραδιά που τη συνάντησα ήμουν σε άριστη διάθεση και γενικά δεν έχω ψυχικά θέματα αλλά αυτοί που θέλουν να πουν και μια κουβέντα, ίσως πρέπει να σκεφτούν και ραντεβού άνω της ώρας. Τα αγγλικά της δεν είναι τέλεια αλλά είναι άνω του μετρίου και βοηθά αν πετάξετε και κάνα ρώσικο. Το cyka εμένα πάντως με βοήθησε πολύ. Στο θέμα της αφής το σώμα της είναι ακόμη καλύτερο. Απαλό δέρμα, σφιχτές καμπύλες και πεντακάθαρη.
Ξεκινήσαμε με βαθιά γλωσσόφιλα και μετά έκανα κάτι που κάνω σπάνια, κατηφόρισα και περιποιήθηκα το άκρως καλαίσθητο και χωρίς περίεργες μυρωδιές μουνάκι της. Οι αντιδράσεις της θεατρινίστικες αλλά πειστικές. Μετά ανέλαβε αυτή να με γλύψει παντού προτού περάσουμε στο κυρίως πιάτο. I am going to fuck you in the ass cyka με την Dida πρώτα να εκπλήσεται και μετά να σκάει ένα πλατύ χαμόγελο σα να της είπα πάμε να σε κεράσω παγωτό. Τις εκφράσεις αυτές τις είδα από τον καθρέφτη και όχι άμεσα γιατί είχε μπροστά τα πλούσια και περιποιημένα μαλλιά της. Κατά 99% δεν καταλάβαινε ότι την κοίταγα και αυτό έκανε τη φάση ακόμη πιο καυλωτική. Το μόνο της αίτημα της ήταν not too strong κάτι που έκανα δεκτό στα λόγια αλλά όχι στα έργα. Γερό πιστόνιασμα, προσεκτικό και σφιχτό και άδειασμα στο πρόθυμο στοματάκι της.
Συζήτηση περί γεωπολιτικής, Βλαδίμηρου και της μικρής της κόρης στη Μόσχα για κάνα τέταρτο και φύγαμε για το 2ο γύρο σε ιεραποστολική στάση προκειμένου τα φτυσίδια μου να βρίσκουν εύκολα στόχο στο ορθάνοιχτο και πρόθυμο στοματάκι της. Ο γύρος αυτός ολοκληρώθηκε με απρόσμενη επιτυχία αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι πρός το τέλος άρχισε να χτυπάει δαιμονισμένα το κινητό λόγω κλησης του απαράδεκτου τον τελευταίο καιρό γραφείου. Αυτό ήταν και το μοναδικό (πολύ) μελανό σημείο της συνάντησης. Φανταστείτε ότι πάτησα εγώ την απόρριψη όταν τελείωσα (ναι τα κατάφερα). Μπανάκι από την πλευρά της, γλυκά λόγια αποχαιρετισμού, φιλάκι και καληνύχτα. Μπανάκι με την ησυχία μου μετά και για μένα και αποχώρηση σωματικά και ψυχικά πιο ανάλαφρος. Η σωματική ελαφρότητα αναπληρώθηκε αργότερα με εξαιρετικό κοντοσούβλι αλλά αυτό δεν είναι θέμα του παρόντος site.
Η Dida για μένα είναι χαλαρά μέσα στα top-5 escorts που έχω πάει (και δεν είναι λίγες), αξίζει μέχρι και το τελευταίο σεντ και συστήνεται σε όλους όσους εκτιμούν την γνήσια ευγένεια την οποία είναι έτοιμοι να ανταποδώσουν. Σημειώστε καλά αυτό το τελευταίο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
hard_rocker
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
2.690
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, SailorGr, TOMCRUISE και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2023
Πες και για το κοντοσουβλι, που το εφαγες?
review reaction 1 review reaction 3 Rensten, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1