Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 11 10
Call-Girls 50428
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Προσπαθώ να θυμηθώ στα τόσα χρόνια πορνοκαριέρας αν έχω περάσει χειρότερα. Ισως ναι ισως οχι. Το σίγουρο πάντως είναι οτι πρόκειται για το 5 bottom σίγουρα.
Έβρεχε και το σπίτι ήταν σε μέρος που δεν πιάνουν τα κινητά. Δύσκολη η επικοινωνία. Τέλος πάντων ανεβαίνω σε ένα παλιό σπίτι στο κέντρο και ανοίγει μια ψηλή αδύνατη με ασιατικά χαρακτηριστικά μουνάρα. Βέβαια σε καμιά περίπτωση 26 που γράφει. Ισως 36 ποιος ξέρει… Με υποδέχτηκε όμορφα χωρίς μούτρα, με διαθεση και αυτό με έκανε να κάτσω. Είχε μια τσαχπινιά μια ευχάριστη αύρα η οποία με κέρδισε. Αδύνατη μέσα στο κορμάκι που φορούσε ήταν κόμματος. Εδωσα το χρήμα και πήγα για πλύσιμο. ολα προδιέθεταν οτι θα περνούσα καλά.
Μπαίνω στο δωμάτιο και ανεβαίνω στο κρεβάτι. Εκείνη βγάζει το κορμάκι και αποκαλύπτεται η κορμάρα της. Ωραίο κορμί με τατουάζ να τη πιεις στο ποτήρι. Ξαπλώνει και πάω από πάνω της να φιλήσω. Εκεί ξεκίνησαν οι αντιρρήσεις. Μη το ένα οχι εκεί οχι εδω μη φιλάς στο στόμα μη φιλάς στο στήθος μη πιπιλάς μη δεν μπορώ. Σταματώ και τη ρωτάω αν είναι καλά. Μου λέει οτι είναι σε περίοδο και κάποια σημεία είναι σε διέγερση. Καλά λέω.. αυτά συμβαίνουν… Συνεχίζω πάω κοιλιά και καταλήγω μουνί. Της αρχίζω ένα γλυφομούνι, είχα καιρό να γλύψω μουνί, πραγματικά καθαρό μουνάκι με χειλάκια τα οποία τα πιπίλισα πολύ μαεστρικά έβαλα όλη μου τη τέχνη γιατί πρέπει να ικανοποιούνται αυτές οι μουνάρες. Πράγματι σε μια φάση βόγγηξε από χαρά.
Ειπα να μου πάρει πίπα. Εκανε κινηση να βάλει καπότα αλλά της είπα οτι δεν θέλω. Αρχισε να μου λεει οτι το ακάποτο πάει στη 1 ώρα και έξτρα 20 ευρώ. Της είπα οτι αν βάλει καπότα θα φύγω. Τελικά δέχτηκε και το έβαλε στο στόμα της. Χαλαρή πίπα χωρίς εντάσεις χωρίς φτυσίματα και γλωσσοτριψίματα. Σε μια φάση κινήθηκα να της γαμήσω το στοματάκι κάτι που το δέκτηκε. Και εκεί που έλεγα οτι θα το διακόψει αρχίζει ένα δυνατό τσιμπούκι (κατόπιν δικής μου προτροπής) που με αιφνιδιάζει ευχάριστα μπορώ να πω. Και πάνω που το ευχαριστιεμαι το σταματάει απότομα και μου λέει…… ούφ ζεστάθηκα. Βάλε καπότα της λέω. Γυρίζει στα 4 και εγώ σηκώνομαι και την γαμάω όρθιος…. οχι μου λέει έτσι,... νορμαλ νορμαλ…. Αφού είδα οτι δεν παίρνει από λόγια ξαπλώνω βγάζω καπότα και παίζω τον πούτσο μου. Τουλάχιστον μη φύγω αχυστος. Ερχεται κοντά μου και της βάζω δάκτυλο στο μουνί, όσο πιο βαθιά μπορούσα. Ωραίο μουνί, ζουμερό, της άρεσε το δακτυλάκι όσο και σε μένα. Το τέλος δεν άργησε να έρθει. Σκουπίζομαι και φεύγω τρέχοντας για το μπάνιο.

Μια ακόμη κακή εμπειρία από τις πολλές που υπάρχουν στην αγορά. Κρατώ την όμορφη παρουσία της αν και μεγαλύτερη σε ηλικία από οτι δείχνουν οι φωτό. Από υπηρεσίες οτι χειρότερο υπάρχει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 04, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Κέρκυρα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
prokopis_proikismenos
Σπουδαίος
Εγγραφή:
6 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
2.098
Πόντοι:
3.187
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 BisexualWannabe, mancunian1986, doc_lin και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Σεπτεμβρίου, 2023
Εχει yours και στη Κερκυρα?
review reaction 1 hornyasfuck
05 Σεπτεμβρίου, 2023
«…ανεβαίνω σε ένα παλιό σπίτι στο κέντρο και ανοίγει μια ψηλή αδύνατη με ασιατικά χαρακτηριστικά μουνάρα. Βέβαια σε καμιά περίπτωση 26 που γράφει.…»

Όλα καλά με την κριτική σου, αλλά μουνάρα κ «3» στο πρόσωπο δεν συνάδουν! Κατά λάθος το 3 ή δεν είναι τελικά μουνάρα;;; Ναι!
review reaction 1 hornyasfuck
05 Σεπτεμβρίου, 2023
Ἔχω περάσει καί χειρότερα....
05 Σεπτεμβρίου, 2023
είναι με άλλο όνομα και άλλο πρακτορείο.
εντάξει.... μουνάρα είναι και με 3 στο πρόσωπο.
review reaction 1 hornyasfuck
05 Σεπτεμβρίου, 2023
έχει τον αέρα της γκομενάρας,..... κουνιέται, λικνίζεται σταυρώνει τις ποδάρες της όταν κάθεται .... γενικώς είναι παιχνιδιαρα.
review reaction 1 hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5