Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 101 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έβαλα ερωτηματικό στον τίτλο γιατί ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του..
Τι να γράψω για το κορίτσι που δεν έχει ήδη ειπωθεί σε τόσες κριτικές?
Θα καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου, έστω και αν η συνάντηση μαζί της άργησε πολύ..
Πέρσι βγήκε δεύτερη στην ψηφοφορία για call girl της χρονιάς και θεωρώ πως φέτος έχει θέσει τις βάσεις να είναι και νούμερο 1 (εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού με πολύ δυνατές κοπέλες)..
Η προσφορά ραντεβού είναι μικρή και η ζήτηση τεράστια.. Μόλις 2 ραντεβού την μέρα χωρίς να δουλεύει 7 μέρες την εβδομάδα.. Όπως αντιλαμβάνεστε οι υπηρεσίες της σε αυτά τα 2 ραντεβού είναι ξεκάθαρα στον Θεό..
Έστελνα κάποια μηνύματα στο viber πέρσι που και που αλλά αν και έλαβα κάποιες απαντήσεις δεν έτυχε να κανονιστεί κάτι.. Μετά το άφησα για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και τελικά φέτος επανήλθα και με λίγη τύχη κατάφερα και την συνάντησα 2 φορές ενώ έχει κανονιστεί και η τρίτη.. Βέβαια τα ραντεβού κλείνονται σε ένα διάστημα 3-4 βδομάδων μετά.. Σαν άψογη επαγγελματίας όμως επικοινωνεί λίγες μέρες νωρίτερα να δει αν όλα είναι οκ και ισχύει κανονικά το ραντεβού..
Το viber της κοπέλας την τελευταία φορά που βρεθήκαμε είχε γύρω στα 1300 αδιάβαστα μηνύματα ενώ απαντάει ταυτόχρονα και κλείνει κανονικά τα ραντεβού της.. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει καταιγισμός μηνυμάτων και δεν είναι εύκολο να απαντάει σε όλα ενώ ταυτόχρονα έχει κλείσει τα ραντεβού επόμενων βδομάδων.. Χρειάζεται τύχη και υπομονή.. Αξίζει όμως γιατί μέσα στο δωμάτιο ζεις την τσόντα σου..
Το δωράκι της προς τιμήν της παραμένει από την αρχή το ίδιο, 100ε την ώρα + 20ε το πρωκτικό.
Στα ραντεβού ήρθε στην ώρα της φουλ περιποιημένη και καθαρή..
Η ηλικία της γύρω στα 35 αλλά το αντιλαμβάνεσαι μόνο λίγο στο πρόσωπο χωρίς να χαλάει το σύνολο σε καμία περίπτωση.. Της έβαλα 8 αν και θα έβαζα 9 εφόσον είχε παιχτεί κανά δυνατό CIF και με κοίταζε με τις ματάρες της καθώς έσταζε Πλατύ χαμόγελο
Το κορμί της τώρα.. Τι να πω? Τώρα που βρεθήκαμε μετά τις διακοπές της και έμεινε με ένα καυτό σετ εσώρουχα έπαθα την πλάκα μου.. Όχι απλά επειδή ήταν υπέροχα μαυρισμένη.. Έχει ρίξει τρελή δουλειά με τον personal και το αποτέλεσμα φαίνεται.. Έχουν σφίξει όλα.. Κώλος για σφαλιάρες, μπουτάρες, οι απίστευτες βυζάρες της με τα piercing.. Πλέον είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τις περσινές της φωτό.. Το κορμί βάζει κάτω 20χρονες για πλάκα.. Την γέμισα λάδια και δεν ήθελα να σταματήσω να τρίβω.. Απόλαυση.. Μοίρασε εγκεφαλικά στις παραλίες ενώ είμαι σίγουρος ότι η παρέα της το είχε πάρει πάνω της που κυκλοφορούσε τέτοιο μουνί Ματάκι
Εντωμεταξύ αν την γνώριζα κάπου έξω δεν θα περίμενα ότι είναι τόσο αδίστακτη στο γαμήσι και λατρεύει την πούτσα.. Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε και μιλήσαμε όσο πίναμε, είχα απέναντι μου ένα γλυκό, ευδιάθετο, χαμογελαστό κορίτσι, αρκετά συζητήσιμο για όλα.. Δεν φανταζόμουν αυτή την μεταμόρφωση.. Μόλις καυλώσει και υγρανθεί το μουνί της δεν σταματάει..
Εκεί ξεκινάει και η τσόντα.. GFE, PSE, θα σε ακολουθήσει και θα σε ευχαριστήσει..
Τι να πρωτοθυμηθώ? (Αν και δεν θα έπρεπε να τα σκέφτομαι αυτά γιατί αργεί πολύ το επόμενο ραντεβού μας Χαμόγελο με γλώσσα)
Που στο τέλος του πρώτου ραντεβού την πήδαγα πισωκολλητά στο ντουζ ενώ τις είχα αρπάξει τις βυζάρες? Που στο καπάκι γονάτισε και με στράγγιξε για να τα καταπιεί? Πόσο επίμονα μου ζήταγε στο δεύτερο ραντεβού να την καρφώνω γιατί δεν αντέχει χωρίς πούτσα? Πόσο λαλίστατη χωρίς ντροπές ήταν ενώ το μουνί της κατέβαζε ποτάμια? Πως την είχα αγκαλιάσει σφιχτά και την φάσωνα ενώ ταυτόχρονα της είχα χώσει δάχτυλα και το κρεβάτι είχε γίνει μούσκεμα? Πως προσπαθούσα να την πηδήξω ιεραποστολικά όρθιος στην γωνία του κρεβατιού και τα πάντα ήταν βρεγμένα? Το σεντόνι που ακούμπαγα, το πάτωμα που πάταγα ενώ ταυτόχρονα η πούτσα μου κυριολεκτικά γλίστραγε στο πλημμυρισμένο της μουνί.. Πως χοροπήδαγε σαν τρελή στο cowgirl ενώ μου έλεγε να μην τολμήσω να χύσω χωρίς να της το πω γιατί είναι δικά της και θέλει να τα καταπιεί? Πως καθόμουν και την κοίταζα ενώ μαλακιζόμασταν ταυτόχρονα και συνέχισε να χύνει σαν τρελή?
Εντωμεταξύ μέσα σε όλα αυτά η πλάκα είναι ότι γουστάρει ακόμα περισσότερο το πρωκτικό σεξ από το κολπικό! Το λέω αυτό γιατί το μουνί της είναι τέρμα φιλόξενο, πολύ καλή αίσθηση, υγρό συνέχεια, χύνει ασταμάτητα, γουστάρει τρίψιμο, δάχτυλα και μπορείς να το γαμάς non stop. Μέσα σε όλη αυτή την κολπική ηδονή που δεν μπορεί να γίνει καλύτερη, σου λέει γάμα μου και τον κώλο ακόμα περισσότερο.
Το κορίτσι είναι τέρμα δοτικό και αν ο πελάτης είναι φυσιολογικός, καθαρός και δεν κάνει τίποτα περίεργο που θα ξενερώσει την κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην απολαύσει αυτό το ραντεβού! Καμία όμως.. Σεβόμαστε τα κορίτσια και μας περιποιούνται..
Μιλάμε νιώθεις πορνοστάρ που τελείωσε κάποιο γύρισμα..
Εξαιρετικό κορίτσι, υπηρεσίες σε άλλο επίπεδο, τίμιο δωράκι.. Τι άλλο να ζητήσουμε?
Νομίζω έγραψα ήδη αρκετά αν και σίγουρα ξέχασα να αναφέρω διάφορα.. Αρκετοί έχουν ζήσει αυτή την εμπειρία και πιστεύω θα συμφωνήσουν 100% μαζί μου. Τίποτα από όσα γράφω δεν είναι υπερβολή. Η κοπέλα απλά δεν παίζεται. Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιες γυναίκες.
Καλή τύχη σε όσους προσπαθούν να την δουν. Υπομονή παιδιά. Η κοπέλα έχει πρωινή εργασία, έχει προσωπική ζωή, γυμνάζεται.. Πάλι καλά που κάνει και αυτά τα 2 ραντεβού!
Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Ιωάννα αν μας διαβάζει γιατί το αξίζει! Ζούμε αξέχαστες στιγμές μαζί της! Κουλ
Καλή μας συνέχεια και προσοχή στους καρδιακούς που θα την δουν! Έτσι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Iwanna
Antidote
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
6.401
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PornKing, ant-ant, Colomondo και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2023
Μπράβο αδερφέ τέτοια να ακουμε.
V
Vagra7
review reaction 1 Antidote
03 Σεπτεμβρίου, 2023
Έτσι!
review reaction 1 Antidote
03 Σεπτεμβρίου, 2023
Σε αυτή την τιμή και με αυτό το πακέτο υπηρεσιών, ΔΕΝ χρειάζεται κανένα ερωτηματικό.

Φίλος και από τους πιο παλιούς εδώ μέσα, που την έχει δει (3 φορες συνολικά) και έχει δοκιμάσει και όλες τις ανεξάρτητες, ζήτημα δλδ 1-2 να του έχουν ξεφύγει, το ίδιο ακριβώς μου είπε προ ελαχίστων ημερών.

Τρελό σώμα, πρωκτικό balls deep, το οποίο ναι της αρέσει πιο πολύ από κολπικό, κατάποση φουλ, ακόμα και αν βγάλεις 2 λίτρα καυτό σπέρμα, σώμα τούμπανο, κι γαμησι αποκλειστικά για εξαιρετικά δυνατούς παίκτες και σε υπερτελεια φυσική κατάσταση.

Μόνο μειονέκτημα, κι αυτό το έχω ακούσει και από άλλους, ότι δεν είναι αρκετά ψηλή κοπέλα.

Αυτά.

ΥΓ. Μαξ δύο ραντεβού ημερησίως και όχι όλες τις ημέρες, μόνο όταν δουλεύει, όπως και σωστά γράφτηκε.
review reaction 1 Antidote
04 Σεπτεμβρίου, 2023
ρε παιδες ψαχνω το τηλεφωνο της και δεν....μπορει να μου το στειλει καποιος να μπω και εγω λιστα αναμουνις?
04 Σεπτεμβρίου, 2023
Δε χρειάζεται ερωτηματικό. Ανεξάρτητη με anal Ιωάννα χωρίς να φαίνεται 2η ούτε με κιάλια.
Χωρίς anal λογικα Μαγδα Μαλβινα Άννα.
review reaction 1 AlexEasyRider
04 Σεπτεμβρίου, 2023
@Alkis petinis

Μαλβίνα ναι σίγουρα, αν μιλάμε χωρίς αναλ.
Άννα, εννοείς Άννα 24 λογικά.
Μάγδα?
04 Σεπτεμβρίου, 2023
Με διαφορά η καλύτερη, εκτός συναγωνισμού για ευρεία κατανάλωση.

@AlexEasyRider, μιλάμε για τη Μαγδα19. Πολύ δυνατό κορίτσι.
review reaction 1 Antidote, White Othellos
05 Σεπτεμβρίου, 2023
@AlexEasyRider ευτυχώς όλοι στο bou είμαστε ακριβώς όπως το περιέγραψες.. Εξαιρετικά δυνατοί παίκτες και σε υπερτέλεια φυσική κατάσταση! Πλατύ χαμόγελο
16 Σεπτεμβρίου, 2023
Ρε μάγκες μπορώ να έχω το τηλ της ?
26 Σεπτεμβρίου, 2023
Προσθεσα μια νέα χθεσινή φωτο από την τρίτη μας συνάντηση! Πλατύ χαμόγελο
Πέτρα το κορίτσι, σώμα καλύτερο από 20χρονες!
Δεν χρειάζεται να αναφέρω πως με ξεζουμισε.. Το κρεβατι το έκανε μούσκεμα η καυλιαρα Κουλ
review reaction 1 james034
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2