Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 1 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την ειχα στο πλανο απο πριν μια που ποτε δεν ειχα ποτε εμπειρια με Κολομβιανη. Εχω πιστει οτι οι Λατινοαμερικανες ειναι οι καλυτερες σε αυτες τις υπηρεσιες (μας τα χαλαει λιγο η γλωσσα που δε μαθαινουν και τοσο αγγλικα, μια που τα ισπανικα μιλιουνται τοσο παγκοσμιως). Τελικα ο κληρος επεσε στη Θεσσαλονικη, πανω σε ενα επαγγελματικο ταξιδι οπου την επισκεφθηκα σε ενα καινουργιο ξενοδοχειο με πολυ ομορφο δωματιο. Υπηρχε προβλημα με το παρκινγκ διοτι βρισκεται σε πολυ κεντρικη οδο της Θεσσαλονικης και της εριξα ενα στησιμο των 40 λεπτων περιπου. Παρολα αυτα και το πρακτορειο ηταν καλο μαζι μου αλλα και εκεινη σα να μη συνεβει...
Ηταν πολυ ευχαριστη και ζεστος ανθρωπος (λογω Λατινικης Αμερικης πιστευω). Οι φωτογραφιες ειναι καλες, θα ελεγα μονο οτι μικραινουν βυζια και κωλο οπου απο κοντα τρομαξα. Ειναι γιγαντια ! Οποιος θελει ποσοτητα... Μου ειπε οτι τον κωλο δε τον πειραξε καθολου ενω στο στηθος εκανε χειρουργείο για να το μικραινει, ακουσον-ακουσον ! Το ατου της ειναι σιγουρα το προσωπο και ειναι οπως το βλεπετε και τα βυζια πεπονια ετσι ! Ειχε παρουσιασει καποια ψωμια απο τη μεση και κατω λογω της αγυμνασιας της, λογικο.
Ενω εφτασα στο δωματιο χωρις διαθεση συμμετοχης το μονο που εκανε ηταν να μου ζητησει να χωρεψω ενος λεπτου αισθησιακο χορο. Μου γυρισε την πλατη, κολλησε πανω μου και ξεκινησε να τρηβει τα καρπουζοκωλομερια της με «απογειωσε» στο αψε-σβησε. Η πιπα της αλανθαστη, φοβερη η συνεύρεση μαζι της και πολυ ζεστη, αισθησιακη. Μετα το πρωτο γυρο μου εκανε μασαζ στη πλατη που το χρειαζομουν οπωσδηποτε, ακομα και εκει δε βαριοταν και εκανε τις καλυτερες δυνατες κινησεις. Μολις ξεκουραστηκα πηγα στο μπανιο να ξεπλυνω το λαδι μου εβαλε και μετα πυραυλος για το δευτερο γυρο. Ηταν τοσο καλη που ουτε κοιταζε την ωρα να μετρησει και να με διωξει !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 28, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Λάμπρος(3)
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
426
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 JohnyGunner, BigCat, Clouzo και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Αυγούστου, 2023
Δηλαδη χώρεψες 1 λεπτο αισθησιακο χωρο επειδη στο ζητησε η γκόμενα??????
review reaction 1 hornyasfuck
31 Αυγούστου, 2023
από αγγλικά πως τα πάει?
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2