Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 27 10
Call-Girls 130795
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η τυπισα είναι μουναρα δεν μπορει κανεις να πει το αντιθετο.
Εκπληκτικό σωμα με ιδανικες αναλογίες, λιγο φταχμενο στηθος τοσο ωστε να φαίνεται φυσικό και στο μάτι και στην αίσθηση, σφιχτός κώλος, πονηρό βλέμα, όλα super.
Όταν μπαινει στο χώρο ξέρεις ότι θα γαμήσεις οτι καλύτερο κυκλοφορει σε εμφανιση.
και σχεδον καπακι ζηταει τα χρήματα και εκει αρχίζει να χαλάει το πράγμα.
Το οποίο συνεχιζει και χαλάει ότι λέει πιπα μονο με προφυλακτικο. Στα 170€ κουκλίτσα μου αλλες τα παίρνουν στο στώμα, δεν σου λένε μαλακίες.
Λες δε γαμίεται αφού είναι μουναρος ας συνεχίσω...
Καβαλα στο αλογο το κορίτσι μετα απο καλή και προφυλαγμένη πιπα και ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.
Έλα που μου βγαίνουν τα γούστα και εκεί που την μπροστα στον καθρέφτη και είμαστε φταγμένοι και οι δύο μου έρχετε να την ξαπλώσω να βγάλω τη προφυλακτικό και να πάω για ισπανικό στο ομορφα της στήθη.
Στήνετε και το δεχετε και αυτή και αφου κάνω τα γουστα που θέλω της ζητάω προφύλαξη για να ξακινησει το γαμίσι και μου λένε ΓΙΟΚ δεν έχω άλλο.
Και εκει έρχετε το μεγάλο ΣΟΚ. Πιπα ακαποτη δεν παιζει. Μουνι ακαποτατο εννοειται δεν παίζει οποτε κάθετε και μου το παίζει αλλα έχω φάει ξενερα γιατι εγώ πληρωσα 170 για να πηδηξω και όχι να μου τον παίξουν.

Τι να πω ρε παιδια και 170 και πιπα με προφυλακτικό και μείναμε απο προφυλακτικά.
Πάω να παίξω τζοκερ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
akis007
Νέο Μέλος
14
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, doc_lin, Yatoputso και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2023
Παίκτη,

αν σου έριξε τέτοια φόλα γιατί έβαλες 6 στην συμμετοχή, αφού η τύπος σε σε δούλεψε κανονικά…. Δεν πήρες το γραφείο να τους ξεχάσεις;
review reaction 1 Quarantaris, hornyasfuck, srek7 και 1 ακόμα μέλος
29 Αυγούστου, 2023
Τό διαβάσαμε καί αὐτό!
review reaction 1 review reaction 3 TOMCRUISE, picha123, srek7
30 Αυγούστου, 2023
Το 10 στην επικοινωνία δεν κατάλαβα εφόσον δεν ξέρει αγγλικά και δεν κάνει καν κίνησει να ανοίξει κ translator
review reaction 1 Quarantaris, hornyasfuck, srek7
31 Αυγούστου, 2023
Μια χαρα μιλάγαμε Αγγλικά
Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα
review reaction 1 hornyasfuck
31 Αυγούστου, 2023
Πρωτον! Άπο την στιγμη που σου ειπε πιπα με ενω κανονικα δεχεται , της δειχνεις την πορτα και τελος.
Δευτερον αν προσθεσουμε και κριτικη για αλλη "εσκορτ" νομιζω καποιον δρακο εχει η ιστορια. Φιλικα παντα
31 Αυγούστου, 2023
Για πες για τον δράκο....
Πάντα με ενδιαφέρει να ακουω την γνώμη των άλλων για τις εμπειρίες μου.
πάντα ξέρουν κάτι παραπάνω
31 Αυγούστου, 2023
Η αλήθεια είναι ότι το 6 στη συμμετοχή είναι χαλαρός βαθμός άλλα μέχρι το σημείο εκείνο και με εξαίρεση την προφυλαγμένη πίπα, η συμμετοχή ήταν πολύ καλή
01 Σεπτεμβρίου, 2023
Εχεις βαλει 10αρια στις 2 φιλες, πες μου οτι δεν ξερεις οτι ειναι φιλες, και οτι τωρα πινουν ποταρες με σε high society νησι μαζι με αλλη "φιλη". Και μας λες οτι η πουτανα ξέμεινε απο προφυλακτικο; Και δεν ζητησες απο ξενοδοχειο;;; Η δεν ειχες σπιτι σου αν την ειδες εκει;
review reaction 3 hornyasfuck
01 Σεπτεμβρίου, 2023
και γιατι έπρεπε να ξέρω ότι είναι φίλες δλδ, για να καταλάβω...

Το ότι ξέρεις εσύ κάτι δεν σημαίνει ότι το ξέρουν και οι υπόλοιποι. Και τούμπαλιν, αν εσύ δεν ξέρεις κάτι, δεν σημαίνει ότι δεν το ξέρουν και οι υπόλοιποι.
Θα βάζω 10άρα όπου πιστευω ότι αξίζουν και 1σους σε όσες δεν το αξίζουν όπως και εσύ μπορείς να βάζεις ότι πιστευεις για τις εμπειρίες σου.

Δεν είδα να γράφω για δράκους στα δικά σου σχόλια που όταν γράφεις υπερμουναρος βάζεις 7 σώμα και σε άλλη κριτική γράφεις για χαλια εμφυτεύματα σε στήθος κώλο και ουλές από καισαρική να βάζεις 8.

Και για να μην το κουράζουμε παραπάνω θα σου πω ότι είναι ωραίο να διαφωνούμε, αλλά άτοπο να προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα βασισμένοι σε φαντάσματα.

Δεν συμφωνείς με τις αξιολογήσεις μου... Κανένα πρόβλημα, μην ψάχνεις να βρεις τι κρύβεται από πίσω. Είναι πολύ απλό. Διαφορετικές εμπειρίες, διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικές προσεγγίσεις.

Καλά γαμήσια σύντροφε
review reaction 1 review reaction 2 Quarantaris, james034, hornyasfuck
01 Σεπτεμβρίου, 2023
@akis007 Καλά τά'ψαλες στὸν συναγωνιστή....
review reaction 1 Quarantaris, TOMCRUISE
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10