Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 27 10
Call-Girls
130795
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η τυπισα είναι μουναρα δεν μπορει κανεις να πει το αντιθετο.
Εκπληκτικό σωμα με ιδανικες αναλογίες, λιγο φταχμενο στηθος τοσο ωστε να φαίνεται φυσικό και στο μάτι και στην αίσθηση, σφιχτός κώλος, πονηρό βλέμα, όλα super.
Όταν μπαινει στο χώρο ξέρεις ότι θα γαμήσεις οτι καλύτερο κυκλοφορει σε εμφανιση.
και σχεδον καπακι ζηταει τα χρήματα και εκει αρχίζει να χαλάει το πράγμα.
Το οποίο συνεχιζει και χαλάει ότι λέει πιπα μονο με προφυλακτικο. Στα 170€ κουκλίτσα μου αλλες τα παίρνουν στο στώμα, δεν σου λένε μαλακίες.
Λες δε γαμίεται αφού είναι μουναρος ας συνεχίσω...
Καβαλα στο αλογο το κορίτσι μετα απο καλή και προφυλαγμένη πιπα και ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.
Έλα που μου βγαίνουν τα γούστα και εκεί που την μπροστα στον καθρέφτη και είμαστε φταγμένοι και οι δύο μου έρχετε να την ξαπλώσω να βγάλω τη προφυλακτικό και να πάω για ισπανικό στο ομορφα της στήθη.
Στήνετε και το δεχετε και αυτή και αφου κάνω τα γουστα που θέλω της ζητάω προφύλαξη για να ξακινησει το γαμίσι και μου λένε ΓΙΟΚ δεν έχω άλλο.
Και εκει έρχετε το μεγάλο ΣΟΚ. Πιπα ακαποτη δεν παιζει. Μουνι ακαποτατο εννοειται δεν παίζει οποτε κάθετε και μου το παίζει αλλα έχω φάει ξενερα γιατι εγώ πληρωσα 170 για να πηδηξω και όχι να μου τον παίξουν.
Τι να πω ρε παιδια και 170 και πιπα με προφυλακτικό και μείναμε απο προφυλακτικά.
Πάω να παίξω τζοκερ
Εκπληκτικό σωμα με ιδανικες αναλογίες, λιγο φταχμενο στηθος τοσο ωστε να φαίνεται φυσικό και στο μάτι και στην αίσθηση, σφιχτός κώλος, πονηρό βλέμα, όλα super.
Όταν μπαινει στο χώρο ξέρεις ότι θα γαμήσεις οτι καλύτερο κυκλοφορει σε εμφανιση.
και σχεδον καπακι ζηταει τα χρήματα και εκει αρχίζει να χαλάει το πράγμα.
Το οποίο συνεχιζει και χαλάει ότι λέει πιπα μονο με προφυλακτικο. Στα 170€ κουκλίτσα μου αλλες τα παίρνουν στο στώμα, δεν σου λένε μαλακίες.
Λες δε γαμίεται αφού είναι μουναρος ας συνεχίσω...
Καβαλα στο αλογο το κορίτσι μετα απο καλή και προφυλαγμένη πιπα και ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.
Έλα που μου βγαίνουν τα γούστα και εκεί που την μπροστα στον καθρέφτη και είμαστε φταγμένοι και οι δύο μου έρχετε να την ξαπλώσω να βγάλω τη προφυλακτικό και να πάω για ισπανικό στο ομορφα της στήθη.
Στήνετε και το δεχετε και αυτή και αφου κάνω τα γουστα που θέλω της ζητάω προφύλαξη για να ξακινησει το γαμίσι και μου λένε ΓΙΟΚ δεν έχω άλλο.
Και εκει έρχετε το μεγάλο ΣΟΚ. Πιπα ακαποτη δεν παιζει. Μουνι ακαποτατο εννοειται δεν παίζει οποτε κάθετε και μου το παίζει αλλα έχω φάει ξενερα γιατι εγώ πληρωσα 170 για να πηδηξω και όχι να μου τον παίξουν.
Τι να πω ρε παιδια και 170 και πιπα με προφυλακτικό και μείναμε απο προφυλακτικά.
Πάω να παίξω τζοκερ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
αν σου έριξε τέτοια φόλα γιατί έβαλες 6 στην συμμετοχή, αφού η τύπος σε σε δούλεψε κανονικά…. Δεν πήρες το γραφείο να τους ξεχάσεις;
Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα
Δευτερον αν προσθεσουμε και κριτικη για αλλη "εσκορτ" νομιζω καποιον δρακο εχει η ιστορια. Φιλικα παντα
Πάντα με ενδιαφέρει να ακουω την γνώμη των άλλων για τις εμπειρίες μου.
πάντα ξέρουν κάτι παραπάνω
Το ότι ξέρεις εσύ κάτι δεν σημαίνει ότι το ξέρουν και οι υπόλοιποι. Και τούμπαλιν, αν εσύ δεν ξέρεις κάτι, δεν σημαίνει ότι δεν το ξέρουν και οι υπόλοιποι.
Θα βάζω 10άρα όπου πιστευω ότι αξίζουν και 1σους σε όσες δεν το αξίζουν όπως και εσύ μπορείς να βάζεις ότι πιστευεις για τις εμπειρίες σου.
Δεν είδα να γράφω για δράκους στα δικά σου σχόλια που όταν γράφεις υπερμουναρος βάζεις 7 σώμα και σε άλλη κριτική γράφεις για χαλια εμφυτεύματα σε στήθος κώλο και ουλές από καισαρική να βάζεις 8.
Και για να μην το κουράζουμε παραπάνω θα σου πω ότι είναι ωραίο να διαφωνούμε, αλλά άτοπο να προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα βασισμένοι σε φαντάσματα.
Δεν συμφωνείς με τις αξιολογήσεις μου... Κανένα πρόβλημα, μην ψάχνεις να βρεις τι κρύβεται από πίσω. Είναι πολύ απλό. Διαφορετικές εμπειρίες, διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικές προσεγγίσεις.
Καλά γαμήσια σύντροφε