Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 19 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 88755
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αν και ειχα πει οτι δεν θα ξαναδω κοπελα απο τον Μαγο, αποφασισα να κανω μια εξαιρεση γιατι η συγκεκριμενη μου ειχε κανει πολυ κλιλ απο τις φωτο και τις κριτικες.

Παλευα μια βδομαδα να την πετυχω διαθεσιμη, εξ ου και ο τιτλος, αλλα κατι μου ελεγε οτι αξιζει η αναμονη.

Και δεν επεσα εξω.

Η κοπελα ειναι πολυ δυνατο κορμι, με φοβερα βυζια και απιστευτα ποδια. Γενικα μια παρα πολυ καλη εμφανιση. Προσωπο 9/10, ομορφα ματια, μοντελε χαρακτηριστικά.

Υπηρεσιες αρκετα καλες. Οχι τελειες αλλα σιγουρα οχι κομοδινο, το προσπαθει. Αν βελτιωσει και την πιπα της σε ενα βαθμο(γιατι τωρα ηταν αεροπιπα σχεδον) θα μας τα παρει πολυ χοντρα.

Παταει στην γη και δεν ειναι καθολου ψωνισμενη, και αυτο βγαινει και το πως εξυπηρετει εμας.

Παιχτηκαν 2 γυροι, οπου κατεβαλε πολυ καλη προσπαθεια, αν και κουραζεται ευκολα.

Μονο αρνητικο οτι ξεφευγει λιγο στο χρονο στο μπανιο, δηλαδη σε μενα εκατσε σχεδον 20 λεπτα απο την μια ωρα. Δεν θεωρω ομως οτι το εκανε σκοπιμα οποτε δεν ειναι αρκετο για να θεωρησω κακο το ραντεβου.

Δεν ειναι για υψηλες στροφες οπως εχουν γραψει και οι προηγουμενοι, αλλα αυτο ειναι θεμα επιλογης. Υπαρχουν αλλες που τα κανουν αυτα, η συγκεκριμενη ειναι gfe.

Περασα πολυ καλα. Απο τις λιγες που αν προκυψει, σιγουρα θα ξαναδω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 25, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
HughHefner
Ανώτερος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
2.857
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, elpotero, Quarantaris και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2023
Φίλε μου γράφεις στην κριτική σου τίτλος 2ο σκέλος , '' ,,,,ακόμα πιο δύσκολο να μην περάσεις καλά .'' ,,, '',,, Αν βελτιωσει και την πιπα της σε ενα βαθμο(γιατι τωρα ηταν αεροπιπα σχεδον) ,,,, '' αν και κουραζεται ευκολα.΄΄,,,, '' Μονο αρνητικο οτι ξεφευγει λιγο στο χρονο στο μπανιο, δηλαδη σε μενα εκατσε σχεδον 20 λεπτα απο την μια ωρα. '',,,, '' Δεν ειναι για υψηλες στροφες,,'' ,,,'' Περασα πολυ καλα. Απο τις λιγες που αν προκυψει, σιγουρα θα ξαναδω.'' Έγραψες 4 σημαντικά αρνητικά στοιχεία για ένα call girl των 160 ευρώ την ώρα και όχι για ένα call girl των 100/120 ευρώ την ώρα . Πως κολλάει ότι πέρασες καλά όταν δίνεις 160 ευρώ ? Συγνώμη αλλά έτσι όπως την διάβασα την κριτική (η οποία σίγουρα είναι αληθινή) δεν πρέπει να δίνουμε 160αρια για τέτοιες υπηρεσίες . Δεν στο γράφω κακοπροαίρετα αλλά κάποια στιγμή , η χρέωση των 150 plus την ώρα πρέπει να αντισταθμίζεται με τις υπηρεσίες που παρέχουν .
review reaction 1 picha123, hornyasfuck, djantonis666 και 1 ακόμα μέλος
27 Αυγούστου, 2023
20 λεπτά στο μπάνιο είναι υπερβολικά! Κανονικά πρέπει να ξεκινάει το ραντεβού όταν ξεκινάει το παιχνίδι. Ας έρχεται μπανιαρισμένη... 20 λεπτά μπάνιου και 160 ευρώ η ώρα το ραντεβού είναι φόλα.
review reaction 1 hornyasfuck
27 Αυγούστου, 2023
φιλε μου δεν διαφωνω σε αυτο που λες καθολου, αλλα το θεμα ειναι οτι εχω παρει call girls με 160, 200 μεχρι και 300 την ωρα και οι υπηρεσιες ηταν κατωτερες απο studio. Οποτε οταν συνανταω μια κοπελα η οποια οπως εγραψα δεν ειναι τελεια αλλα κανει προσπαθεια, μου δινει θετικο προσημο.

Ισως οπως τα εγραψα να βγαζω παραπανω ενθουσιασμο απο οσο χρειαζεται.

Μακαρι να μπορουσα να πω στο γραφειο, αν η κοπελα δεν κανει παπαδες δεν δινω 160. Αλλα ξερουμε ολοι οτι ειναι προσφορα και ζητηση. Οσο καποιοι τα δινουν θα πρεπει να τα δινουμε και εμεις, και με 100-120 οι εμφανιακα καλες επιλογες παρα πολυ λιγες...
review reaction 1 hornyasfuck
28 Αυγούστου, 2023
Φίλε μου καλέ HughHefner , δεν αμφισβητώ ότι δεν έχεις πάρει call girl των 200-300 ευρώ αλίμονο .Αμφισβητώ όμως αυτό που γράφεις σαν σχόλιο ,'' 100-120 οι εμφανισιακα καλες επιλογες παρα πολυ λιγες...'' . Τουλάχιστον εδώ μόνο στο σάιτ έχει πάνω από 15 cg των 80/100/120 την ώρα με υπηρεσίες που θα ζήλευαν και οι 200αρες , αποδεδειγμένα από κριτικές μελών και ιδίοις όμμασι φυσικά . Εν τέλει οφείλω να σε ευχαριστήσω για την κριτική ,που βοηθάς στα μέγιστα όσο αφορά τις επιδόσεις της κοπέλας , στα μέλη του bou . Να'σαι καλά φίλε !
review reaction 1 hornyasfuck
28 Αυγούστου, 2023
Φιλε μου εδω θα συμφωνησουμε οτι θα διαφωνησουμε.

Για μενα το να δω μια κοπελα δεν ειναι μονο υπηρεσιες. Θεωρω οτι οι κοπελες που παιζουν σε αυτα τα χρηματα, ειναι μετριας εμφανισης και προφανως κανουν το κατι παραπανω στις υπηρεσιες για να καλυχουν την διαφορα.

Μια κοπελα η οποια ειναι εμφανισιμη και εχει καλες υπηρεσιες αργα η γρηγορα αν ζηταει τοσα λιγα θα ανεβει και θα παει στα 150+

Οποτε ναι συμφωνω σε αυτο που λες για υπηρεσιες αλ΄λα για μενα ειναι το 50%. Το αλλο 50% ειναι εμφανιση. Αντικειμενικα με 100-120 δεν παιρνεις και τα 2
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5