Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Την κοπέλα την ειχα συναντήσει πριν λίγους μήνες , ας πω και εγω την γνώμη μου μιας που όπως διαπίστωσα πρόσφατα παραμένει ενεργή στον χώρο. Την έκλεισα από το γραφείο ( δούλευε και ως ανεξάρτητη) για 1 ώρα στο bill.

Με το γραφείο κλείστηκε εύκολα το ραντεβού με λίγα μηνύματα . Γενικά είναι η μόνη κοπέλα που έχω πάρει από αυτό το γραφείο, δεν το ξέρω και πολύ συνεπώς αυτό το γραφείο , για να εκφέρω άποψη, πάντως ήταν οκ, τυπικοί, κανένα θέμα, ήρθε στην ώρα της.

Eμφανισιακά, είναι μια νεαρή κοπέλα , 23 ετών ειπε , ύψους περίπου 1,65, κοκκινομάλλα, με όμορφο πρόσωπο και κυρίως υπέροχο φυσικό στήθος που ξεχωρίζει, πραγματικά από τα καλύτερα που έχω συναντήσει. Ήρθε με μαύρο ντύσιμο, total black.. Μαύρο παντελόνι, μαύρο σακάκι, μαύρα μποτάκια με λίγο τακούνι.

Οσον αφορά το σώμα της σε σχέση με τις φωτογραφίες υπάρχει κάποια διαφορά θα έλεγα. Συγκεκριμένα, εχει κάποια κιλά παραπάνω σε σχέση με αυτές. Θα έλεγα πιο ακριβής φωτογραφία είναι η 7η στην καρτέλα της με το μπλε . Κάποιες φωτογραφίες την δείχνουν πολύ αδύνατη, με μικρό χεράκι κλπ κάτι που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Γενικά να το πω απλά, η κοπέλα έχει όγκο, και λόγω γυμναστικής που μου είπε ότι ότι κάνει, δεν είναι χοντρή ,αλλά έχει ποδάρες, κωλάρα, καμπύλες , συνεπώς δεν ειναι τόσο αδύνατη οσο φαίνεται σε κάποιες τουλάχιστον φωτο. Εχει γίνει αρκετή επεξεργασία ίσως για να καλυφθούν κάποια πράγματα πχ κάποια τατουάζ που επίσης έχει στα χέρια κλπ.

Όταν την πρωτοείδα, για να μια ειλικρινής , έμεινα λίγο σκεπτικός-προβληματισμένος, καθώς την περίμενα λίγο πιο διαφορετική. Δεν με ενοχλεί αυτός ο σωματότυπος σε καμία περίπτωση, έχω συναντήσει και άλλες κοπέλες με καμπύλες και τέτοια , οπότε δεν έχω τέτοια θέματα. Αυτό που με ενοχλεί εμένα γενικότερα στον χώρο είναι να παρουσιάζεται κάτι άλλο από αυτό που περιμένεις να δεις. Ειπαμε επεξεργασία, επαγγελματικές λήψεις, να κρύψουμε ότι μπορούμε όπως κάνουν ολοι, κανένα θέμα, το έχω μάθει πια αυτό ( άσχετα από το αν δεν έχω προφανώς την εμπειρία των υπόλοιπων συναγωνιστών), αλλά το γραφείο το παράκανε λιγάκι.

Στην πορεία όταν έκανε το μπάνιο της και αρχίσαμε , άλλαξε το πράγμα . Βαθιά φιλιά με γλώσσα , ωραίο στοματικό με προσπάθειες για deep , γλέιψιμο στην ευρύτερη περιοχή και φυσικά τρομερό ισπανικό οπου το καταευχαριστήθηκα πραγματικά. Μιλάμε όνειρο το στήθος της κοπέλας. Αφιέρωσα αρκετή ώρα εκεί και φυσικά εκεί τελείωσα. Ξέρει και εκείνη να το χρησιμοποιεί αναλόγως για να σε καυλώσει, ξέρει ότι είναι το δυνατό της σημείο, οποτε τιμήθηκε αναλόγως. Όπως και η κωλάρα της επίσης που επίσης δεν έμεινε παραπονεμένη πιστεύω…

Στην επικοινωνία πολύ καλή, φιλική κοπέλα, ευγενέστατη , ωραίο άτομο γενικά. Συζητήσαμε και κάποια πράγματα και ύστερα προχωρήσαμε στο αυταρχικό πρόγραμμα για το οποίο την είχα πάρει εξαρχής. Μπορώ να πω ότι τα πήγε εξαιρετικά, ανταποκρίθηκε σε ότι ήθελα, κάναμε κάποια έξτρα κλπ.

Γενικά η συνάντηση μαζί της μου άφησε θετικό πρόσημο. Ισως και να την ξανέβλεπα κυρίως λόγω στήθους που με τρέλανε. Δεν ειμαι τόσο φαν του στήθους γενικότερα, προτιμώ κυρίως πόδια, και κώλο, αλλά όταν βλέπω τέτοια στήθη μου ανάβουν τα λαμπάκια…Μεγάλο χαμόγελο

Το δωράκι της είναι στα 150 η ώρα , με κάποια εξτρα όπως cim/cif αλλά και άλλα οσον αφορά τις υπηρεσίες της στο αυταρχικό και διάφορα τέτοια φετίχ που χρεώνονται ως εξτρα το καθένα, οποτε για αυτό και έβαλα 7.

Από οσο είδα επειδή έχει περάσει κάποιος καιρος, δεν έχει αλλάξει τρομερά εμφανισιακά, το στήθος παραμένει φουσκωτό όπως το άφησα, φροντίζει μάλιστα να ανεβάζει συχνά υλικό στην σελίδα της στα social οπου διαφημίζει και τις υπηρεσίες της. Εκεί μάλιστα οι φωτογραφίες που ανεβάζει θα έλεγα ότι είναι πολύ πιο ακριβείς σε σχέση με το τι θα συναντήσεις. Ωστόσο στην κριτική εδώ, έλαβα υπόψιν τις φωτογραφίες του site και που φαίνονται στην καρτέλα της, γιατί αυτές είχα δει όταν την έκλεισα για ραντεβού, οπότε για αυτό και έβαλα ότι είναι παλιές στην σχετική επιλογή. Από οσο ξέρω λοιπον, παραμένει ενεργή στον χώρο, ως ανεξάρτητη τουλάχιστον, για γραφείο δεν ξέρω.

Τέλος, προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η κοπέλα αυτή είναι η Angiedomn που ειχε νήμα εδώ πριν κάποιον καιρό. Σε ερώτηση μου βέβαια το αρνήθηκε , αλλά έχω τις αμφιβολίες μου, χωρίς να ειμαι απόλυτος ωστόσο μιας και δεν είχε τύχει να την παρω τοτε την κοπελα, για να ειμαι 100% σιγουρος αν και ήθελα πολύ. Οι σωματότυποι πάντως και άλλα πράγματα μου μοιάζουν πολύ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ypotaktikos97
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
5.868
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Pegging Slave, hornyasfuck και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2023
Οταν λες και αλλα πραγματα εννοεις τα αγαπημενα της αξεσουαρ;
review reaction 1 hornyasfuck, ypotaktikos97
02 Σεπτεμβρίου, 2023
Μήπως εχει σταματήσει; Γιατί έχει να μπει καιρό στο viber
review reaction 1 ypotaktikos97
13 Σεπτεμβρίου, 2023
1) Ισως και να την ξανέβλεπα κυρίως λόγω στήθους που με τρέλανε.
2) Δεν ειμαι τόσο φαν του στήθους γενικότερα... αλλά
3) όταν βλέπω τέτοια στήθη μου ανάβουν τα λαμπάκια
Εμμμμ
τελικα εισαι η' δεν εισαι φαν ρε μαστορα ?
Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 ypotaktikos97
13 Σεπτεμβρίου, 2023
"Τέλος, προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η κοπέλα αυτή είναι η Angiedomn "

αυτη ειναι επισης . & - Έτσι!
review reaction 1 ypotaktikos97
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4