Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 60 10
Call-Girls 165592
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Είναι από τις φορές που αναρωτιέμαι πώς γίνεται η δική μου εμπειρία να είναι τόσο χειρότερη από αυτήν αξιόλογων μελών εδώ μέσα. Να πω καταρχάς ότι όντως έχει προσεγμένη και περιποιημένη εμφάνιση και το σώμα της είναι εξαιρετικό για την ηλικία της. Και το πρόσωπό της μου άρεσε αρκετά. Η πίπα της είναι πολύ καλή ενώ έκανε και παιχνίδια με την ρώγα της στο πουτσοκέφαλο. Αποθέωση να σε τσιμπουκώνει με αυτές τις ματάρες. Έως εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα ήταν ότι η γυναίκα δεν με άφηνε να μπω μέσα της ολόκληρος και έκανε διάφορες κινήσεις για να μην μπω. Ούτε στα τέσσερα δεν στήθηκε γιατί τον έχω λέει τεράστιο. Μακάρι για εμένα να ήταν αλήθεια αλλά φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Έχυσα με τα χίλια ζόρια με πίπα στο τέλος αφού είχα ξενερώσει εντελώς. Κι όμως, μου έσπασε τα αρχίδια μια γυναίκα που για πολλά χρόνια έχει κάνει τα πιο απίστευτα και άγρια ξεσκίσματα αλλά δεν μπορούσα να χωρέσω εγώ λες και είμαι ο Ρόκο Σιφρέντι και δεν το ξέρω. Κλείνοντας να ευχαριστήσω το γραφείο για άλλο ένα εύκολο και γρήγορο κλείσιμο του ραντεβού από πλευράς τους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 13, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
25 Νοε 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
3.412
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 company of heroes tho, delipas, doc_lin και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2023
Δεν της αρεσες ρε μαν μου...η μπορει να ειχε κακη μερα...πανε παρακατω!
review reaction 1 hornyasfuck
25 Αυγούστου, 2023
Έχει μπει στην εμηνοπαυση μάλλον και ζορίζεται
review reaction 1 old boy, hornyasfuck, Colibri
25 Αυγούστου, 2023
Καλά τέτοια κόλπα τα έκανε το Ζετακι και παλιότερα, όταν την είχα γαμησει το 18 και σε μένα τις ίδιες μαλακιες ελεγε και έκλεβε φουλ. Στα 4 θυμάμαι είχε πάρει 2 μαξιλάρια και τα είχε βάλει από κάτω της για να μην μπορώ να την κουμαντάρω, αλλά δεν μασησα σηκώθηκα στα πόδια μου την γαμησα αλύπητα. Όσοι λένε για τρομερά γαμησια μαζί της στάνταρ ήταν φιλαράκια μαζί της κτλ. Τα γνωστά δηλαδή.
review reaction 1 gnnakos, BisexualWannabe, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
11 Οκτωβρίου, 2023
1η φορά γράφω απάντηση σε κριτική.. Επειδή εχω/είχα σχεση 2 χρόνια με κοπέλα επαγελματία του είδους, θα σου πω το εξής. 1ον) Συγχαρητήρια και σε εσένα πρώτα από όλα διότι φαινεται από την περιγραφή πως είσαι 100% ειλικρηνής. 2ον)Κατά 80% συμφωνώ με τον jason155, ειδικά εαν έχει γκόμενο και είναι και ερωτευμένη - μην σου φαίνεται απίθανο - γίνεται, και ίσως βιαζόταν να τον δει στα ενδιάμεσα και δεν ήθελε να είναι στραπατσαρισμένη για αυτό ξηγήθηκε στο γαμισιατικό έτσι. Είναι κατι τύποι πολυ ζηλιαρηδες λες και δεν ξέρουν με ποιάν τα έχουν. 3ον) Κατά μεγάλο ποοστό δεν γουστάρει πραγματικά την δουλειά που κάνει και εαν κάποιος δεν της κάνει " κλίκ " που λέμε θα του το δείξει και δεν θα προσπαθήσει να τον τελειώσει στο φτερό. Δηλαδή ο κύριος lalito από κάτω έχει απόλυτο δίκιο.
Εγώ προσωπικά και λόγω δουλείας εχω γνωισει στα 4 χρόνια 3 κοπέλες/ γυναίκες που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ , την δουλειά πραγματικά, εδω στην πρωην μου ηρθαν 4 φορές γονείς να την πληρωσουν να πάει 1η φορά με οτο παιδι τους. Ο ένας μαλιστγα ΄'ηθελε να τον παιρνει η Τ σε βιντεοκλήση και να μας βλεπε να μου παιρνει πίπα φορώντας κάτι συγκκριμένο.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Επεσες σες λαθος ώρα , αλλά με την σωστή γυναίκα από οτι καταλαβα από τους παραπάνω.
review reaction 1 linear, hornyasfuck
11 Οκτωβρίου, 2023
Φίλε distro σε ευχαριστώ για τα σχόλιά σου. Πιστεύω πως καταλαβαίνω τί λες. Επίσης έχεις δίκιο ότι η χημεία παίζει μεγάλο ρόλο. Όπως το βλέπω εγώ, είμαι πολύ καθαρός, ευγενικός, αρκετά γυμνασμένος και αδύνατος. Με βάση τα παραπάνω θα περίμενα κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έζησα. Ειλικρινά, είμαι πολύ επιεικής στην κριτική μου, η συμπεριφορά που έλαβα ήταν κάτι παραπάνω από απαράδεκτη. Ειλικρινά επίσης πρώτη φορά μου συμπεριφέρονται έτσι. Σίγουρα δίνεις ό,τι παίρνεις αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ίσχυε καθόλου. No hard feelings, υγεία και προχωράμε. Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις. Σε ευχαριστώ και πάλι.
review reaction 1 hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5