Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με το που την είδα στο site τρελάθηκα. Λέω δεν μπορεί... Την είχα δει σε διάφορα βίντεο πορνό να κάνει απίστευτα πράγματα και πάντα σκεφτόμουν πως να είναι άραγε να κανεις σεξ με πορνοστάρ.

Βρήκα την απάντηση μου στη συνάντηση μαζί της η οποία με άφησε άλαλο και απίστευτα ικανοποιημένο.

Ότι βλέπετε στις φωτο, στις τσόντες μια πολύ ωραία κοπέλα, ελαφρώς πιο αδύνατη με το τελικό σύνολο να είναι πολύ καλό. Λόγω λίγων κριτικών η αληθινή βαθμολογία είναι αυτή, πρόσωπο 8/10 πολύ κομψή και σέξυ και σώμα 7/10 μου άρεσε καλύτερα σε πιο παλιά βίντεο που είχε λίγα κιλά παραπάνω και είχε μεγαλύτερο στήθος και κωλο.

Υπηρεσίες: φιλιά με γλώσσα όχι κάτι ιδιαίτερο γιατί δεν ανοίγει το στόμα της παρα πολύ και συνεχώς εγλειφα και δόντια , απίστευτη πορνοσταρικη πίπα και το καλύτερο cowgirl που μου έχουν κάνει (βασικά παίζει να την περνάει η Ντίντα ?). Πρώτος γύρος μετά την απίστευτη πίπα έληξε σύντομα από την στιγμή που είχαμε είσοδο στο μουνι της σε ένα λεπτό είχα τελειώσει. Μπανάκι και οι 2 λίγη κουβέντα και έναρξη δευτέρου γύρου που μου έκανε το cowgirl που κράτησε μέχρι τέλους. Παίζει να με καβαλουσε μισή ώρα ? . Είτε να σπάει μέση είτε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στην πουτσα μου. Η κοπέλα είχε ιδρώσει τόσο πολύ που το μαλλί της στο τέλος ήταν βρεγμένο. Γουσταρε πολύ τη φάση που είχε πάρει φουλ έλεγχο και εδινε πόνο για τελειώσει κι αυτή. Δε μου είχε ξανασυμβεί να πονάει η πουτσα μου από το καβαλημα.

Το μόνο αρνητικό ήταν ένα συνεχόμενο γκουχ γκουχ από το κλιματιστικό το οποίο μόλις το κάναμε πιο ήπιο και ξεκίνησε το σεξ σταμάτησε.

Επικοινωνία 5 γιατί έχει πολύ περίεργη προφορά και φωνή και κάτι σε φάση σαν ψευδισμα αλλά κατά τα άλλα είχαμε φουλ χημεία στο σεξ.

Πολύ ωραίο ραντεβού έκανε και 10 λεπτά παραπάνω, αν και μάλλον θα δοκιμάσω τώρα την άλλη πορνοστάρ του γραφείου τη Μισέλ Μουρ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 29, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 231768
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
909
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, maradona7, kwstasxat και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2023
Σχετικά μὲ τὰ φιλιά, ἐπισημαίνω ὅτι ἔχει ΜΙΚΡΟ στόμα, πολύ μικρό.... Ναί, τό κατάλαβα ὅτι τὴν ἐνοχλεῖ ὁ κλιματισμός ὁ ὁποῖος πραγματικά δέν κάνει γιά ὅλους: σέ μένα δέν ἔβηξε γιατί τόν ρύθμισε ἐξ ἀρχῆς...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1